- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Her insanın hayatta yaptıgı pişmalıklar vardır elbet....benim hayatta yaptığım en büyük pişmanlıgım...okumak yerine evlenmek oldu...keşke okulumu bırakmasaydımda evlenmeseydim....bitirdikten sonra evlenmeyi düşünseydim
Görücü usulümü evlendinizBenim en büyük pişmanlığım eşimle evlenmek
Biraz evet biraz hayır. Tanıştırıldık ortak arkadaş vasıtası ile. 1 buçuk 2 yıla yakın görüşüp sonrada evlendik. İlk başlarda müthiş, dört dörtlük bir adam diye düşünüyordum, ama çok ilgisiz,arkadaş sevdalısı, beni sevip sevmediğinden bile emin olamadığım bir adammış meğerGörücü usulümü evlendiniz
Aynı pişmalık bendede var. .annemi dinleseymişimde uzaklara gelin gitmeseymişımKeske memleketimden uzaklara gelin gelmeseydim keske annemin sözünü dinleseydim
Demek ikimiz de ayni kaderi yasiyoruz canimAynı pişmalık bendede var. .annemi dinleseymişimde uzaklara gelin gitmeseymişım
Evet yaDemek ikimiz de ayni kaderi yasiyoruz canimbenimmmm
Mersin silifkeliyim ama muglada oturuyorum aileler farkli kültürler farkli hicbiseyimiz uyusmuyor her nekadar ege akdeniz yakin gibi gorunse de asla alakammyok burayla ahhh ahhh nisanli iken goremedigim cok seyi evlenince gordum maaleeef ama coook gec oldu cookkEvet ykültürler birsen nerde oturuyorsun...
Sen nerdesin tatlimEvet yacnm sen nerde oturuyorsun...
Umarım cnm. .hayatta başarılarEn büyük pişmanlığım, kariyer arayışlarına daha erken girmemek...
Evlendigimde 22 yaşındaydım, bir çok şey yapabilirdim üç senede. Gözüm biraz geç açıldı, son bir senedir daha kendimden eminim ve gerçekçi hedeflerim var. Umarım başarabilirim..
Cnm sen yine türkiyedesin ben yurtdışındayım benimki daha kötü senede bir dafa anca gidebiliyorum.malesef bende sonradan aklı basına gelenlerdenimMersin silifkeliyim ama muglada oturuyorum aileler farkli kültürler farkli hicbiseyimiz uyusmuyor her nekadar ege akdeniz yakin gibi gorunse de asla alakammyok burayla ahhh ahhh nisanli iken goremedigim cok seyi evlenince gordum maaleeef ama coook gec oldu cookk((
Kiyamam sana ben insallah gurbet ellerde cok ama cok mutlusundur insallah vatanini birakip gelmene degmistir canim benim insallah turkiyeye yakin zamanda geri donme sansin vardir arkadasimCnm sen yine türkiyedesin ben yurtdışındayım benimki daha kötü senede bir dafa anca gidebiliyorum.malesef bende sonradan aklı basına gelenlerdenim
Sagol cnm....Eşimle çok şükür aram iyi ama yinede pişmanım buraya geldigim icin ..Çünkü yakınımda yöremde kimsem yok..kaynanam desen oda hayırsız..uzakta zaten iyiki uzak ta....Kiyamam sana ben insallah gurbet ellerde cok ama cok mutlusundur insallah vatanini birakip gelmene degmistir canim benim insallah turkiyeye yakin zamanda geri donme sansin vardir arkadasim
Esinle aranin iyi olmasina com sevindim canim e artik sen gurbet kususun buna da alismalisin sanjrim alismaktan baska care de yok gibi hem ne yapalim bizim de kaderimiz nasibimiz buymus Allah hakkimizmda herseyin hayirlisini versin arkadasimSagol cnm....Eşimle çok şükür aram iyi ama yinedalismaktan anım buraya geldigim icin ..Çünkü yakınımda yöremde kimsem yok..kaynanam desen oda hayırsız..uzakta zaten iyiki uzak ta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?