Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocan zaten gereken cevabı vermiş şekercim...
Ona iyi kapak oldu. Bunu ömür billah unutamaz.
:roflol:
ne yaparsa yapsın umurumda değil tabi kendi tercihi. ama bana ve çalışanlara taş atmaya çalışması çok kötü. ben eve 8 de geliyorum yemek yetiştiremiyorum bazen dışardan söylüyoruz dedim. ayy bide bunu utanmadan söylüyormusun, biz evlenince bana gelin ben size yemek yaparım dedi. akannehir niye utanacakmışım canım kendimde bunu bir eksiklik olarak görmüyorumki, vaktim yok yapamıyorum bu kadar basit diyorum. ama o bunları utanılacak şey gibi görüyor.
ne yaparsa yapsın umurumda değil tabi kendi tercihi. ama bana ve çalışanlara taş atmaya çalışması çok kötü. ben eve 8 de geliyorum yemek yetiştiremiyorum bazen dışardan söylüyoruz dedim. ayy bide bunu utanmadan söylüyormusun, biz evlenince bana gelin ben size yemek yaparım dedi. akannehir niye utanacakmışım canım kendimde bunu bir eksiklik olarak görmüyorumki, vaktim yok yapamıyorum bu kadar basit diyorum. ama o bunları utanılacak şey gibi görüyor.
yok artık daha neler..... ben de sabahın 6sında kalkıp gidiyorum işe, biri bana bunu dicek çok pis benzetirim onu, sen yine sakin davranmışsınklava: terbiyesize bak... cahili de geçtim kesinlikle eziklikten...
ben onu benzetirdimde cahile laf anlatmak zor uğraşmayayım dedim
malesef günümüzde üniversite okuyan ınsanlar bıle bugun ya ben aslında çalışmak ıstemıyorum evde oturmak istiyorum yada kadın kısmı evde oturmalı dıyor bazıları.
benım eskı erkek arkadaşımdan ayrılma nedenım buydu:garıp ama gerçek adamın kendisine ait şirketi var aıle olarakda durumları ıyı üniden terk hatta 7 yıl okumuş ama bıtıremedi okulunu boyle bır adam bıle benım esım sadece cocuk doğurmalı,yemelı,içmeli günlere gitmeli mantığında.garıp cıdden neden yada nasıl ınsanlar bu zıhnıyette aklım almıyor.çalışmayan ınsan bana göre asalak ınsandır.bugun ev hanımları bıle takı yada cesıtlı seyler yapıp satıyorlar.üretmek evde oturursun kurslara gidersin ne bılım bı kermes acılır emeğini orada satarsın ama ınsanlarda yok malesef bu düşünce.kadın hem çalışırsa ekonomık özgürlüğü olur bence çeşitli insanların çevrelerını bu sekılde küçümsemeye çalışması aslında onların durumlarında olmak ısteyıpte kendı durumlarını kendılerının küçümsemesi anlamına gelıyor.çünkü çalışan bır kadın kendı ayaklarının üstünde durabılır,çalışan bır kadın çocuguna eşiyle bırlıkte daha ıyı bır gelecek hazırlayabılır.
çeşitli nedenlerden dolayı çalışmayan kadınlara saygı duyuyorum.ama onlarda bırseyler ıcın fedakarlık yaptıkları ıcın bu saygıyı duyuyorum .ama sırf kendısı yıyıp,içsin çocuk doguruyım eşim bakar nasıl olsa dıyen ınsanları anlayamıyorum.
ok bugun eşin bakar ama geleceğe ne garantın var Allah korusun eşin hastalansa /ölse yada ne bılım senı aldatsa ne yapacaksın.ekonomık özgürlüğün olmadığı sürece hiçbirşey buda bana göre asalaklıktır.
bırcok kadın sadece bu nedenden dolayı bugun dayak yıyıp susmakta,aldatılıp aldatıldıgını maddı güvencesi olmadıgı için kabul etmiyor mu? genç insanlar çevrelerınde örnekleri görmüyorlar sanırım.Allah bır göz ve akılı verırken bunlar neredeydıler acaba?
Kesinlikle kıskançlıktan çatım çatım çatlamış, kendini seninle kıyaslayınca kendisini ezik görmüş, bu ezikliği senin de göreceğini düşünüp abuk sabuk laflar ederek aklı sıra açığını kapamaya çalışmış.Böyle diyeceğine ;"Benim elimden hiçbir iş gelmez, çalışsam da birşey başaramam, çok şanslısın ki çalışıyorsun" deseymiş
hem nişanlısını utandırmaz, hem seni sinirlendirmez, hem de eşinin lafını sindirmek zorunda kalmazdı..
öylemi dersin? niçin kıskansınki ama..arkadaşım bi ara kızdı ona bu kız 4 yıl okumuş o kadar kariyeri var ne yapsın işi gücü bırakıp evdemi otursun kız dedi. hiçbişi diyemeddi yazık umarım evlilikleri hüsranla sonuçlanmaz.......
Çalışıyor olmanı ,meslek edinmiş olmanı kıskanmış olabilir.