Hayatta İsteyip Başaramadığım Tek Şey Belkide

Özellikle akdeniz ve ege kıyılarını tekneyle gezmeye aşık biri olarak denizin ortasında löpppp diye suya atmaya bayılırım. Yanında denizkestaneleri falan yüzüyo çok harika bence. Benimde kaya fobim var. Mesela paletlerımı takıp metrelerce yuzerım ama kıyıya cıkmak ıcın kayaya basacaksın deseler orda kalp krızı gecırebılırım. Kaya ayaklanıp benı tekrar suya atıp uzerıme gelecek gibi hissediyorum. Uc cocuklu kadın oldum bu korkumu yenemedım. Boyle bır korkusu olan var mı acabao_O

Bende aynı sizin gibiydim ama bu yaz öğrendim.
İlk yapmanız gereken suda korkuyu yenmek.
Gerisi geliyor. Korkmayın yeter ki

Ay Allah korusun Türkiye’de mi oluyor bunlar ? Demekki kıyıdan fazla uzaklaşmamakla doğru yapıyormuşum. Ben de en fazla 2,2 buçuk metre derinlikte olduğunu tahmin ettiğim uzaklığa kadar giderim kıyıdan. Birkaç yıl deniz anası sardı hem ondan korktum hem dibini göremiyorum hem de bacağıma kramp girerse kalırım orada diye korkuyorum.
Tabii, mersin merkez kıyısında oluyor bunlar. Zaten yalnız açilmamak lazım ,dalgıç arkadaş daha iyi bilir ,hayvanlar sizi merak edip geliyorlar . Bir iki kere daldım bende , elinizi uzatana kadar size geliyorlar,bu nasıl bir balık acaba diye 😄 daha büyük memeli türlerde gelip bir yokluyor sizi ,tabi bu sırada kalp krizi geçiyoruz biz insanlar.

Ben ben ben 🙋🏻‍♀️
Ben kendime zaman verdim, çok uzun sürede yendim korkuyu ve yavaş öğrendim ama pes etmedim asla ve ara vermedim hiç. 5 yıl falan oldu korona öncesine kadar hiç bırakmadım ve gerçekten gayet iyiyim şuan ☺️ Üstüne gidin muhakkak yüzmek muhteşem bir şey terapi gibi 🥰

Tabii, mersin merkez kıyısında oluyor bunlar. Zaten yalnız açilmamak lazım ,dalgıç arkadaş daha iyi bilir ,hayvanlar sizi merak edip geliyorlar . Bir iki kere daldım bende , elinizi uzatana kadar size geliyorlar,bu nasıl bir balık acaba diye 😄 daha büyük memeli türlerde gelip bir yokluyor sizi ,tabi bu sırada kalp krizi geçiyoruz biz insanlar.
Bir daha ayağımın değmediği yere gitmem 🤣 onlar beni merak etmesin, ben onları 🤣

Back
X