Hayatta yaptığınız en büyük hata???

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Hayatta yaptığınız en büyük hata nedir arkadaşlar...CADIARZU

en büyük hatamm eski çıktığımm.aman aman sewmediğim haldee ona zmanımı harcamam.allaha şükür onun dışında çok büyük hatalarım, keşkelerim yokk

Üniversitede bölüm tercihim hayatımın en büyük hatasıdır

en büyük hatam ilşkinin en başlarından nişanlıma bütün ipleri vermem.keşke biraz diş gösterseymişiiiiiiimÇok üzgünüm çoook

1- Evliliğim
2-Boşanmam
Biraz tezatlık gibi görünse de benim hayatım hep karmaşık zaten..:CüvCüv:

ailemin istemedıği kesinlikle onay vermedıgı ınsanla evlenmiş olmam ne yazıkki keske zamanında bıraz da olsa soz dınlemıs olsaydım bu kadar sarsıntılı bır evlılık yasamıs olmazdım 1 bucuk yıllıuk velıyım ılk 1 yılım zaten copte

çok büyük bir iş fırsatını tepmem oldu.belki şimdi çok başka yerlerde olacaktım en çok ona üzülüyorum

kendime bile itaraf edemiyorum be arkadaşım burda nasıl sölerim benle mezara gidecek bu hatam

Bazı gaflarım ve stajımı erken bitririp sabırsız davranarak büyük bi fırsatı kaçırmam benneyaptımki

İlk işimden ayrılmış olmam.
Şu an aynı işte devam etseydim, kariyer açısından daha tatmin edici bir görevde olacaktım.

Elalemin lafını dinledim,üniversite 2.sınıftı bitirince evlendim.Neyse evlenince de okurum dedim ama olmadı,hamile kaldım düşük riskinden dolayı devam edemedim. :CüvCüv:Keşke okulu bitirince evlenseydim ,sanki kocamı elimden alan vardı :a015:

Hayatta yaptigim en büyük hata en yakinim dedigim kiz arkadasimdir dostumu yanlis sectim devaminda yaptigim tüm hatalarimin sebebide odur malesef

benim hatalarım çok
ama en büyüğü eski sevgilim ve ona verdiğim 3 yıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…