hayatta herşey kariyer mi?

size bişey anlatmak istiyorum.ben üniversitede okurken kızlar arasında ben şu hastaneye başvurucam.çalışıcam.yüksek lisans yapıcam.şurda olucam burda olucam die hep konuşmalarını dinlerdim.hiç ilgimi çekmedi halada çekmez kariyer.neyse okul bitti ve ben ankaranın üst düzey hastanelerinden birinde çalışmaya başladım.birliklikte çalıştığım benimüstüm bi bayan vardı.bi gün onunla yemeğe çıktık.hastanenin yemekhanesindeyiz.o kadar hırslı bi bayanki.38 inde hala bekar.neyse yemek yerken hastanenin yönetiminden bi bayan geçti.o kadar alımlı şık giyinmiş kendine güvenen bi bayan.bizimkininde üstü.bizim ki böyle iç geçirerek baktı.bende o zaman 21 yaşında men koksleğe yeni başlamışım.anladım bakışlarından.dedim ki:aysel hanım ne kadar kötü değil mi? oda kötü olan ne ki dedi.bende şu bayan dedim.çok alımlı iyi giyinmiş.kariyerinin en üst seviyesinde ama yanlız.hayatı hastaneden,çalışma ortamından,kokteyllerden ibaret.birgün onunda emekliliği gelecek az kaldı.emekli olacak.bi kaç yıl daha kokteyllere açılışlara eğlencelere çağırılacak.ve sonra zaman geçtikçe unutulacak.burdan başki özel hayatı yok.onu sevecek değer verecek ve birlikte yaşlanacak bi insanı yok.peki sence kariyer bu kadar önemli mi?

Anlamadım ki ne yapsın 2. kez evlenen şanslı hatun ayy yok ben istemiyorum mutlu olmak bekar bir kızın hakkı,kocayı ona devrediyorum mu desin?
Madem sizde etiketliymişsiniz atanınca peşinizden koşarlar ? İma ettiğiniz üzere boşanmış bir hanım bile rahatlıkla evleniyorsa sizin kapınızda kuyruk olur.
Sabredin,ders çalışın.

haha hay agzını yııdıgımın lafıda gedıgıne koyar hıc kacırmaz:))

Anlamadım ki ne yapsın 2. kez evlenen şanslı hatun ayy yok ben istemiyorum mutlu olmak bekar bir kızın hakkı,kocayı ona devrediyorum mu desin?
Madem sizde etiketliymişsiniz atanınca peşinizden koşarlar ? İma ettiğiniz üzere boşanmış bir hanım bile rahatlıkla evleniyorsa sizin kapınızda kuyruk olur.
Sabredin,ders çalışın.

haha hay agzını yııdıgımın lafıda gedıgıne koyar hıc kacırmaz:))

Back
X