- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.841
azmine hayranım kürklü gibi olmadaEvet canım 2 haşlanmış yımırta
Yok canım ben 30 Ağustos'a kadar devamazmine hayranım kürklü gibi olmada
İyi canım, çalışıyorum ben..Nördünüz bacilar
30 ağustos zafer bayramında zaferini kutla patiliYok canım ben 30 Ağustos'a kadar devam
patili unutturma banada bu tarihiYok canım ben 30 Ağustos'a kadar devam
Tamam canım 1 hafta önceden hatırlatacağım sanapatili unutturma banada bu tarihi
Ne is yapiyorsun patimmİyi canım, çalışıyorum ben..
sen napıyorsun nasılsın bakalım
Özel bir şirkette Satın Alma Uzmanıyım canım, ürünler ihaleler onlarla akşamaa kadar uğraşıyorumNe is yapiyorsun patimm
Kolay gele hele bende herifi gönderdim ise simdi kahvalti yapicam
Öyle mi saaptiniz iyi saapmissiniz giiÖzel bir şirkette Satın Alma Uzmanıyım canım, ürünler ihaleler onlarla akşamaa kadar uğraşıyorum
Kocamı da ben işyerinde tanıştım yani bize ürün için ihaleye girmişlerdi
öyle şaaptık
hahahahaahÖyle mi saaptiniz iyi saapmissiniz gii
Ahh ahh bende özledim calismayi meslegimi yapmayi emme yohh olmiiyiiirr
Hele hele o duvarlar bi dile gelsehahahahaah
ah bu işyerinin dilleri olsa da konuşsa
senin mesleğin ne canımm
He valla iyiki de dile gelmiyorHele hele o duvarlar bi dile gelse
Ben hukuk okudum canim yani noterlik
Hahaha demek ki duyulmamasi gereken seyler söylerler o duvarlar hiii ahaa yahaladimmHe valla iyiki de dile gelmiyorböylesi daha iyi
ne güzelmiş mesleğin canım, kimbilir belki bebiş doğup büyüdükten sonra yaparsın
Yok canımHahaha demek ki duyulmamasi gereken seyler söylerler o duvarlar hiii ahaa yahaladimm
Sagol canim benim bende cok seviyorum meslegimi ama cok kuru bi meslek yani sürekli kanun kitaplari paragraflar sözlesmeler yazma cizme biseylerInsAllah Kuzum bakalim ama aynisini yapamam herhalde almanyada okudum ben burda nasil olur bilemiyorum hayirlisi artik
Yaniii sen masumsun bu durumdaYok canımduyulmaması gereken bir şey yoktu aslında çok
Ben uzak duruyordum boşanmıştım o bekardı felan.. istemiyordum çok. Çok zorladı çok ısrar etti.
1 kere de gene ihale için gelmişti ihaleye gireceklerdi. ben lavaboya gitmiştim arkamdan 5 dk sonra lavaboda belirdi
yani kadınlar tuvaletinden erkek birinin çıkması hoş olmadı amasonuç olarak beni bağlamaz dimi
Tabiii, şimdi iyiki vazgeçmemiş diyorumYaniii sen masumsun bu durumda
Ama simdi iyiki olmus diyorsun dimi ne mutlu iste hersey kader kismet canim Rabbim hepimizin yuvasindaki mutlulugu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?