- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Hahah yarismamiza hos geldin brunelloooAranıza Bursa'dan katılıyorum, görev yerimizÖğretmenim. Evliyim 4 yıllık. Yaş kabullenemesem de 26'ya yeni girdim Hayattaki hedefim kocama kavuşmak Sen?
Kız madem hukukçusun, profilinde niden öğretmen yazıyorHahah yarismamiza hos geldin brunelloooben hukukcuyum evliyim sen daha yeni 26 olmussun ben 27 yasindayim ben ne diyim giii
Hahaha kiz beni buraya kayit eden esimdi o yapmis olmali öyle rastgele basmis bir meslegeKız madem hukukçusun, profilinde niden öğretmen yazıyorHello meslektaş yazacaktım az kaldı
Kuzum gelmelerini istediğin kişileri etiketle. Yoksa müşteri bekleyen esnaf gibi sinek avlarsın demedi demeHahaha kiz beni buraya kayit eden esimdi o yapmis olmali öyle rastgele basmis bir meslege
Sen geldin ya brunellomm etiketlemeden canlandi burasi ne varsa brunelloda varmis kizlar gusra galman bakamKuzum gelmelerini istediğin kişileri etiketle. Yoksa müşteri bekleyen esnaf gibi sinek avlarsın demedi demeEtiketle çalışıyor bu vefasız üyeler
Hosgeldin Kuzummm Sende :) Allah gönlüne göre versin CanimmŞimdi gördüm burayı, çok güzel olmuş
Ben 24 yaşındayım, bekarım ve hatta da ilişkim yokben de öğretmen adayıyım, inşallah atanmak hedefim sonra daaa birsüre daha yalnızlığın keyfini çıkarıp gezeyim yapmak istediklerimi yapayım diyorum daa işte bir atanabilseeemm
Hosgeldin Kuzummm Sende :) Allah gönlüne göre versin Canimm
Aynen canimm burasi brunello sayesinde canlandi ben unutmus gitmistim coktan sinek avliyordum burda sinekli bakkal olmustu burasiHoşbulduuumçok teşekkür ederiim siteye kısa zaman önce üye olmuş, sonra da müptelası olmuş biri olarak başlığı çok sevdim, devamı gelsin dee tanışalım herkeslee
Tabii canim yapabiliyorsun sanirim dene bakalim
Aynen canimm burasi brunello sayesinde canlandi ben unutmus gitmistim coktan sinek avliyordum burda sinekli bakkal olmustu burasi❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?