HAYATTA EN ÇOK OLMASINI İSTEDİNİZ ŞEY NEDİR

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Meraba kızlar..benim hayyatta.en cok istedigim şey annem ve babamin yakininda olmak..ben onlardan uzak yurtdışında yaşıyorum...ençok istedigim şey de bu....peki ya sizlerin????

Ah neler istemiyorum ki.. :KK69:
Benim istekler hayli uzun..

Gece uyanmayan bebek istiyorum
Tek elle her işi yapabilmek istiyorum
Sabah mesaisinin 10 da başlamasını istiyorum
Ondan sonracıma ara ara yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum
Yalnızken aile boy cips yemek istiyorum
Trafiğe çözüm bekliyorum, mümkünse jetgiller tarzı ulaşım istiyorum
Ve herkese vicdan, ahlak, bilinç, güler yüz nakli istiyorum.

Onun dışında makuldür isteklerim aslında huzur, sağlık, neşe istiyorum hepimize..

Son düzenleme:
öncelikle eşime bana ve ailelerimize sağlık..
sonrada hayırlı ve sağlıklı evlat...
Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah...

Biran önce haatalıklarımın geçmesini istiyorum. Eski sağlıklı günlerime kavuşmak istiyorum. Annem babam aradığında yine mi hastasın sen demesinler istiyorum. Kimseye muhtaç olmamak istiyorum. Ben ağrıdan uyuyamazken eşim fosur fosur uyumasın istiyorum. Rabbim daha büyük dert vermesin ama herşeyin başı sağlık diyorum.

huzurlu bir yuvam olmasını ve sevdiğim insanların sağlıklı ve mutlu olmasını ve yanımda olmalarını istiyorum
vee borçlarımızın bitmesini istiyorummm

abuk sabuk tüm alerjilerim geçsin, astımım düzelsin şifa bulayım, bebeğim olsun. istediğim yere çalışmaya başlayayım. eşimde istediği yerde huzurla çalışmaya başlasın. çocuğumu dedesi, ananesi, babannesi, halası, teyzesi, annesi babası ile sağlıklı büyükmek istiyorum. çocuğum aile üyelerine gidip rahatlıkla derdini paylaşsın istiyorum(çocukken annem babam hariç gidip derdimi anlatacağım biri olmadı, içimde kaldı, gerekirse parada istesin :KK53:).

mümkünse tip olarak bana çeksin, sağlık olarak teyzesine benzesin istiyorum :KK45:(dua ediyorum) yeme problemi olmasın istiyorum. çokta üzmesin ailesini...

en önemlisi işte, evde, sülalede huzur ve sağlık istiyorum.

Ailem sağlıklı sıhhatli hep yanımda olsunlar istiyorum
Sevdiğime kavuşmak istiyorum
İstediğim bir şey daha var rabbim biliyor umarım o da bir an önce gerçekleşir.
Başka ne istiyim ki..

Back
X