hayatta tahammül edemediğiniz şeyler

sardunya izindeyim,sen nerde ben orada
benimde tahammül edemediyim tek şey,sokakta ki kadınların benim yanımda kocamın gözlerinin içine bakmaları.terbiyesizlerkötükedihüso

sardunya izindeyim,sen nerde ben orada

delüüüü-tatlicadiarzu-

tahammül edemediklerine gelince al benden de o kadar herüfüm yakışıklı ama bu kadar da yapılmaz yanikötükedihüso

yalana hiç tamammulun yoktur vee anında hayatımdan çıkarırım.. (ve onuda kısının yuzune soylerm)

hayatıma karısmak ısteyenleri , sözunde durmayanları,saf ayagına yatanları,kompleksi insanları,kaçak dovusenleri sevmem adam gibi çıksın karsıma ne ölee laf sokusturup duruo reel veya sanal.

**kişisel alanıma girilmesine ,özelimle ilgili gereksiz sorularla muhatap olmama.......

**insanlara saygı göstermenin soğukluk olarak algılanmasına......

***evlenince tapusunu ,bütün fikir özgürlüğünü, bütün ruhunu ve bedenini aldığını sanan dar kafalılara....

***yeni tanıştığım insanların bana " hayatım, şekerim..." demesine.....

***çocuklarına taşıdıkları çantadan daha az özen ve ilgi gösteren annelere....

****yeni kurulmuş bir yuvayı egoları yüzünden bulandıran bencillere, terbiye yoksunlarına.....

***sırf yaşı fazla diye her şeye hakkı olduğunu sanan ama bu hayatta başkası için hiiç bir şey

yapmamış parazitlere....

**** temizliğine dikkat etmeyen buna karşın saç boyası, oje ,fondotöne.... vs tarzı her türlü süse

bürenenlere....

**** kendilerinin sigara içmek gibi bir bağımlılıkları olan ve bu beni rahatsız edince benden çook bozulan

saygısızlara.....

**** para veriyorum diye insanları köle gibi, hiç bir özel yaşam hakkı vermeden çalıştıran sermaya sahipleri

ve patronlara.....

*****vee aldığı parayı hak etmeyen, işini savsaklayan kişilere.......

****apartmanda ve şehirde toplu yaşama adabını bilmeyen, yanında başka insanlarında yaşadığını

düşünmeyen bencillere....

****çocuklarına çevreye, hayvanlara zarar vermeyi öğreten ebeveynlere.....

**** yine çocuklarını herkese emanet edip onları çook zor ve belkide geri dönüşü olmayan durumlara

sürükleyen ailelere......

***öğrenciyken kopya ile ,çalışırken iş arkadaşının sırtından, evliyken eşinin sırtından yaşayan ve

geçinen( maddi manevi ) parazitlere....

bir çokkk olaya daha tahammül edemiyorum....

katıldıklarımı mavi olarak işaretledimalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis

dışardan bakınca pek şirin görünen ama satır aralarında kendini çoook net belli eden insanlara..

saygısızlığa..

istedeğini söyleyip istemediğiniz işitince rahatsız olanlara..

dışardan bakınca pek şirin görünen ama satır aralarında kendini çoook net belli eden insanlara..

saygısızlığa..

istedeğini söyleyip istemediğiniz işitince rahatsız olanlara..

aynen katılıp ekliyorum.
yüzüme gülüp arkamdan konuşan ikiyüzlülere
kaprisli ve herşeyi bildiğini sanan ukalalara
bide çok konuşan(boş konuşan) insanlara tahammül edemiorumm

Hayatta en tahammül edemediğim kendini bilmez insanlardır.
Haddini bilmeyen kimseye tahammülüm yok...

kendini övmeyi marifet sanıp her fırsatta hatta özellikle kendini övmek için fırsat yaratanlara tahammülüm yok

1-Karşısındakinin gözünün içine baka baka ve o kişiyi enayi yerine koyarak yalan söyleyen dangalaklar.
2- Çalışmayıp çalışır gözüken, başkalarının yaptıklarından kendine pay çıkaran çıkarcılar.
3- Devamlı aynı şeyi tekrar edip konuşan, çenesini tutamayan ve boş konuşan gerzekler.
4- Kendini bir şey sanan aslında sıfırı bile tüketen zavallılar.
5- Veee en önemlisi, 2 dakikalık bir olayı tam 2 saatte anlatan her detaya giren, beni hayatımdan bezdiren KOCAMAAAAAAAAAAAAAA

birşeyi dolaylı yoldan anlatmaya başlayıp soru sormamı bekleyenlere sinir oluyorum. inadına sessiz kalıyorum ki içinde patlasın:jeyyar:

herşey bir yana sabah uyanıp gözlerimi açtıgımda
yanımdaki insanların konusmasına tahammül edemem
ilk 15 dak azımı hayatta bıcak acmaz cok sacma ama
napim hatta annemde huyumu bilir birtek günaydın derim o kadar

yazdıklarınızın hepsine katılırım...hepsine bir noktaya kadar tahammül de ederim...ama kendini deha karşısındakini aptal sanan insanların karşısında kontrolden çıkıyorum...o an beni kimse tutamıyor..

lafı dolandırıp dolandırıp anlatan sadete saatler sonra gelen gevezelere tahammül edemiyorum

İşte benim herifte böyle biri. Anla artık neler çektiğimi. Sonrada ben cinnet geçirince, ne kadar sabırsızsın diyor. Be adam anlatacağın şey toplasan 3 kelimeyi geçmez düzgün anlat değil mi?

İşte benim herifte böyle biri. Anla artık neler çektiğimi. Sonrada ben cinnet geçirince, ne kadar sabırsızsın diyor. Be adam anlatacağın şey toplasan 3 kelimeyi geçmez düzgün anlat değil mi?

allah ıyılıgınızı versın kaydirigubbakcemile3
ama emınım cok ıyı yonlerıde vardır esınızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…