Hayattaki en büyük korkum kızım olmasıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm yaşadıklarınıza rağmen, bunları başardıysanız, siz çok kuvvetli, akıllı ve tutumlu bir kadınsınız zaten. Ve kızınıza da çok güzel bir örnek olursunuz. Korkmanıza hiç gerek yok.

yaşadığınız kötü şeyler sahipsizlikten ve parasızlıktan geliyor insanın başına. Benim çok sevdiğim bir arkadaşım, şu anda bulunduğu şehirde en başarılı iş kadınlarından birtanesi. Azmetti, başardı. Ama zamanında işini kurmadan önce, evsiz de kaldığı bir zamanda tacize de uğradı. Daha fazlası var mı bilmiyorum, o konuda çok hassas olduğu için üstü kapalı konusu geçiyor. Ama şu anda bir kız annesi ve çok güzel yetiştiriyor kızını, dimdik.

bence siz ilk mesajınızı düzenleyin. Sonradan yazdığınız kısmı Oraya ekleyin. Aldığınız olumsuz mesajların çoğu bu sebeple geldi size. Klasik erkek çocuğu takıntısı sandılar.
 
Cocugunuz ya kiz olacak ya erkek zaten. Bu iki ihtimal varken hamile kalmak icin ugrasmissiniz. Simdi de kiz olacak diye yanip yakiliyorsunuz. Tedavi olun da cocuga hayati zehir etmeyin bari.
 

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Allah hic bir kulunu sahipsiz bırakmasın.
 
Sanırım buna yaşadıklarınız sebep.bu kadar etkileniyorsanız yardım almalısınız .sizin yaşadıklarınızı o da yaşayacak diye birşey yok.bilmşyorum yaşadıklarınızı ama aklıma taciz geldi.inanın bu Allah korusun erkek cocuk için de aynı şekilde risk.böyle kötü seyler getirmeyin aklınıza.böyle olursanız çocuk yetiştirirken de çok yanlışlar yaparsınız .iyieşmelisiniz
 
Benim iki oğlum oldu bir buçuk yaş arayla üçüncü hamileligimde o kadar çok istemiştim ki bı kızım olsun Rabbime şükürler olsun kızım şimdi bir buçuk yaşında ipegim İpek bocegim hem düşünsenize saçlarını ödüyorsun rujlarini kırıyor kız çocuk gibi var mı yaa
 
O kadar sinirlendim ki o bebeğe yazık sizin gibi annesi olacak .Cahil mi desem ne desem bilemedim .İki kızım var Çok şükür .Hep de sukrederim .Oğlum olsa da sukredecektim sevecektim .Evlat bu ya .Ama biraz ac kafani yoksa oğlunla imtihan olursun .
 
Erkek annesi olunca başınız göğe mi erecek Valla ben prenses annesiyim mükemmel bişey kız annesi olmak, annesine özenen bir minik. Sağlıklı hayırlısı olsun diyin ne bu erkek çocuk sevdası??
 
Doktor kızın olacak der diye zangır zangır titrerdim.
Konuda şu cümleniz yüzünden, çok çok rahatsız oldum Annelik cinsiyeti merak ederken heyecan dan titremek tir... Kız olur korkusuyla değil. Sizde kız doğdunuz üzgünüm ki. Ay sinir oldum ya.
 
Öncelikle merhaba elbette ki hepimizin korkuları var sizi çok iyi anlıyorum hamileliğin verdiği hormon el durumla birlikte dahada stres oluyorsunuz geçmişteki tecrübeleri izle kızınıza daha iyi bir yol gosterp harika bir anne olursunuz tabi ki arkadasda kız berekettir ne güzel eviniz bereketli olacak tebrikler eder bu düşüncelerinizin bir an önce olumlu ya dönmesi için dua edeceğim
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…