• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta kötü şeyler yaşıyorum içimi dökmek istedim...

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
8
28
2019da babam vefat etti 2019da hastaneye yattım dışardan liseyi zar zor bitirdim genellikle evdeydim 14 yaşında lise 1i bıraktim hoşlandığım kişi bana katıydı sonra hoşlandığım kişilerin hayatında sevgilisi eşi oluyor ilk senemde universite sınavlarında barajı gecemedim annem 2012 yılında hastalandı depresyon geçirdi halen halsiz kötü olumsuz negatif şeyler yaşıyorum neden acaba? İstediklerim saydıklarım var genellikle evde duruyorum

Gecmise takili kalmayin, bunlari ve hatta daha kotulerini yasayanlar var

Sınava tekrar girin anneniz için doktor ve ilgileneceği kurs araştırın.
Seveceğiniz insanı bulana kadar kötüleri eleyin.

Herşeye rağmen nefes aldığımız sürece umut var. Lütfen ümitsiz olmayın herkesin hayatında zorluklar ve imtihan var. Çalışın üniversiteye . Annenizlede bol vakit geçirin.

Peygamberimiz (S.A.V) bir gün Medine civarında ashabı ile gezerken çöplükte kokmuş bir köpek leşine rastlarlar , ashab 'ne kötü çürümüş fena kokuyor '...vs. derken Peygemberimiz(SAV) ' dişlerine bakın ne güzeldir buyurmuş ...

Yaşın küçük olduğu için tüm olumsuzlukları sen yaşıyormuşsun gibi düşünmen normal. Bu yaşlarda farkında olunmayan bir şey var ki hayat tam da böyle bir şey. İş, eş, para, ilişki hepsi bir anda kaybedilebilir, insan bir gecede her şeyini yitirebilir. İnsan kötü şeyler Yaşar, hayat böyle bir şey ama insan iyi şeyler de yaşar. Bunu yapmak için ayağa kalkar, kendini toparlar ve yeniden dener. Yaşadıkların pek çok insanın yaşadığı şeyler. Ümitsiz olma, toparlamaya bak. Kolaylıklar dilerim😘

2019da babam vefat etti 2019da hastaneye yattım dışardan liseyi zar zor bitirdim genellikle evdeydim 14 yaşında lise 1i bıraktim hoşlandığım kişi bana katıydı sonra hoşlandığım kişilerin hayatında sevgilisi eşi oluyor ilk senemde universite sınavlarında barajı gecemedim annem 2012 yılında hastalandı depresyon geçirdi halen halsiz kötü olumsuz negatif şeyler yaşıyorum neden acaba? İstediklerim saydıklarım var genellikle evde duruyorum
Hayatımda biri olsun diye birileriyle görüşmeyin
Olumsuzu düşünüp olumsuzu çekmeyin
Hayatınızda aslında bşr çok olumlu nokta var onları bulun ve şükredin

Herkesin farkli farkli dertleri var. Kimisi öyle kimisi böyle.. önemli olan bu imtihanlara sabretmek. Bu günlerde gelip geçiyor inanın ki. Çokça dua,Rabbime sığının.

Hosgeldin Sema. Mor mantar anca etkisini gosterdi demek.

Genellikle evde oturdugun halde boylesin. Ya disarida olsan?
tatlicincap tatlicincap ne demek istemiş dedim ve Semanın eski konularına göz attım .
2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
Konu sahibinin bu mesajını ve Aleyna T.den özlü sözleri içeren diğer mesajlarını görünce taşlar yerine oturdu 🙄

Birçok kişinin hayatında olan şeyler bunlar.

Her yıla kötü bir şey sığdırmaya kalkar sadece bunu görürseniz tabi ki mutlu olamazsınız.
Hiç mi iyi bir şey olmadı yani.
Rakamları bir salın bence.

Benimde babam ben 15 yaşındayken vefat ettii ama herşeye rağmen annem ben ve kardeşim güçlü olmak zorundaydık çünkü hepimiz öleceğiz sonuçta zamanı geldimi ama geçmişine takılma önüne bak sınavlara tekrar girr annende psikiyatriye gitsin herşey düzene girer kimileri nelerle atlatıyor allahımm herkese yardım ediyor sen üzülme güçlü oll

Niye evde oturuyorsun sema?
Üniye hazırlan okumaya gönlün yoksa işe gir çalış.

Back
X