• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta yaptığınız en büyük hata???

-Saçma sapan ipe sapa gelmez insanlara güvenmek...

-Bak o insana yanaşma şöyle böyle diyenleri dinlememek ve o insanlarla arkadaşlık kurmak...

eski sevgılımı cok sevıp onu hayatımın merkezı halıne getırmıstım her seyımı ona adamıstım hiçde degmısyormus cok pısmanım cokk

suan calısıyorum ama yaklasık 3 4 ay oncesıne kadar bankaya ıse gırecektım ve kabul etmedım cok pısmanım

pişmanlıklar neden hep evlilik ve ilişkilerle ilgili ki....ne kadar mutluyuz diye bir sormak lazım bence yada ne kadar ders alabiliyoruz....

hayallerimin peşinden sonuna kadar gidemedim
nereden dönsem kârdır diyorum
siz siz olun hayallerinizin peşinden gidin
asla vazgeçmeyin zorlukları görünce yerimseniben

ben bunu aslında her ne kadar pişman olsamda hep yapıyorum...
insanlara güvenmek,değer vermek..kaydirigubbakcemile

en büyük hatam:
dünyaya gelmek
insanlara çok güvenmek
herkezi kendim gibi zannetmek
aman kalbi kırılmasın diye kırıcı söz söylememek
duygusal olmam

çok var aslında da ne demişler hatasız kul olmaz

Son düzenleme:
Yasadigim hicbir seyden pisman olmadim , aci yada tatli onlar beni ben yapan seylerdi.En onemlisi bardagin hep dolu tarafini gormeyi ogretti.

Yanlıs giden birseyler var söyle bir bakıyorum da, hep incinen,kırılan verdigim degeri görmeyen ben.!!

Tek hatam insanlara güvenmek,inanmak,her dediklerine hee hee tamam demek..:umursamaz:

aslında anlatsam hepiniz bunu nasıl yaptın derdiniz.oysa ben hiç pişman değilim,sadece üzgünüm.evet bu hayatımın en büyük hatası bundan daha kötü bişey olmaz ama sorsalar dünya ya bir daha gelsen yine yaparmıydın diye yapardım.çektiğim acıların 100 katını çekeceksin deseler yine yapardım.:a015:

herkezin hayran olduğu belime kadar olan muhteşem saçlarımı erkek modeli kestirmem(yeni olan olay değil)
dövmelerimi yaptırırkenki aceleciliğim
bu kadar:ecrin_bebek:

arkadaşım senin yoruumlarını okuyorumda genelde pek mütevazisin:1: muhteşem saçlarım akılalmaz vücudum inanılmaz ciciklerim flnkaydirigubbakcemile3

tek hatam var o da kıskanılacak kadar kusursuzumkaydirigubbakcemile3

'onun' benim için son olacağını düşünmem, tüm hayatımı hayallerimi ona göre planlamış olmam.. onsuzluğu hiç düşünmemiş olmam..

evlenmek....en buyuk hatam oldu tabıkı yanlış bırı ıle evlenmek

Hatalarım oldu ama bunlar bana ders oldu. Yapmasaydım doğruları yanlışları nasıl görürdüm :)) en büyük hatam seni facebook ta eklemekti. ama yinede iyi bir arkadaş oldun benim için.

Back
X