Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bisey yaparken birinin beni yonlendirmesi soyle yap boyle yap diye
cikari icin yuze gulup arkadan laf edenler
sadece kendini dusunen bencillere hic tahammul edemem :1closedeyes:
bir yıl önce bana bunu sormuş olsalar yüzlerce tahammül edemeyeceğim şey sayardım bu konu için ama şu anda sabır gücüm o kadar geliştiki herşeye dayanıp tahammül etmeyi öğrendim acı ve zor olsada...
herşeyi ben bilirim diyen kişilere,yalan söylemeyi alışkanlık haline getirenlere,her konuda taklit edildiğim kişilere dedikoducu kişilere sinir oluyorum... ayrıca toplu ulaşım araçlarında özellikle ter kokan kişilere yolda yürürken veya bayanlara karşı özellikle de araba kullanırken yapılan saygısızlıklara tahamüül edemiyorum..
nankör insanlar,haksızlık edilmesi birde bazı insanların kendilerini herkesten üstün görüp başkalarını aşağılayan insanlara tahammül edilemiyorum kötükedihüso
küçük dağları ben yarattım edalarındaki insanlara,sanki çok matahmış gibi kendini durduk yerde öven hadsiz insanlara tahammül edemiyorum.ha birde hiç birşey olamamış meslek edinememiş ama şans eseri bir şeyler görmüş fikir edinmiş ama gelişemeden o noktada kalmış ve hava atmaya çalışan sığ insanlara tahammül edemiyorum.