- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
Aslında olay şu kızlar;
istediğimiz şey konusunda korkumuz, endişemiz kalmayınca isteklerimiz gerçekleşiyor.
o şeye karşı bir muhtaciyet te duymamamız lazım.
olmassa ne yaparım ben, hayatım biter v.s gibi şeyler düşünmeyip o isteği serbest bıraktığımızda oluyor.
O yüzden derler ya tam vazgeçmiştim artık herşeyden oldu diye. öyle birşey işte.
bende düşünce gücüne fazlasıyla inananlardanım bunun için özellikle r.şanalın kitapları çok etkili ve tavsiye ederim
bütün sayfalari okudum, benden sonraki :126:
cok güzel seyler yazmissiniz.. okudukca iyi oluyorum daha güzel hissediyorum..
yavas yavasta olsa güzel düsünecegim, endisesiz ve korkusuz..
endişe korku olunca olumsuzluklar ardı ardına gelir zaten bende burayı tekrar tekrar okuyorum iyi geliyor :)
evet onu yazmayı unutmuşum, ben de onun kitaplarını almak istiyorum hatta alınacak kitap listemde adı ama henüz daha ona sıra gelmedi...etkili olacağını düşünüyorum bir de sanırım onun eşi tam emin değilim de... Işık elçi var sitesi var ikisinin ortak...
ne güzel bir konu olmuş yeni görüyorum.
bende bir ara yakından ilgileniyordum düşünce gücüyle.
aykut oğut'la başlamıştım ama sonra o yetersiz geldi.
birde Allah'a inanmayan bir havası vardı okumayı bıraktım.
muhammet bozdağ istemenin esrarı kitabını tavsiye ederim.
çok güzel ve çok etkileyici bir kitap.
internetteki yorumlar da hep olumlu zaten.
Evet o Allah'a inanmıyor. Ama o kısma takılırsak esas meseleyi kaçırırız.
Büyük balığı göremeyiz. Ki çoğu insan bu konuda rahatsızlık duyduğu için geri çekiyor kendini malesef.
Halbuki adam bambaşka şeylerden bahsediyor.
Sen inancına göre kendine uyarlayacaksın anlattıklarını.
İnanç, sorgulanması gereken son noktadır sanırım bu tarz kitaplarda.
evet doğru söylüyorsun ama Allah'a inanmadığını anlayınca keyif alamadım okumaktan.
keyif alamayınca da bıraktım zira keyif alamadığım birşeyi okuyamıyorum/yapamıyorum.
mesela nuray sayarı o inançlı sürekli olarak bahsediyor hatta inancından.
o kadını dinlerken keyif alıp uygulamaya koyulabiliyorum.
gerçi sadece 1 kitabını okudum ama üslubu güzeldi.
bu zaman kadar da bu konuda okuduğum en iyi kitap Muhammet bozdağ'ındı.
indirilebilir istenirse internette mevcut.
ben de bu aralar olumsuz duyguların pençesindeydim şu anda da çok süper olduğumu söyleyemem ama daha da iyiyim 2 psikiyatristin yazmış olduğu bir kitabı okuyorum sıkılınca da hikayeler var başarı hikayeleri, ona göz atıyorum, hayal kuruyorum aklıma üstesinden geldiğim şeyler geliyor falan... yani olumlu düşünme yolunda gayet güzel bir şekilde ilerliyorum şu an da çok iyiyim şükür...bütün sayfalari okudum, benden sonraki :126:
cok güzel seyler yazmissiniz.. okudukca iyi oluyorum daha güzel hissediyorum..
yavas yavasta olsa güzel düsünecegim, endisesiz ve korkusuz..
demek ki doğru hatırlamışım Işık Elçi acaba gerçekten karısı mıydı ki diye de şüpheye düşmüştüm de...:44:sitesine hiç girmedim karısınıda kitaplarında kendinle ve karısınla olan durumlardan bahsediyor ordan anımsıyorum:) oda kişisel gelişimle uğraşıyor sanırım..
beni en içine çeken kitabı kuantum sıçrama olmuştu bu konuyla ilgilenen arkadaşlara kesinlikle öneririm
hepiniz çok güzel şeyler paylaşmışssınız teşekkür ederim.
Bu sabah içimde bir karamsarlık bir umutsuzluk ( 30 yaş bunalımı sanırım ) ile güne başlamıştım. yazdıklarınızını okuyunca bir silkelendim hemen pozitif düşünmek ve beni pozitif düşünmeye itecek kitaplardan başlamaya karar verdim.
hepiniz sevgiyle kalın...
hepiniz çok güzel şeyler paylaşmışssınız teşekkür ederim.
Bu sabah içimde bir karamsarlık bir umutsuzluk ( 30 yaş bunalımı sanırım ) ile güne başlamıştım. yazdıklarınızını okuyunca bir silkelendim hemen pozitif düşünmek ve beni pozitif düşünmeye itecek kitaplardan başlamaya karar verdim.
hepiniz sevgiyle kalın...
ne güzel bir konu olmuş yeni görüyorum.
bende bir ara yakından ilgileniyordum düşünce gücüyle.
aykut oğut'la başlamıştım ama sonra o yetersiz geldi.
birde Allah'a inanmayan bir havası vardı okumayı bıraktım.
muhammet bozdağ istemenin esrarı kitabını tavsiye ederim.
çok güzel ve çok etkileyici bir kitap.
internetteki yorumlar da hep olumlu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?