• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatta tahammül edemediğiniz şeyler

yalan, dedikodu, vs demiyecegim cunku hepimiz az da olsa bunlari yapiyoruz!
evet ustekilerden nerfret ederim ama ben sevdigim bi insandan sirtimi bicaklamsini tahamul edemem!!! ....
):

tokat kaldıramıyorum. elim doğuştan refleksli tokata anında karşılık veriyo. elim değilse bile tekme kalkıyo aradan pat diye. kaderim bu napıyım :D

tanışalı daha 10 dk. olmuşken sevgi pıtırcıklığı yapanlar (kız, erkek farketmez), konuşurken sürekli temas edenler ve burnumun dibine girenler, "ben hayatı çözdüm" modundaki kızlar, kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmayanlar (hatta öküzlüğüyle övünenler)... liste çok uzun aslında ama ilk aklıma gelenler bunlar oldu.

sirnasik insanlar, bir seyi yuz bin kere tekrar edenler, kendini bir sey zanneden, yuzune gulup arkandan laf ceviren, bir tek kendilerini zeki karsindakini aptal yerine koymaya calisan insanciklar...

ADALETSİZLİK
SAYGISIZLIK
PATAVATSIZLIK
YALANCILIK
İNKAR ETMEK
KAYIRICILIK
DEDİKODU
....................................................................İŞTE BUNLARA DELİ OLURUM TAHAMMÜL EDEMEM:dilcikar:

Hangi birini sayiyim :bbo:
sinsi insanlardan nefret ederim
1 gr akliyla oyun cevirmeye calisan insan kiligindaki yaratiklara kil olurum
ac gozluleri hic sevmem
kadin kilikli erkeklerden hic hoslanmam
iki yuzlulere deli olurum (birinin arkasindan ileri geri atip tutup, yanina gelince bise olmamis gibi davrananlardan)
bu ve bu cinslerden iste ....

ekiliyim bende sandalet giyen erkeklere,herkese tepeden bakan insanlara,para için evli erkeklerle birlikte olan kızlara,kulağımın dibinde pat pat sakız çiğnenmesine tahammül edemiyorum.

haksızlık, samimiyetsizlik, hakaret, saygısızlık, birde birşeyin olduğundan farklı anlatılması.
ilk aklıma gelen..

yüzüme gülen arkamdan işler çeviren insanlara asla tahammül edemiyorum
böceğin hertürlüsüne, fare, yilan bunlara tahammül edemiyorum

Back
X