Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yalan, dedikodu, vs demiyecegim cunku hepimiz az da olsa bunlari yapiyoruz!
evet ustekilerden nerfret ederim ama ben sevdigim bi insandan sirtimi bicaklamsini tahamul edemem!!! ....
):
tanışalı daha 10 dk. olmuşken sevgi pıtırcıklığı yapanlar (kız, erkek farketmez), konuşurken sürekli temas edenler ve burnumun dibine girenler, "ben hayatı çözdüm" modundaki kızlar, kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmayanlar (hatta öküzlüğüyle övünenler)... liste çok uzun aslında ama ilk aklıma gelenler bunlar oldu.
sirnasik insanlar, bir seyi yuz bin kere tekrar edenler, kendini bir sey zanneden, yuzune gulup arkandan laf ceviren, bir tek kendilerini zeki karsindakini aptal yerine koymaya calisan insanciklar...
Hangi birini sayiyim :bbo:
sinsi insanlardan nefret ederim
1 gr akliyla oyun cevirmeye calisan insan kiligindaki yaratiklara kil olurum
ac gozluleri hic sevmem
kadin kilikli erkeklerden hic hoslanmam
iki yuzlulere deli olurum (birinin arkasindan ileri geri atip tutup, yanina gelince bise olmamis gibi davrananlardan)
bu ve bu cinslerden iste ....
ekiliyim bende sandalet giyen erkeklere,herkese tepeden bakan insanlara,para için evli erkeklerle birlikte olan kızlara,kulağımın dibinde pat pat sakız çiğnenmesine tahammül edemiyorum.