Hayatta yalnızlık

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
103
Aslında utanıyorum yazmaya hem daha öncede bunu yazdim sagolsun o an bana iyi gelen yorumlar yazan arkadaşlar oldu ama inanın elimde değil, ki bazen düşünüyorum benim yerimde başka biri cok daha kötü olurdu. Şöyle ki yalniz anneyim. Çocuğum var onu çok seviyorum ama insan çocuğu içinde ayrı üzülüyor. Bazen kendimi suclu hissediyorum çünkü boşanma ihtimalimi düşünüp hic çocuk yapmasamaydim diyorum. Boşanma ile hayat bitmez hatta daha güzel günler bile gelebilir ama benim zaten annem narsist bi insan babam desen kendi hayatının keyfinin derdinde. Kizkardeslerim ilede irtibatim yok. Şimdi siz hakli olarak bi sizmi iyisiniz diyebilirsiniz. Ama şöyle ki ortanca kotulugunden ailemle görüşmüyor. Kotulugunden diyorum çünkü hic ona yapılan maddi yardimlarin değerini bilmiyor. Ona zamanında ev bile aldılar. Neler yaptilar neler. Kucugude ayrı bi şehirde ve anne babasını yılda 2 kez ziyarete eder etmez ve zatrn cok agresif sinirli biri. Yani onlarla gorusmeyince daha rahatım ama boylede hayatin hic bi anlami yok gibi sanki vaktimi dolduruyorsun gibi hissediyorum. 10 sene oldu ayrılalı. Bosanali 5 sene. Kimseye güvenip hayatıma almakta istemiyorum. Artık tabii istiyorum ama karşıma iyi biri de çıkmadı. Zaten evden çalışıyorum insan yüzü gördüğümde yok. Çocuğum da babasiyla görüşmüyor. Oda oyle yalnızlık yaşıyor hayatta. Yani isterdimki arkadaşları olsun akrabaları olsun ama yok onunda hayatı tek düze. Öyle iste aslında çözümü yok sanki ama dertlesmek istedim.

Çocuğunuz un okulundan birilerini bulabilirsiniz.
Maddi durumunuz nasil

Herkesin vardır kusurları kardesiniz icin agresif fln yazmıssniz ya onlara da sizi sorsalar sizin eksiklerinizi söyler yani demem o ki ciddi sorunlar yoksa birbirinizi idare etmelisiniz arkadaslarinz aileniz icin genel bi kuraldır herkesi elersek yalnızlık kaçınlmaz hele aile ile goruşmemek cok kotu olsa gerek Allah kalbinizdeki ağırlıģi alsın inş

Ben ailenin önemli olduğunu düşünüyorum.Bu yaşımdayım annem herşeyim hala kardeslerim öyle.İnsan sosyal bir varlık.Yillarin izi bir günde silinmez ama aileniz ile bir sıcaklık yakalamanızı tavsiye ederim

Çocuğunuz un okulundan birilerini bulabilirsiniz.
Maddi durumunuz nasil
Cok tuhaf veli whatsapp grubu bile yok sinifimizin. Bir iki anne ile tanıştım ama herkes çalışıyor Bende gel dediler zamanında kahveye vs cekindim sonrada kaldı gitti oyle.

Cok denedim inanın her biri zor. Zaten kavga gürültü içinde büyüdük. Sonra herkeste iste sagliksiz ilişki içinde oldu birbiriyle

Oyle değil ama tabii oyle gibi yansıyor haliyle beni ailemi vs tanimiyorsunuz

Kimse mukemmel değildir zaten ama ben çok daha uyumluyum. Zamanlada onlardan uzak kalmami daha hayırlı hale getirdikleri için uzagim.

kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz pek çok çevre yapabilirsiniz aslında
Evden çalışıyorsunuz ama zamanınızı kurslara vs giderek doldurabilirsiniz.
Oralarda illa ki çevreniz olur.

Bu haliniz sağlıklı değil ve belli ki çocuğunuz da sizin yolunuzdan gidiyor.
Neden babayla görüşmüyor çocuğunuz?

