- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
bebişimmm istek heycan olmazmı kendime tasarladığım olumlamamda war ortaya karışık bişilerrr işte..buarada bugun zero limit kitabını aldım çok merak ediodum okuycam inş.gece :) arkadaşımda aldı aşk kuantumunu bakalım o okusunda bende okurum.birde aynalı kitaba baktım fiyatı 30 tl :) adam aynası para edio dedi :) 2.5 kitap parası :) ama alıcam inş:)) çok met ediosunuz napiimmmm kıyacam paraya artık:)) şu ara içim bi hoş enerjim hafiftenn düşüoo böyle olunca sinirim bozuluo hep enerjik pozitif hahara hihiri istiorumkızlar birde adet sorunu yaşayıpta olumlamyla halleden varmı yaaa bana yardımcı olurmusunuz
şuan okuyorum :) beğendiklerimi paylaşırım:) ee sende aykut'canımızdan :) birşeyler paylaşmayı bıraktın
. Acı çekeceğimiz bir durum yaşıyorsak, kendimizi bu acıya teslim ettiğimizde, duygunun bize vermek istediği mesajı alamamışsak, o karanlık bir tünel gibi bizi içine daha çok çekebilir. İşte o zaman düşüncelerimiz de olumsuz hale gelir. Negatif bir sarmalın pençesine düşebilir, hatta depresyona kadar gidebiliriz. Ya da acıdan kaçmak için bunu zihnimizle rasyonalize eder, hislerimizi bastırırız. Ama biliyor musunuz, böyle olumsuz hisleri bastırmak, çok büyük bir efor gerektirir. Hayatınıza güzel olayları çekmek için yeterince hayat enerjiniz kalmaz. Çok yorucudur. Pek çoğumuz, acıyı bastırmaya meyilliyiz.
Evet yau. Ne zamandır elime almadım kitaplarını. Şu aralar dramatik romanlar okumakla meşgulüm. Bi de biraz kafam bozuk. Devam edeceğim paylaşımlara. :)
E peki acıyı bastırmayıp ne yapmamız lazımmış ? :26:
acıyla yüzleşip ders çıkaracakmışız
teşekkür ederim kızlar
ben düşündüğüm zaman hep olumsuzlar geliyor aklıma
ve aklıma gelende başıma geliyor
bide neyi istemediğimi dile getirirdim hep, oda yanlışmış öğrendim
bende diyordum neden hep beni buluyor aynıları
demekki evren yanlış anlıyormuş
bugün enerjim düşük nedense..
regl oldum onun etkisi olabilir diye düşünüyorum
halbuki dün ne kadar havamdaydım
. Acı çekeceğimiz bir durum yaşıyorsak, kendimizi bu acıya teslim ettiğimizde, duygunun bize vermek istediği mesajı alamamışsak, o karanlık bir tünel gibi bizi içine daha çok çekebilir. İşte o zaman düşüncelerimiz de olumsuz hale gelir. Negatif bir sarmalın pençesine düşebilir, hatta depresyona kadar gidebiliriz. Ya da acıdan kaçmak için bunu zihnimizle rasyonalize eder, hislerimizi bastırırız. Ama biliyor musunuz, böyle olumsuz hisleri bastırmak, çok büyük bir efor gerektirir. Hayatınıza güzel olayları çekmek için yeterince hayat enerjiniz kalmaz. Çok yorucudur. Pek çoğumuz, acıyı bastırmaya meyilliyiz.
Acıyı yaşamak gerekiyor demekki...
Bastırmak rol yapmak daha kötü. Arada bir ipleri bırakmak lazım.
Ben de aynı düşüncedeyim seninle. Olgun erkekleri severim.
Bu yüzden üniversite okumakta olan erkeklerin, fakültemdekilerin falan hiç şansı yok.
Hepsi çoluk çocuk benim gözümde.
Demek ki neymiş sen de benim gibi ne istediğini biliyormuşsun.
Aynı zamanda neyi istemediğini de biliyorsun.
O zaman ne yap biliyor musun, istemediğini dile getirmek yerine istediklerine odaklan lütfen.
Yani benim kimseyi büyütecek sabrım yok demek yerine, hayatına girmesi muhtemel olgun erkekle ne kadar harika bir uyum içinde olduğunu düşünüp, hissedip gülümse.
Belki başta kolay olmayacak, hiçbir şey hissetmeyeceksin ama zamanla yapabileceksin.
Kararında net olup, kendinle olan problemlerini aş ve inan... gerisi gelecek.
Estanbul diye bir siteden aldığım dilek duaları var. Kafama göre seçmiştim geçen yıl.
