Hayattaki en büyük korkum kızım olmasıydı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umutumut82

Bşlgç 91 kg 31ekim hedefi 85kg 😇
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
14.422
28.677
548
Slm forumun güzel bayanları. Linç edilmekten korktuğum için ,bu konuyu açıp açmamakta çok kararsızdım. Ama kendim çözemiyorum ve kimseyede anlatamıyorum.
Benim 6 yaşında bir oğlum var . Ona hamileliğimdede hep oğlum olsun istemiştim. Doktor kızın olacak der diye zangır zangır titrerdim. Cinsiyeti öğrenince rahatlamiştım
Simdi 5 yıllık uğraşın sonucunda şükürler olsun hamileyim. Ve yine hamileliğin başından beri hep erkek çocuk olsun diye dua ettim. Hatta gebeliği planladim ovulasyon testine göre gebe kaldim. 10 gün önce kızım olacağını öğrendim. ve çok huzursuzum . eşime ogluma kimseye söylemedim kızım olacak diye.Bazen cok iyi hissediyorum bazende panik oluyorum. Bir yandanda çok korkuyorum zaten gebeliğim riskli . Benim bu düşüncelerim yüzünden bebegimi kaybetmekte istemiyorum. Sizce uzman desteğimi almalıyım.

İnanın ilerde o oğul diye deli divane olduğunuz günleri mumla arayabilirsiniz. Çoğu insanda gördüm oğlan da oğlan diye tutturup o evladın ananın babanın hayatını mahvettiğini...

Sabit fikirli olmayın. Allah önce sağlıklı sonra hayırlı evlat versin.... Evlatla sınanırsanız bugünleri çok anar çok başınızı duvara vurursunuz

Bence bunun altinda psikoljik sorunlar yatiyor. Sorun derken: Kiz cocugu ile genel olarak sizi huzursuz eden ne oldugunu acilen cözmeniz lazim. Bazilarda kültürel faktörler olabilir, bazilar kendi yasadiklarindan yola cikarak kiz olmasindan korker. Sebebi her neyise bunu kendiniz ve kiziniz icin cözmeniz lazim. Cözmezseniz o cocuguga istediginiz gibi seberst ve sevgi dolu bir anne olmanizda sorun yasarsiniz. Saglikla kucaga alin. Sizi kesinlikle yargilamiyorum, ama lütfen bu konuyu cözmeye gayret edin

Ben kız cocuğu olarak çok zor bir çocukluk ve ergenlik geçirdim. Eski konularimda da bazilari yazar. Anlatamadiğım izah edemediğim korkularım var . Kendime çok kıziyorum

Başta konunun cinsiyetçillikten olmadığını belirtin, yoksa dediğiniz gibi linç yersiniz. Sizinki cinsiyet ayrımından değil, kendi yaşadıklarınızı kızınızın da yaşamasından endişeleniyorsunuz, bir uzman yardımı almalısınız.

Ben kız cocuğu olarak çok zor bir çocukluk ve ergenlik geçirdim. Eski konularimda da bazilari yazar. Anlatamadiğım izah edemediğim korkularım var . Kendime çok kıziyorum
Bu devirde erkekler de kızlar kadar tehlike altında maalesef, insanca yaşamak zor bazen herkes için. Mutlaka destek almalısınız.

Sizi anlamaya çalışıyorum yaşadığınız kötü şeyleri kızınızında yaşamasını istemiyorsunuz. Ancak bu çözüm değil kötülük kız erkek ayırt etmiyor maalesef. Size düşen çocuklarınızı iyi bilinçli yetiştirmek ve korumak ve koruması için Allah'a dua etmek. Ayrıca kız çocuğu rahmettir berekettir. Yaradanı gücendirmeyin. O çocuk için gece gündiz dua eden dünyanın parasını döken insanlar var. Bunları düşünün. Gerekirsr psikolojik destek olun. Aksi takdirde sizdeki kaygı korku çocuğunuza sirayet eder.

Kendiniz veya çevrenizdekiler cnsiyet yüzünden çok ayrım görmüşsünüz büyük ihtimalle bilinçaltında kızınızında aynı zorluklardan geçeceğine inanıyosunuz evladınız kız olacak diye değil çok sıkıntı çekecek diye korkuyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…