Cok denedim inanın her biri zor. Zaten kavga gürültü içinde büyüdük. Sonra herkeste iste sagliksiz ilişki içinde oldu birbiriyle
Benim ailemde böyle o yüzden ben sizi anlıyorum ama mesafelide olunsa bi ilişki kurulması gerekiyor mecburen yapacak bi şey yok ama kendinizi çok kapatmışsınız misal netten diyet grubu arayıp bularak bile arkadaşlarım oldu aynı şehirde olsam görüşürdüm yani arkadaş bulmak zor bi şey değil

Ailenizdeki herkes çok kötü, sağlıksız, psikolojisi bozuk ama siz o ailenin içinden hiç hasar almadan tertemiz çıktınız yani
Hasar aldim elbette. Ama ben gecinilmesi zor insanlar dedim. Sadece ben degilki diğer kiz kardeşlerimde birbiri ile görüşmüyor. Biri zaten evli digerinin cevresi var iyi kötü çalışıyor çünkü. Annem desen çoğu insanla kavgali. Hikaye yalan anlatmıyorum..sadece cok sıkıldım bu hayattan derdimi paylaşmak istedim

kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz pek çok çevre yapabilirsiniz aslında
Evden çalışıyorsunuz ama zamanınızı kurslara vs giderek doldurabilirsiniz.
Oralarda illa ki çevreniz olur.
Bir iki Spora gittim. Sanirim cekingenligim sebebiyle zorlaniyorum biraz. Inşallah zamanla bulurum diye umut ediyorum

Bu sefer siz davet edin isterseniz
Ediyorum ama hani dile yapısmış şekilde ben de beklerim bende beklerim diyorduk ama kimse samimi değil sanki oyle olsa ciddi davet olurdu. Ben bir kez çocuğumun doğum gujune kac çocuk ve annesini cagirdim ama kimse kimseyle samimi değil gibi. Bizim tasindigimiz şehirde böyle değildi.

Ben de sizi yermeye çalışmıyorum. Sadece dönüp bir kendinize bakmanız gerektiğini söylüyorum. Bir insan bu kadar yalnızsa, çevresinde aileden kimse yoksa, arkadaş yoksa sorunu biraz kendinde aramalıdır. Bunun evden çalışmakla falan alakası yok pek. Evden çalışırken iş arkadaşlarınızla iletişim kurmuyor musunuz? Son iki seneden önce de mi evden çalışıyordunuz hiç iş yeri ortamına girmediniz mi? Hayatınızda iş dışında bir aktivite yok mu? Hepsini geçtim komşunuz da mı yok?

Söyle ben yurtdisindan geldim ve burada hic arkadaşım olacak ortamim olmadı. Yurtdisinda ki ler ile isim yani is arkadaşim onlar. Komsularimiz hepsi istisnasiz hepsi 50 60 yaşın üstünde. Haliyle Kanka muhabbeti olmuyor. Beni bırakın kimse birbirine gitmiyor. Oysa ben Türkiye defarkli sanıyordum. Active spor pilates var. Pilateste bir iki kez kahveye gittik ama ben tabiri caizse yaşadığım tecrubeler gereği hemen yani kafa dengi değil diye hissedince zorlamiyirum. O zamanda tabii yalnızlık oluyor. Ama zaten bu dedigim de iki kez oldu yani öyle cok firsat olduda eledim değil.

ben de cok yanlizim ya,

2 yildan fazladir da evden calisiyorum,
artik is degistiricem, yakin bir yere gecicem, arada bir ofise ugrucam,
spor salonuna gidiyorum duzenli, cocuklarin arkadaslarinin anneleri ile gorusuyorum arada,
ama hic biri boyle duzenli uzun arkadasliga donusmuyor, anliyorum sizi. Bir hafta bir etkinlik ayarlasan onun devami gelmiyor, herkes kendi hayat kavgasinda.

Siz arti olarak evde de yanlizsiniz, benim esim o durumda kurtaricim.
Yerinizde olsam biraz daha fazla sosyalligi zorlardim. Maddi durumun elverdigince.

Hobileriniz vardir illa ki,
burada da kitap okuma gruplari vs var, sosyal medyada da goruyorum, ozeniyorum da, 2 haftada bir bulusup birlikte okuma falan yapiyorlar, benim cocuklarin yasi kucuk boyle seylere cok katilamiyorum, siz belki bu tarz seyleri kovalayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…