- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
- Konu Sahibi cekirdekcik
Kizlar merhaba. Moralim bozuldu hem sizden fikir almak icin hem de kafami dagitmak icin yaziyorum. Kpssye bu yul hazirlanmistim ama istedigim gibi olamadi bu surecte de bazi rahatsizliklarim oldu falan derken sinav stresi vs. hepsi iyice yipratti. Su an issiz gucsuzum. Daha once de calismadim. Bu sene de atanmaktan umidim yok ve ne yapacagim konusunda cok bocaliyorum. Bir sene daha kpss ye hazirlanmak istiyorum, biraz hirs yaptim gibi artik kadere karsi mi geliyorum bilmiyorum ama atanip, kendimi kurtarmak istiyorum. Kendi ayaklarimin ustunde durmak, kimseye eyvallahim olsun istemiyorum. Ama tekrar hazirlanirsam korkuyorum yapabilir miyim? Yuksek almam lazim... Bu sene is de bulmam lazim, aileme yuk olmak istemiyorum hem soylenmeye de basladilar. İkisi bi arada gider mi diye dusunuyorum. Ozel sektorde mi is bulsam, ucretli ogretmenlige mi girsem kafam allak bullak. Ozel sektorde zorlanirim diyorum ama olur dda sinavi kazanamazsam, en szindan 26 yasinda tecrubesiz olmayacagim diyorum... Ucretlinin cikacagi zaten belli degil ama en azindan ders calismak icin daha rahat fakat sezonluk gibi bi sey. Kazanamazsam 1 yilim da heba olacak hem tecrubesiz ilmus olacam ozel sektorde. Biraz uzun oldu ama daha mantikli insanlar vardir burada bana fikir verebilir diye dusunuyorum...