Hayatlari hep iyi ve sansli giden kotu kalpli insanlar

Evet gönderirdim. Kocam tek başına senin o cok onem verip diline doladigin ailelerin yanina gidebilir
Bekar bir arkadaşının da yanına gidebilir
Evli bir arkadaşının evinde kizkardesi,baldizi,yengesi varken de gidebilir.
Zaten sen beni yargilamayi gectin,hakaret ediyorsun.

Ha benim huzurumu bozanla,zaten benim eşim görüşmez benden evvel onu da belirteyim

Sen kimlerin kocasini ayarttin da bu kadar zoruna gitti yazdiklarim anlamadim
Ohooo...
Yıllardır kk da bu kadar seviyesiz, bu kadar kışkırtıcı ve ahlaksız bir yorum görmedim!
Sanırım aynı kaldırımda yürüyemeceğim derecede farklı dünyalardayız.
Hadi bacım, hepimizi delirtmeden sen git uyu kendi kötü düşüncelerinle beraber rüyalara dal...
Ayıp ya!

Yazdıklarınızı okuyunca herkes kalbinin ekmeğini yer lafına inandım. Ben de şu görüşte ve üsluptaki birine Doğum yapsa bile gitmem yardım etmem benden uzak Allah’a yakın der ilişkimi keserim. Yalnızsınız sevilmiyorsunuz belli ki ve böyle kaldıkça sevilmemekte istenmemekte devam edeceksiniz. Ayrıca öfkenizin kontrolsüzlüğü ürkütücü. Derhal psikiyatrist yardımı almanız gerektiğini düşünüyorum. Sizin çevrenizde yaşayan insanlara da yazık bu kadar öfke ve kıskançlıkla hayatı kendine zehir eden size de yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…