Hayatta en pişman olduğunuz nedir?

Benim kuyumu kazmaya çalışan 5 para etmez insanlarla sadece iletişimi kesmekle kalmayıp ağızlarını burunlarını dağıtsaydım keşke😤

Lise ve üniversite hayatım daha verimli geçebilirdi. Hem çok tembel hem çok yaramazdım.
Ergenliğimi dibine kadar sıyırdım,doğru değildi.
Şu an iyi bir yerdeyim,başarılıyım,çok şükür ama bu rahatlığa çok uzun zaman önce kavuşabilirdim.
Yine de nasip,hayırlısı inşallah.

kimi erken evlendiğine kimi geç evlendiğine, kimi çocuk yaptığına kimi yapmadığına, kimi gençliğinde tembel olduğuna kimi çok çalıştığına pişman. yani kısaca herkes pişman. ben de bu dünyaya geldiğime pişmanım diyim o zaman :kızgın::cry:

• Muhteşem
Reactions: 000
Hayatımı hep şişman olarak geçirdim yine hayatımın bir doneminde kilo vermistim ve bi 10 kilo daha versem en azından obez sınıfına girmeyecekken üstüne 25 kilo alıp en yüksek seviyede obez sınıfında olmam hayatımdaki en buyuk pismanimligim. En azından şimdilik. Üniversiteyi obez olarak geçirdim ve eminim çok şey kaybettim güzel yaşanmışlıklar biriktirebilirdim.

O kadar icimi acitan seye ragmen en buyuk pismanligim nedir diye dusununce hic biri uygun gelmedi. Yanlis evlilik icin pismanim. Ama en buyuk pismanligim boytunda degil. Cocugum ile ilgili pismanligim var mi, yok. Dusunuyorum niyeyse markette diger karpuzu secmeliyimdime gelip dayaniyor pismanligim. Isin sakasi ayaklarinizin uzerinde sapasaglam durabiliyorsaniz sadece pismanliklariniz oluyor. Allah iyi gunler gostersin hem bize hem sevdiklerimize.

Back
X