Hayattan aldnz en byk ders?

saçma sapan insanlar için seni çok sevenlerin kalbini kırmayacaksın

bir insana hak ettiği kadar değer vereceksin hayatta kendinden fazla değer verirsen kendini kaybeder sözüne kesinlikle kanattan getirdim...

kızlar süper şeyler yazmışsınız :lepi:
bana yazacak birşey kalmadı mı desem ne desem bilmiyorum :hulya:
şuan için ilk ve son sayfayı okuyabildim anca.
hepiniz çok güzel şeyler yazmışsnız.

Ne olursa olsun asla yalan söyleme...(bana cok büyük ders oldu)
Hayatta kimseye hakettiğinden fazla değer verme(sonra kendilerini bişey sanıyolar)
Herkesi kendin gibi sanma ( en büyük zafımm)
Arkadaşlarını iyi seç(Kişiliğinin aynasıdır die boşuna dememişler)

ve en son olarak ta şunu anladım asla aileni karsına alma aileden daha değerlisi yok su hayatta..

hayatta politik olmam gerekiyormuş, en büyük ders bu oldu bana şu son günlerden sonra.
ama maymun gözünü açtı artık :umursamaz:

insanlara hakketiğinden fazla değer vememek politik olmak insanlar için çok çaba sarfetmemek hiç bir şey için çok üzülmemek kendi ayarında insanlarla dostluk kurmak aklından geçeni ilk anda söylememek

hakettiğinden fazla değer vermemek, kimseye fazla güvenmemek ve sır vermemek gerektiğini anladım...

Asla büyük konuşma ve kimseyi kınama(çünkü kınadıklarım hep başıma geliyo ( )

Allah'tan başka kimseye hatta kendine bile güvenme, insnaın başına ne geliyorsa güvendikleri yüzünden geliyor,

Kimseye hak ettiğindne fazla değeri verme,.

Ve herkesi kendim gibi zannetme. İnsnaların ne çakal, içten pazarlıklı olduğunu asla unutma, ona göre davran, tetikte ol.

Yumuşak yüzlü olma, hep sert ol, dik dur.

Birde sakınasakın kimseye acıma, acıyıp yardım etme acınacak hale gelirsin. Acıma acınacak hale gelirsin lafı o kadar doğruki.

Şu yaşıma kadar hayattan öğrendiklerim bunlar. Daha bakalım neler öğretecek bu hayat bize

Son düzenleme:
insanlara çabuk güvenmeyeceksin

bugün bir ders daha : ^^çok çalışmakla kimsenin gözüne giremezmişsin. az İŞ bol YALAKALIK her zaman işe yarayanmış

bugün bir ders daha : ^^çok çalışmakla kimsenin gözüne giremezmişsin. az İŞ bol YALAKALIK her zaman işe yarayanmış

derincim ya ammada çok şey öğretiyor hayat sanaama yazdıklarının hepsinde de haklısın sonuna kadar:içelim:doğru tespitler.aynılarını bende yaşadım.insan gerçekten herkesi kendisi gibi sanıyor vede en büyük hatayı yapıyor.herşey çıkar menfaat ilişkisi haline gelmiş.artık selam vermekten bile çekiyor insan ne acı ki...bir diğeride dost kazığı mevzusuna değinmişsin evet haklısın bende hep dost dediklerimden darbe aldım,onlara o kadar değer vermeseydim şuan herşey farklı olabilir miydi diye düşünüyorum.eee boşuna dememişler düşman sıfatını dost bildiklerimden kazandım diye.Allah iyi insanlarla karşılartırsın inşallah:Saruboceq:

Sev... Herşeye Herkese Tüm Aksiliklere Aldatmalara Rağmen Sev..
Çünkü Sevdikçe Güzelleşiyor Herşey!..

Kimseye kendinden çok değer verme. Kendini sev, kendine saygı duy ve kendine güven ki başkaları da aynısını yapsın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimseyi kinamamak!!!kinadigin seyi yasamadan olmezmis insan yaa ben kim icin ne dediysem basima geliyoooo..demez olaydimm...ne cok konusmusum ben oyle yawsss;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir erkeğe asla kendinizden fazla değer vermeyin...
Evliyim diye kendi kariyerinizi hayallerinizi rafa kaldırmayın...
Bir erkeğe asla %100 güvenmeyin...
Bir erkeğe asla kendinizi teslim etmeyin...
Evli de olsanız kenarda kendinizde ait sizi en az 3 ay geçindirecek bir paraniz olsun...
Ve hayatınızda hep bir B planı olsun ki birileri sizi yarı yolda bıraktığında dımdızlak kalmayın...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayat acımasız gerçekten kendiniz için yaşayın. eş için değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…