Cok tuhaf veli whatsapp grubu bile yok sinifimizin. Bir iki anne ile tanıştım ama herkes çalışıyor Bende gel dediler zamanında kahveye vs cekindim sonrada kaldı gitti oyle.Çocuğunuz un okulundan birilerini bulabilirsiniz.
Maddi durumunuz nasil
Cok denedim inanın her biri zor. Zaten kavga gürültü içinde büyüdük. Sonra herkeste iste sagliksiz ilişki içinde oldu birbiriyleBen ailenin önemli olduğunu düşünüyorum.Bu yaşımdayım annem herşeyim hala kardeslerim öyle.İnsan sosyal bir varlık.Yillarin izi bir günde silinmez ama aileniz ile bir sıcaklık yakalamanızı tavsiye ederim
Oyle değil ama tabii oyle gibi yansıyor haliyle beni ailemi vs tanimiyorsunuzE siz yalnız kalmayı tercih etmişsiniz. O agresif, bunun gözünün üstünde kaşı var, berikinin sapı öbürünün çöpü var. Siz de mikemmel insan olarak yalnız kalmışsınız işte kader kısmet.
Kimse mukemmel değildir zaten ama ben çok daha uyumluyum. Zamanlada onlardan uzak kalmami daha hayırlı hale getirdikleri için uzagim.Herkesin vardır kusurları kardesiniz icin agresif fln yazmıssniz ya onlara da sizi sorsalar sizin eksiklerinizi söyler yani demem o ki ciddi sorunlar yoksa birbirinizi idare etmelisiniz arkadaslarinz aileniz icin genel bi kuraldır herkesi elersek yalnızlık kaçınlmaz hele aile ile goruşmemek cok kotu olsa gerek Allah kalbinizdeki ağırlıģi alsın inş
Ailenizdeki herkes çok kötü, sağlıksız, psikolojisi bozuk ama siz o ailenin içinden hiç hasar almadan tertemiz çıktınız yaniOyle değil ama tabii oyle gibi yansıyor haliyle beni ailemi vs tanimiyorsunuz
Benim ailemde böyle o yüzden ben sizi anlıyorum ama mesafelide olunsa bi ilişki kurulması gerekiyor mecburen yapacak bi şey yok ama kendinizi çok kapatmışsınız misal netten diyet grubu arayıp bularak bile arkadaşlarım oldu aynı şehirde olsam görüşürdüm yani arkadaş bulmak zor bi şey değilCok denedim inanın her biri zor. Zaten kavga gürültü içinde büyüdük. Sonra herkeste iste sagliksiz ilişki içinde oldu birbiriyle
Bu sefer siz davet edin istersenizCok tuhaf veli whatsapp grubu bile yok sinifimizin. Bir iki anne ile tanıştım ama herkes çalışıyor Bende gel dediler zamanında kahveye vs cekindim sonrada kaldı gitti oyle.
Hasar aldim elbette. Ama ben gecinilmesi zor insanlar dedim. Sadece ben degilki diğer kiz kardeşlerimde birbiri ile görüşmüyor. Biri zaten evli digerinin cevresi var iyi kötü çalışıyor çünkü. Annem desen çoğu insanla kavgali. Hikaye yalan anlatmıyorum..sadece cok sıkıldım bu hayattan derdimi paylaşmak istedimAilenizdeki herkes çok kötü, sağlıksız, psikolojisi bozuk ama siz o ailenin içinden hiç hasar almadan tertemiz çıktınız yani
Bir iki Spora gittim. Sanirim cekingenligim sebebiyle zorlaniyorum biraz. Inşallah zamanla bulurum diye umut ediyorumkendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz pek çok çevre yapabilirsiniz aslında
Evden çalışıyorsunuz ama zamanınızı kurslara vs giderek doldurabilirsiniz.
Oralarda illa ki çevreniz olur.
Ediyorum ama hani dile yapısmış şekilde ben de beklerim bende beklerim diyorduk ama kimse samimi değil sanki oyle olsa ciddi davet olurdu. Ben bir kez çocuğumun doğum gujune kac çocuk ve annesini cagirdim ama kimse kimseyle samimi değil gibi. Bizim tasindigimiz şehirde böyle değildi.Bu sefer siz davet edin isterseniz
Ben de sizi yermeye çalışmıyorum. Sadece dönüp bir kendinize bakmanız gerektiğini söylüyorum. Bir insan bu kadar yalnızsa, çevresinde aileden kimse yoksa, arkadaş yoksa sorunu biraz kendinde aramalıdır. Bunun evden çalışmakla falan alakası yok pek. Evden çalışırken iş arkadaşlarınızla iletişim kurmuyor musunuz? Son iki seneden önce de mi evden çalışıyordunuz hiç iş yeri ortamına girmediniz mi? Hayatınızda iş dışında bir aktivite yok mu? Hepsini geçtim komşunuz da mı yok?Hasar aldim elbette. Ama ben gecinilmesi zor insanlar dedim. Sadece ben degilki diğer kiz kardeşlerimde birbiri ile görüşmüyor. Biri zaten evli digerinin cevresi var iyi kötü çalışıyor çünkü. Annem desen çoğu insanla kavgali. Hikaye yalan anlatmıyorum..sadece cok sıkıldım bu hayattan derdimi paylaşmak istedim
Söyle ben yurtdisindan geldim ve burada hic arkadaşım olacak ortamim olmadı. Yurtdisinda ki ler ile isim yani is arkadaşim onlar. Komsularimiz hepsi istisnasiz hepsi 50 60 yaşın üstünde. Haliyle Kanka muhabbeti olmuyor. Beni bırakın kimse birbirine gitmiyor. Oysa ben Türkiye defarkli sanıyordum. Active spor pilates var. Pilateste bir iki kez kahveye gittik ama ben tabiri caizse yaşadığım tecrubeler gereği hemen yani kafa dengi değil diye hissedince zorlamiyirum. O zamanda tabii yalnızlık oluyor. Ama zaten bu dedigim de iki kez oldu yani öyle cok firsat olduda eledim değil.Ben de sizi yermeye çalışmıyorum. Sadece dönüp bir kendinize bakmanız gerektiğini söylüyorum. Bir insan bu kadar yalnızsa, çevresinde aileden kimse yoksa, arkadaş yoksa sorunu biraz kendinde aramalıdır. Bunun evden çalışmakla falan alakası yok pek. Evden çalışırken iş arkadaşlarınızla iletişim kurmuyor musunuz? Son iki seneden önce de mi evden çalışıyordunuz hiç iş yeri ortamına girmediniz mi? Hayatınızda iş dışında bir aktivite yok mu? Hepsini geçtim komşunuz da mı yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?