• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta yaptığınız en büyük hata???

annemle ettigimiz kavgalarin birinde beni anne katili yapma diye bagirmistim en büyük hatam budur sonradan deli gibi pisman oldum ama söz agizdan cikti bir kere senağlama

eski sevgilime 4 yılımı vermem en ama en büyük hatam en güzel yıllarımı onunla mahfettim

erken yasta evlendigime pisman oluyorum bir cok zaman...
esimle mutluyum ama yine de kendi kendime yasamam gereken bir cok seyin yarim kaldigini dusunuyorum...
simdi disarda, barda, kucuk sirin bir kafede ya da cumbur cemaat toplanip bir evde okuldan arkadaslarla eglenmek varken ben aksamlari esimle ya tv izliyorum, uyuyorum, ya da esimle yatak odasinda oluyorum :kedi: cok monoton bi hayat bu yaa kova burcuyum hic gelemem ben hep ayni seyleri yapmaya...zaten esim yakinda benden bikacaksin sen diyor, anliyor sanirim boshayallersmile

bu konuyu okumam en büyük hatam oldu, evlenmem hataydı cevaplarını görünce ürktüm yine. sempatiksalakcinni
şaka bi yana, hayatta her şey kader. ne istersen iste, kadere varıyor. yaşadığım bazı duygusallıklardan pişmanım, kendimi kaptırmamam gereken birine kapıldım zamanında, ama şöyle bi düşündüğümde, o günleri yaşamamış olsaydım, bügüne ulaşmam şimdiki gibi düşünmem imkansızdı diyorum.

hepimiz hayata olgunlaşmak için geliyoruz. ve olgunlaşmanın da tek yolu: acı çekmek...

Bugün karar vermiştim ki bu konuyu gördüm

Evet,benim en büyük hatam dünya'ya gelmiş olmak.

Bilseydim bugünlerin olacağını ve sorsalardı şimdi cevabın nedir diye İstemiyorum derdim

inan ki yağmurseli dünya güzelliklerle dolu onu çirkinleştiren çirkef,bencil,kaddar insanlar

ınsanlar ne kadar değişmiş gerçekten..
Sevgi Saygı namına bir şey kalmamış yazık ya..
ınsanlara güvenmek en büyük hatam...

eski şöhret sahibi bir bakanın yeğeniyle yaşadığım aşk hayatımın en büyük kocaman hatasıdır...

bazı kısılere hakettıgınden fazla deger vermem ama kazıgı yıyınce akıllandım artık kımseye hakettıgınden fazla deger vermıyorum

bu konuyu okumam en büyük hatam oldu, evlenmem hataydı cevaplarını görünce ürktüm yine. sempatiksalakcinni
şaka bi yana, hayatta her şey kader. ne istersen iste, kadere varıyor. yaşadığım bazı duygusallıklardan pişmanım, kendimi kaptırmamam gereken birine kapıldım zamanında, ama şöyle bi düşündüğümde, o günleri yaşamamış olsaydım, bügüne ulaşmam şimdiki gibi düşünmem imkansızdı diyorum.

hepimiz hayata olgunlaşmak için geliyoruz. ve olgunlaşmanın da tek yolu: acı çekmek...

çok güzel bir fikre varmışşsın evet olgunlaşmanın tek yolu yaşayarak acı gekerek görmek ama çok geç olmadan görebilmek....

yaptığım yaşadığım hiçbirşeyi hata olarak görmüyorum iyi ki yaşamışım iyi ki yapmışım hepsini ki dersimi aldım hatamı anladım diyebiliyorum...büyüyorum,olgunlaşıyorum böylece her defasında biraz daha...

çok hatam oldu en büyük şu hatam diyerek diğer hatalarıma haksızlık etmek istemem :)

kendimi bilerek ya da bilinçsiz yaptığım bütün şeylerden dolayı affediyorum, 'dersini almış da ediyor ezber' türküsü eşliğinde :)

Back
X