hayatta tahammül edemediğiniz şeyler

yalan, ihanet, başkalarının hayatımı yönetmeye çalışması ,sürekli birilerini küçük düşürmeye çalışan insanlar

Mırç mırç ilişkiler, dokunarak konuşan insanlar,
el şakaları, saygısızlık, haddini bilmemezlik...

gözümün içine baka baka yalan söylenmesi. üstelik yalan olduğunu bildiğimi söylemiş olmama rağmen.
yanlış anlaşılmam(deliye dönüyorum resmen)

birde öğrencilerim için asla tahammül edemediğim şey yanımdayken gayri ihtiyari bir arkadaşına birinin küfür etmesi yada yanımdayken öğrencilerden ikisinin kavga etmesi. çok kızıyorum...

esimin biriyle telde konusurken konusmak istemedigim halde teli bana uzatmasi...

yalancılara,iki yüzlülere,saf ayaklarına yatanlara,mıymıylara,üst komşuma tahammül edemiyorum...

hayatta tahammül edemediğim şey yağcılık iki yüzlülük ve insanların arkandan iş çevirmelerinden nefret edrim klava:

bilge kişilikli dostlarım sayesin de kıskanç insanlara tahammül etmeyi öğreniyorum....

Bülbüllerin güzel sesleri beğenilir de bu yüzden kafes çeker onları. Ama kuzgunla baykuşu kim kor kafese?

( h.z ) Mevlana

artık haberleri izlemeye tahamül edemez oldum
her gün bir vahşet haberi her gün bir cinayet insanlardan korkar oldum tv yi açmaya korkar oldum
ama karakter bazında nelere tahamül edemezsiniz derseniz eğer
kendini beğenmiş küçük dağları ben yarattım edasında olan insanlara ne sanal ne reel asla tahamülüm yoktur
gerçekten katlanamıyorum insanların birbirlerine üstünlük taslamalarına
birazcık alçakgönüllük istiyorum biraz tevazu çok şey mi istiyorum????

bence çok şey istiyorum be candyim
bak böyle söyleyince insanların gözünde şöyle bir imajımız oluyor
kıskanç geçimsiz çekemezlik yaşayan kasıntı bir insancık....
kimse bana kanat takıp melek yerine koysun istemiyorum ama iki dakikada da süpürgeli cadı yapmayın yahu

işin özeti herşeyi orta karar yaşayabilsek beğenimizi sevgimizi tepkimizi ortalamaya indirgeyebilsek
abartmadan dozunu kaçırmadan olsa her şey sanırım tahamül edemediklerimizde bir azalma olur :1closedeyes:

Başkalarının hayatlarına karışan,yaşam tarzları hakkında yorum yapan insanlara asla tahammül edemiyorum..Çok üzgünüm çoook

kendisi tam aksini yaparken,sana sunu yap diyen insanlara,
herseyi fis fis saga sola yetistirip kinayan insanlara
yalaka,yalanci,kuyu kazan,dedikoducu,ukala,burnu yere düsse almayacak tipte insanlara
hangi yumurtadan ciktigi belli olupta,aslini inkar edip kendini bambaska biriymis gibi tanitan insanlara fitik,gicik,kabiz oluyorummmkötükedihüso

benneyaptımkibeni sevdiğini zannediyordumsenağlama

birde eğer ki yakışıklı bir erkeğin yanında güzel bir bayan varsa mutlaka erkeğe ilgi daha çok olur,bunun altında bir kıskançlık ve rekabet hissediyorumsengözlerimebaksanabkendini salak durumuna düşüren bayanlara tahammül edemiyorum:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…