Hayatta hic umudunuzu yitirdiginiz an oldu mu ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oldu. Bazen hersey asilmaz, zor geldi. Ama sonradan düsündügümde kendime kizdim. Allaha sükür cok büyük bir derdin yok, ufak tefek seyleri dert ediyorsun, bu sefer basina büyük bir felaket gelir, bu günleri iple cekersin dedim.

Ama insanoglu iste. Nankörüz bazen.
Allah kimsenin umudunun kirilmasina izin vermesin

1995 yazı, ergenlik dönemi aile içi çatışmalar..kafamçokkarıştı
1999 sonu-2000 başı- hayatımın dönüm noktası:smiley-cool:
En son 4 Mart 2008- doğumgünüm, çok zor bir olay yaşadım,hala etkisindeyim ama çaktırmıyorum. Sanırım daha iyiyim..:utangac:

Evet oldu, fakat ümitsizliyin yanlis oldugunu ögrendim, ve kendi kendimi toparlamaya calistim.

Ve o arada, tek dostun Allah oldugunu ögrendim, gerisi hikaye imis ...

Yaşamanın çok ağır geldiği zamanlar oldu...
Bİr nefes daha almakta zorlandığım, soluğumun kesilmesini
istediğim günler...
Ama umut hep vardı...Umut olmasa tekrar ayaklanamazdım...

Umut yoksa eğer, hayata dair herşey yitip gitmiştir...

dört dörtlük yaşayan insan yoktur herhalde.benimde sıkıntıya düştüğüm zamanlar oldu tabiki ama Allahıma şükür atlattım.Allah beterinden korusun.Kuş yuvasınında dediği gibi en büyük yardımcım Allahtı.inanan,sabreden insan eninde sonunda feraha eriyor.umudunu,yaşama isteğini yeniden kazanıyor a.s.

Ümidimi yitirdiğim zamanlar oldu,bazen öyle acılar yaşadım ki çaresiz kaldım ama herzaman Allahıma sığındım,şükrettim beterin beteri var dedim.Allahım kimseyi ümitsiz bırakmasın.

oldu tabiki ve sanirim yasadigim süre daha cok kez olacak..

ama önemli olan sudur ki düstügün zaman kalkmasinida bileceksin..

beterin beteri var bunu diyeceksin kendine haline sükür edeceksin..

deri veren Allah dermaninida verir..

en önemlisi sabirli olmak.. =)

benim olduu ümitle ümitsizlik arasında sıkışmış durumdayımm
4 kez bebeğimi kaybedince sanki hep öyle olacakmış gibi düşünüyorumm
ama bir taraftanda allahtan ümit kesilmez diyorumm

evet oldu ama bı zaman sonra toparladım kendımı özellıkle param sıfırlandıgında ümitlerim hayallerım herseyım bıter kendımı acayıp mutsuz umutsuz hıssederım

Olmaz mı oldu tabi umutlarımın bittiği ama başka umutlar başladı her zaman yeni umutlar başladı.Bi kapıyı kapatan Allah öbürünü açıyo çok şükür :nazar: a.s.

benim olduu ümitle ümitsizlik arasında sıkışmış durumdayımm
4 kez bebeğimi kaybedince sanki hep öyle olacakmış gibi düşünüyorumm
ama bir taraftanda allahtan ümit kesilmez diyorumm

İnşallah Allah sana sağlıklı hayırlı bir evlat verir seninde dediğin gibi Allah'tan ümit kesilmez a.s.

evet umut mumut kalmadı wollasenağlamasenağlamasenağlama

evet oldu...rahim filmini çektirmeye giderken yolda...
ama sonuç iyi çıkınca kendime döndüm....

babam hastalandiginda umudumu yitirmemek icin kendi kendime cok teselli ettim ama olmadi vefat etti. birde esimin uzun zaman issiz kalip maddi olarak cok cok zor dönemler gecirdigimizde is arayip bulamamasi ve artik tamam esim bir is bulamiycak dedigimde umudumu tamamen yitirdigim oldu . cok sükür allah dualarimizi kabul etti ve esim cok iyi maasli bir is buldu, simdi tek temennimiz temelli orda kalmasi.allah zor ve darda kalan kullarina yardim etsin

Evet o gün bugündür.Umudumu kaybettim çıkar yolum yok.Şimdiye kadar hep bi ümit vardı ama bugün yok.Eşimin önemsememesi yüzünden yaptığı borçlar dağ oldu büyüdü.Çok uğraştım ama hiç bişeyi engelleyemedim.Ve şu an bu kadar borçla nasıl başederiz diye düşünüyoruz ama bi şey bulamıyoruz.Eylülde işe giricem ama o zamana kadar nasıl gideriz bilmiyorumsenağlama

Babamı kaybettiğim zaman :çok üzgünüm:

Annemin hastalandığında derin bir üzüntü oldu günlerce göz yaşı döktüm ama hiçbir zaman ümidimi kaybetmedim Rabbim derdini verdiyse dermanını verecekti çünkü, ölümden başka herşeyin çaresi olduğunu anladım.
Ve ne zaman sıkıntıya düşsem hep şu sözü hatırlarım;
Kimsesiz bir kimse olmaz,
Kimseninde vardır kimsedi,
Kimsesiz kaldım Yetiş Eyy KİMSESİZLER KİMSESİ.....

umarim olmamistir :çok üzgünüm:

evet oldu canım 1994 ilk oğlumu kaybedince 1995 ikinci oğlumun kalp rahatsızlığı olduğunu öğrenince 2004 meme ca olduğumu öğrenince:çok üzgünüm:ama hayt hızını hiç kaybetmiyor:roflol:ağlaya güle geçiyor günler
oğullarım (2 taneler:dance:)bana hergün yaşadığım güne şükretmeyi öğrettiler ve hergüne temiz bir sayfa açmayı düne ahlanıp,yarına kaygılanırsan bugünü kaçırırsın.bugünleri doyasıya yaşaman dileğiyle...

Malesef çok oldu senağlama Şuan bile bir ümitsizlik içindeyim senağlama

Allaha sığınıp bol bol dua ediyorum. Rabbim kimseyi skıntı içinde, çaresizlik içinde ümitsizlik içinde bırakmasın.

Back
X