Onları okurum. Çok iyi geliyor. Ben de dua meselesini yeni yeni öğreniyorum o site sayesinde.
olgun erkek konusnda tek değilmişim:) bak bunu yapıyorum işte
düşündüğüm biri var, ben onunla ilgili çok hayal kuruyorum fakat o konuşkan biri değil. ben de konuşmayı çok severim
inanır mısın onunla ilgli hayal kurarken işte şöyle oldu, böyle oldu v.s.. kafamda kurarken hiç sohbet ettiğimizin hayalini kurmuyorum
ve ben bunu bilerek yapmıyorum. bi fark ettim ki iz onnla konuşma hariç tüm eylemler de aktifiz
estanbula ben de üyeydim bugün bi girip tekrar bakayım
selam kızlar
ne zamandır topiğe uğramadm biliyorum hatta geçmişte okumam gereken yazılar çok yani yazdıklarınızın geçmişi...
ben dün baya bi melankoliktim umutsuz vaka sendromu yani
ama bugun iyiydim komşumuzun nişanı vardı kızla da yaşıt sayılırız
bugun oraya giderken sabahtan beri hatta dünden beri, nişan için hayatımın aşkını bulmaya gidiyorum dedimöyle hayal ettim
ve arkadaş bana kurdelesinden çok minik kurdele kestirdi nişanlısına
yutsam mı napsam hehe
hani batıl inanç belki ama madem ki aklımızdan geçenler, kodlamalarımız yönetiyor hayatımızı, o zaman birşeyi inanarak ve isteyerek yapmak da bize mutlaka geri döner
yani aslında inandığımız kurdele yutmakla eş bulunacağı fikri değil, eşi bulacağını hissederek o kurdeleyi yutmak
cnm saklarım zaten ben öyle kurdele falan yutamam zaten sağlık sorunlarım var yenilerine hiç gerek yoksakla bence canım. yutman çok sağlıklı olmıyabilir
İsterken beni ömür boyu sevip anlayış göstericek birini istiyorum diye düşün.
Bende istemiştim evlenmeyi şuan nişanlıyım ama eksik istemişim sanırım.
cnm saklarım zaten ben öyle kurdele falan yutamam zaten sağlık sorunlarım var yenilerine hiç gerek yokdaha önceki verilenler uzundu ilk defa kısa verildi demek ki aşk yakınlarda geliyor
istediğim insan konusunda ise dediğin gibi aradığım şeyler var saygı, sevgi, anlayış, hoş sohbet gibi... hakkım hayırlısını diliyorum hep...
bu arada eksik istemişim derken hayırdır inşallah sorun yoktur:44:
cnm saklarım zaten ben öyle kurdele falan yutamam zaten sağlık sorunlarım var yenilerine hiç gerek yokdaha önceki verilenler uzundu ilk defa kısa verildi demek ki aşk yakınlarda geliyor
istediğim insan konusunda ise dediğin gibi aradığım şeyler var saygı, sevgi, anlayış, hoş sohbet gibi... hakkım hayırlısını diliyorum hep...
bu arada eksik istemişim derken hayırdır inşallah sorun yoktur:44:
Romantik, duygusal demeyi unutmuşum sanırım.
Beni hayatının ilk sırasına koysun demeyi de unutmuşum.
İsteklerin çok güzel canım. Allah tez zamanda karşına çıkarsın inşallah.
Önce sen sonra ben, kaydık yıldız gibi gökyüzünden
olmadı olamadı ve aşk gitti bizdenn :)
Bu arada nişanlıyım ben canım.
kurdelemi verdiğim herkes nişanlandı.
bu yazın başında bir arkadaşım ewlendi ayakkabısının altına benle birlikte bir çok arkadaşının ismini yazdı bi benimki silinmemiş :)))ben onu o andA hiç öyle düşünmedim sanki ben ewlenecekmişim gibi hissettim
Aiiyy hadi inşallah kısa sürede gelir aşkın. :)) Bence hoş bir olay bu kurdela işi. Daha önce hiç duymamıştım. :))
Yau tugcecan ben bu yaz kuzenimin nikahına gittim. Her evrede yanındaydım. Nikah şahidi de ben oldum falan..
Ayakkabısının altına ismimi yazmak için çok heyecanlıydım. Neyse nikah gününün sabahı özenle yazdırdım ona.
O da her şeyiyle ilgilenen en yakınlarından biri olarak bri güzel orta yere yazdı adımı.
Ama nikah bitti,ayakkabının altına bi baktık; silinmeyen tek isim benimkiydi. :26:
Benim için tabi ki çok erken evlilik ama en azından ismim silinse hayatımın aşkını kısa zamanda bulacağıma daha çok inanacaktım.
Bu ayakkabı mevzusunda ne düşünüyorsun ? Var mı böyle ismi silinmeyip de bu işlerde şansı geciken tanıdıkların ?
Ya da ismi silindiği halde evlenmeyenler ?
Bunlara inanma canım.
Sen kendine inan. Bunlar eğlencelik işler.
zamanı gelince elbet olucaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?