Hayatlari hep iyi ve sansli giden kotu kalpli insanlar

Kadının etrafında sürekli birileri fır dönüyor, sizin hiç bir durumunuzda yanınızda kimse yok. Buradaki kötü kalplinin fiziksel özellikleriyle dalga geçtiğiniz o kadın olduğuna emin misiniz?
Benim onun hakkinda yazdiklarimin bin katini o arkamdan millete soyle durumlar paylasti. Yollarca evimde yemek yedirdim.bir kere kendisi beni cagirmadi evim kirlenir diye . Sen de kotusun bence. Bir insan bu kadar dolmussa kimbilir neler yasamis demessin. Kadin benimle alay edip telefonu kapatiyor . Acmiyorum engelliyorum esimden ulasiyor . Esimle huzurumu birakmadi gorusmek istemiyorum diyorum adam benimle kavga ediyor.

Bazen kıskançlık ne yazık ki böyle sonuçlanıyor.
Konu sahibini hic masum bulmadım. Pessssss
Yok ya, kadının düşmanı gene kadın.
Kısa etek giyiyor, içinde tanga var, bakımlı diye gene namussuz oldu kadın.
Kocasında gözü oldu!
Şaka gibi gerçekten...

Kocasında gözü oldu!
Şaka gibi gerçekten...

Yemin ederim saka gibi. Ona sorcakti sanki ne giyincegini
Kendi ozguvenleri ve kendine saygisi olmayan kadinlar ne yazik ki böyle oluyor
Benim cevremde de vardı,o leş kocasindan beni kıskandı. Bu arada eşim ve eşi arkadaştı ben kizla sonradan tanıştım
Sonuc;görüşmüyoruz. Esim de cok gıcık aldı
Ben esime görüşme adamla falan demedim hic kız gorusturmuyordu adam gizlice mesaj atiyordu tahminen eşime,
Onu da şöyle anladim. Kardesim 5 dakika bile olsa görüşelim yazmış esime
Kendi kendime düşündüm,milletin karısı ne kıymetli diye,sozunden çıkmıyor diye ama cahilce düşündüm esime hicbise soylemedim kendisi uyuz oldu suan adam ve karısıyla görüşmüyor hic.
Kiz zaten hepimize cephe almisti kizkardesim bekar diye kıskanmış. Pessssss

Benim esim adam gibi adamdir . Kusura bakma da aile ortaminda herkese belli edecek kadar ic camasiri giyiyorsan o..sun. Ben veya esim neden gormek zorunda onun tangasini. Ben kiyafetsizlikten kirli diye etegimi giydim diye bana demisti ki bence ailecek gorusuyoruZ. Etek giymesen iyi olur. Sirf o kiskanmasin kocasini diye aralari bozulmasin diye ben hic etek goymedim onlarin yaninda . Ama o bilincli giydi ben biliyorum onu . Bilerek yapti. Ve onu yanimda goren bu kadindan hic iyi elektrik almiyorum cok samimiyetsiz derlerdi ben de yok ya iyidir nolcak derdim. Ama kadin seytan cikti dugum cozuldu. Hala doguma giderken dua isteyecegine aramis bana bir suru yalan soyluyor . Benim de icim acimisti salak gibi enayiligime o kadar uzuluyorum ki. Hala bir gulumseseler yok oyle degil deseler kanacak gibiyim . O yuzden de gorusmek istemiyorum kandirmamak icin

he adam gibi adam ondan sizi ve isteğinizi takmıyo mutluluklar adam gibi adam kocişinizle.

Kocasında gözü oldu!
Şaka gibi gerçekten...
Kizkardesim bekarmış,evde kocam var,ben varim ve kızın kendisi sehir dışında idi ,esini yemege davet ettik.Evde yalniz yemek yapan yok diye
Suclu olduk
Neden bekar kardesim varken cagiriyormusuz.
Ustelik kardesimi de taniyor evine gitmisligimiz var
Yaziklar olsun boyle insanlara
Kendimi bi an serefsiz miyim lan ben diye sorgularken buldum

Demek ki kiz senden ve ailenden birseyler hissetmis sen iyi olsan neden seninle gorusmeyi kessin. Edep adap bilmiyorsun herhalde. Keske senin koca in karsisinda striptiz yapsalar sen de ve kocanda ne gizel dans ediyorum karicim kocaxim deyip izlesiniz . Cunkusizin durtuleriniz yok . Hepiniz kardessiniz.

Hanımefendi valla bugün açıldı banım, zorlamayın beni.
Aile ortamında ne giyilmezmiş pardon?
Sebep?
Aile olumca ne oluyor, beden hakkımız mı elden gidiyor yoksa o adam gibi adamların içleri mi gidiyor da usturuplu giyiniliyor.
Velev ki dedikleriniz doğru, kadın öyle kötü yalancı ya da artniyetli biri.
Görüşmeyin ve eşinizi de görüştürtmeyin.
Bir insanın namusuna dil uzatmak çok ama çok ayıp ve günahtır, kadının donunun da bekçisi kimse değildir.
Ben de renkli sütyen giyerim belli de olur, o.. muyum yani?

Sizin yazdıklarınızdan üslubunuzdan yemin ederim ben utandım...ayıptır ya.

Tabi tabi benden ve ailemden birseyler hissetigi icin evimizden aylarca çıkmadı bizi evine surekli davet etti,ama kac senelik arkadas olan kocasini kocam yanina çağırdı diye ben yokum evde bekar kardesi var neden çağırıyor dedi
Valla ben edebimi adami cok iyi bilirim
Kıskançlığınızı başkalarına edepsiz diye yüklemeyin
Yada güvensizliğini
Benim kardesim ne yapacakti pardon kocasina abi diye hitap ediyor esimin ve benim onumde onun kocasinin onunde striptiz mi yapcakti yok artik siz iyi degilsiniz
Soylediginiz sozleri aynen size iade ediyorum

Konu sahibi kendinize gelin ne bicim konuşuyorsunuz insanlarla,nasıl bir hasetlikse sizde ki artık.

öz eleştiri yapmayan insan kendini geliştirmeyen insandır. mutsuzluğunuzdan sağa sola saldırmak yerine kendinize bakın.
terbiyesiz terbiyesiz tahrik edici yorumlar yazıyosunuz.

Bir de onun acisindan dusun bence sen olsan kocani gonderir miydin o durumda ben senin beni yargiladigin gibi seni yargilamicam . Hoslanmadiginiz insanlarla gorusmeSin olir biter sapik gibidadanmazsin. Rahatsiz edip durmadan gorusmeye calismazsin. Huzurumu bozuyor kadin daha ne olsun.

öz eleştiri yapmayan insan kendini geliştirmeyen insandır. mutsuzluğunuzdan sağa sola saldırmak yerine kendinize bakın.
terbiyesiz terbiyesiz tahrik edici yorumlar yazıyosunuz.
Ben ona istediğini verirsem banlanırım. O yuzden bise demiyorum kendisi icin de üzülüyorum. Bu sekilde yaşamak cok zor çünkü.

Kocan görüşmek istiyor ama demek ki huzurunuzu kaçırmıyor, adam da diyordur haklı olarak durduk yere niye insanlarla ilişkimi keseyim ki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…