• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatta tahammül edemediğiniz şeyler

bencil,çıkarları doğrultusunda hareket eden insanlara tahammül edemiyorum artık!ve çevremde o kadar çoklarmış ki... :a015: :çok üzgünüm:

bisey yaparken birinin beni yonlendirmesi soyle yap boyle yap diye
cikari icin yuze gulup arkadan laf edenler
sadece kendini dusunen bencillere hic tahammul edemem :1closedeyes:

bir yıl önce bana bunu sormuş olsalar yüzlerce tahammül edemeyeceğim şey sayardım bu konu için ama şu anda sabır gücüm o kadar geliştiki herşeye dayanıp tahammül etmeyi öğrendim acı ve zor olsada...

Ben kabalığa...gereksik alınganlığa ve saygısızlığa hiç tahammül edemem...

herşeyi ben bilirim diyen kişilere,yalan söylemeyi alışkanlık haline getirenlere,her konuda taklit edildiğim kişilere dedikoducu kişilere sinir oluyorum...:delphin: ayrıca toplu ulaşım araçlarında özellikle ter kokan kişilere yolda yürürken veya bayanlara karşı özellikle de araba kullanırken yapılan saygısızlıklara tahamüül edemiyorum..

kötükedihüso ıhanett,yalann vee haksızlıkk kesınlıklee buu ucunee affıımm yokk..olabıldıgımcee katıyımm :oklava:

nankör insanlar,haksızlık edilmesi birde bazı insanların kendilerini herkesten üstün görüp başkalarını aşağılayan insanlara tahammül edilemiyorum kötükedihüso

küçük dağları ben yarattım edalarındaki insanlara,sanki çok matahmış gibi kendini durduk yerde öven hadsiz insanlara tahammül edemiyorum.ha birde hiç birşey olamamış meslek edinememiş ama şans eseri bir şeyler görmüş fikir edinmiş ama gelişemeden o noktada kalmış ve hava atmaya çalışan sığ insanlara tahammül edemiyorum.

sevdiğim hoşlandığım aşık olduğum -belki bir gün olur- evlendiğim adama başkasının sulanmasına tahammül edemem mesela...

Back
X