sardunya izindeyim,sen nerde ben orada
benimde tahammül edemediyim tek şey,sokakta ki kadınların benim yanımda kocamın gözlerinin içine bakmaları.terbiyesizlerkötükedihüso
birde eğer ki yakışıklı bir erkeğin yanında güzel bir bayan varsa mutlaka erkeğe ilgi daha çok olur,bunun altında bir kıskançlık ve rekabet hissediyorumsengözlerimebaksanabkendini salak durumuna düşüren bayanlara tahammül edemiyorum:mymeka:
]**kişisel alanıma girilmesine ,özelimle ilgili gereksiz sorularla muhatap olmama.......[/COLOR]
**insanlara saygı göstermenin soğukluk olarak algılanmasına......
***evlenince tapusunu ,bütün fikir özgürlüğünü, bütün ruhunu ve bedenini aldığını sanan dar kafalılara....
***çocuklarına taşıdıkları çantadan daha az özen ve ilgi gösteren annelere....
****yeni kurulmuş bir yuvayı egoları yüzünden bulandıran bencillere, terbiye yoksunlarına.....
***sırf yaşı fazla diye her şeye hakkı olduğunu sanan ama bu hayatta başkası için hiiç bir şey
yapmamış parazitlere....
**** temizliğine dikkat etmeyen buna karşın saç boyası, oje ,fondotöne.... vs tarzı her türlü süse
bürenenlere....
**** kendilerinin sigara içmek gibi bir bağımlılıkları olan ve bu beni rahatsız edince benden çook bozulan
saygısızlara.....
**** para veriyorum diye insanları köle gibi, hiç bir özel yaşam hakkı vermeden çalıştıran sermaya sahipleri
ve patronlara.....
*****vee aldığı parayı hak etmeyen, işini savsaklayan kişilere.......
****apartmanda ve şehirde toplu yaşama adabını bilmeyen, yanında başka insanlarında yaşadığını
düşünmeyen bencillere....
****çocuklarına çevreye, hayvanlara zarar vermeyi öğreten ebeveynlere.....
**** yine çocuklarını herkese emanet edip onları çook zor ve belkide geri dönüşü olmayan durumlara
sürükleyen ailelere......
***öğrenciyken kopya ile ,çalışırken iş arkadaşının sırtından, evliyken eşinin sırtından yaşayan ve
geçinen( maddi manevi ) parazitlere....
bir çokkk olaya daha tahammül edemiyorum....
hayatta nelere tahammül edemezsiniz.neler sizi çok kızdırır
dışardan bakınca pek şirin görünen ama satır aralarında kendini çoook net belli eden insanlara..
saygısızlığa..
istedeğini söyleyip istemediğiniz işitince rahatsız olanlara..
lafı dolandırıp dolandırıp anlatan sadete saatler sonra gelen gevezelere tahammül edemiyorum
İşte benim herifte böyle biri. Anla artık neler çektiğimi. Sonrada ben cinnet geçirince, ne kadar sabırsızsın diyor. Be adam anlatacağın şey toplasan 3 kelimeyi geçmez düzgün anlat değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?