- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Bir şey beceremem demeyi beceremiyorum
Yani ayyyy ben yapamam ayyy yardımcı olun ayy bu beni aşar
Ayy kocacığım ben o iştem anlamam ayyy ben gece yalnız kalamam vs vs demeyi beceremiyorum
+1 daha lütfenHaha, benden bi tane daha. Gidemem, yapamam, edemem, ay bi el atın bana demeyi o kadar çok isterken tamam ben hallederim çıkıyo hep ağzımdan.
Kavanoz açamıyorum ama ben tek beceremediğim şey olabilir. Kendimi kavanoz açma konusunda geliştirmeliyim.
Yemek yapmayı çok severim ama ev işinden nefret ediyorum. Hiç isteğim yok.kocam da tam tersi pek bi düzenli titizHiçbir ev işini isteyerek yapmıyorum.ilham gelmiyor ,zevk vermiyor ev işleri. Yemek de eh işte.Erkek olcak kadınmışım
Biraz komik olabilir ama düdüklü tencere aslaaaa ve asla kullanamam cok korkuyorum:) eti fasulyeyi nohutu saatlerce hasliyorum yinede kullanmıyorum. Basima agrilar giriyo sesini duydukca.hatta bir keresinde arkadaşım benim evde yemek yapti dudukluyle ben disari cikip markette gezdim:):):)arkadaşlar selam. nasılsınız iyisinizdir inş.
bu aralar kendimi geliştirmeye odaklandım açıkçası kişiliğimle ilgili şeyler düşünüyorum. fark ettim ki her insan için iyi bir şey anlamında "o x yapamaz" denecek bir şey var. mesela trafik fobisi olan bi arkadaşım araba kullanamaz, ya da ailesine aşırı bağımlı arkadaşım tek yaşayamaz falan gibi.
kendi açımdan düşündüm biraz bişey bulamıyorum açıkçası etrafıma da sordum iyi anlamda bişey bulamadılar (böcek fobim var böcek yemem ama böcek yemek iyi bişey değil sonuçta) ben de kk ya sorayım belki kendileri için yazarlar ben de kendime geliştirecek bir şey bulurum hem belki birbirimizi gaza getiririz ben de kendimde göremediklerimi bulurum dedim.
evet sizin hayatta ben bunu yapamam beceremem dediğiniz şeyler neler?
not: çok sık giremiyorum yoğun bi dönemimdeyim tek tek alıntılayamazsam darılmayın nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?