Hayatta en pişman olduğunuz nedir?

Ortaokul da keşke bilinçli birine denk gelseydim istediğim mesleği yapıyordum şuan (en büyük pişmanlığımdır. çalışkan öğrenci olup yanlış tercihler sonucu bahtsız bedeviyim daha çok)

İkincisi ise bakıldığında tepecik olan insanı everest dağıymışçasına gözümde büyütmek olmuştu. Neyse takke düştü kel göründü ya işin sonunda mühim mesele bu.

Ve şuan vaktimi iyi değerlendirmediğim için yeni bir pişmanlığa zemin hazırlıyorum sanki. Kafam karışık oturtamadığım durumlarda etkilemiyor değil

Ya bi allahın kuluda nışanlıyken demediki hemen cocuk yapma,önce birbirinizi tanıyın diye
E ben zaten kör cahildim o zamanlar
Deseydi de yapardınız bence. Cevremde yakınlarına bunu hep anlatıyordum. Sonra yanlış anlaşıldığını fark ettim. Insanlar nasihatten hoşlanmıyor malesef. O nedenle bende hiiiic karışmam artık.

Evlenmek ve hiç beklemeden çocuk yapmak şimdi boşanmak istiyorum çocuğum küçük çalışamıyorum da bu yüzden boşanamıyorum☹️

Evlenmek acaba nerdeyse çoğu kadının bu sorunu yaşaması normal mi yada erkekler mi hep sorunlu biz mi ? Ben bazı evlilikleri görüyorum nadir de olsa kadın kocaya çektiriyor tam tersi acaba diyorum bizim kocalarımızda böyle olsaydı bizde bunlar gibi üstünlük kırmaya çalışırmıydık? yoksa şükürler oksun dermiydik Ben boşanmak üzereyim 2 yıl boyunca çok şey yaşadım en büyük pişmanlığım bu oldu

Back
X