Hayattan aldnz en byk ders?

ne olursa olsun bir erkeğe asla güvenme.......
yarı yolda çeker gider.......işte bunu öğrendim.
......

evlilik öncesi iliskilerim. cocukca olsada önceden birilerinin hayatimda olmasi... icime hic sinmiyor, zamani geri döndürsem ilk esimle ckardim, ama nerden bilicenki. kötü seyler yasamadim, ama yinede cocuklugumu, gencligimi farkli yasardim, simdi yas23

hiç kimse için kendimi yıpratmaya değmez,erkeklere asla güvenilmes

hayatta hiç bişeyi sıkıntı etmiyceksin insan pat diye ölüveriyor seni yarın ne bekliyor nerden bileceksin kiii

Hayattan aldığım en büyük ders:anne ve baba kadar hiç birşey değerli değil.
Şimdiye Kadar Yaşadıklarımın bana öğrettiği: hiçbirşey için üzülmeye değmezmiş (diyorum ama uygulamaya henüz geçmedim kaydirigubbakcemile3

Zor durumda kalanlara, ne olursa olsun her daim yardim edeceksin!
Cünkü Allah'in adaleti o kadar büyük ki, ne yapip edip, ayni duruma yillar sonra senide düsürebiliyor.
Geriye bakip utandigim ve hayattan aldigim en büyük ders bu oldu benim icin.
Kendimi bu konuda hic bir zaman affetmeyecegim.. bu ayni zamanda kendi kisiligime yaptigim bir saygisizlik olmustu!

bu şey benim başıma asla gelmez deme....
kimseyi hatalarından dolayı suçlama kınama....

insanız hata yapıyoruz,sonrada hatalarımızdan ders çıkarıyoruz yani,,,,doğruyu bulmak için hata yapmak gerekiyo..hatasız kul olmaz hatamla sev beni:))
herşey bizler için hatalar ve doğrular!!!
biranlık sinirle arkadaşlılar bitmemeli kırılmamalı,arkadaş çoktur ama dost kolay bulunmaz.
ölüm bir anda insanı gelip buluyo ne zaman ne yaşayacağımızı bilmiyoruz.bu yüzden kimseden nefret etmeyin,zaman varken dargın olduklarınızla barışma yollarını arayın.
hiç birşey için geç kalmış değiliz.kimsenin kimseden hiçbir üstünlüğü yok olamaz.ölüm varsa herşey yalan.

benim hayattan aldığım ders gereksiz şeyleri kendime dert edinip asıl dert olacak şeyleri düşünmeden kendimi boşa üzmüşüm
boşa karşımdakini kırmışım boşa kırılmışım
insanın başına gerçekten dert olabilecek şeyler gelin ce anlıyo aslında önceki yaşadıklarının aslında çok ufak tefek şeyler olduğunu

eğer göz kamaştıran bir pakette bir hediye gibi gelirse hayat, biraz dur, bekle, içinden her zaman güzellikler çıkmayabilir.

kimseye hakettiğinden fazla değer verme.İnsanları yavaş ve temkinli değerlendir hemen yüz göz olma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…