• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan aldnz en byk ders?

kimseye sırrını verme..
herkese hak ettği değeri ver..
bunlar kesin tespitlerim ama ne kadar uygulaya biliyorum orası meçhul

herkes bir gün "el" olur...
kimseye çok anlam yüklemeyeceksin... çok böbürlenmeyeceksin sahip olduklarınla...

Defalarca şans vermiceksiniz bi insana..
2. şansını kullanamayana hoşçakal bitti demesini biliceksiniz.. Ve geri döndüğünde kabul etmiceksiniz..
Önemsiz gibi görünen kusurları görmezden gelmek en büyük aptallık...
Küçük ayrıntılarda büyük sorunlar yatıyor..
Aldığım derslerden bi kaçı bunlar...

kişiye hakettiğini vereceksin ve söyleyeceksin.
etki ve tepkisengözlerimebaksanab.
.

19 yaşında Anmemi kaybettiğimde çok büyük bir acı yaşamıştım.Aynı dönemde flört ettiğim ve 10 yıllık süren bir ilişkinin ardından evlendim ve evliliğim sadece dört ay sürdü. Bunun nedeni de eşimin ters ilişki istemesi ve süregelen ısrarcı tutumuydu. 4 ay boyunca hiç beraber uyumadık bile sonra bir gece salondaki bilgisayarda bir erkekle kamera karşısında onu soyunmuş bir şekilde uygunsuz olarak yakaladım ve herşey bitti. sonrasında ise bir sürü ölüm daha yaşadım . Ama hayattaki unutumadığam iki acıdan biridir biri annemi kaybetmiş olmanın acısı diğeride yeni bir hayat kurmak isterken yaşadığım olaylar zinciri. Artık ne ölüm ne başka birşeye üzülüyorum. Sadece kendim için yaşıyorum bencil oldum

19 yaşında Anmemi kaybettiğimde çok büyük bir acı yaşamıştım.Aynı dönemde flört ettiğim ve 10 yıllık süren bir ilişkinin ardından evlendim ve evliliğim sadece dört ay sürdü. Bunun nedeni de eşimin ters ilişki istemesi ve süregelen ısrarcı tutumuydu. 4 ay boyunca hiç beraber uyumadık bile sonra bir gece salondaki bilgisayarda bir erkekle kamera karşısında onu soyunmuş bir şekilde uygunsuz olarak yakaladım ve herşey bitti. sonrasında ise bir sürü ölüm daha yaşadım . Ama hayattaki unutumadığam iki acıdan biridir biri annemi kaybetmiş olmanın acısı diğeride yeni bir hayat kurmak isterken yaşadığım olaylar zinciri. Artık ne ölüm ne başka birşeye üzülüyorum. Sadece kendim için yaşıyorum bencil oldum
Allah anneciğinize rahmet eylesin. o acıyı bende yaşadım... bilirim.
evliliktede çok şanssızmışsınız. ama hayat bu bunları yaşatıyor maalesef bize.. evlilikte yaşadıklarınız yenilir yutulur şeyler değilmiş.

umarım bundan sonra herşey çok güzel olur sizin için.

teşekkür ederim. gerçekten kimsenin yaşamasını istemem. yorumunuz için teşekkür ederim. iyi hayatlar, bol şans ..opuyorumnanaktan

hiçkimsye güvenilemeyeceğini gördüm ki çok büyük kazıklar yiyerek hemde.siz siz olun dostmuş,arkadaşmış güvenipte sırınızı anlatmayın.içinizde tutmak en iyisi

evet.. hiç kimseye güvenmiceksin. bir de kimseden bişey istemiceksin. birisi şunu bunu yaparım dese bile o şey olacakmış gibi bakmicaksın düşünmiceksin, dememiş gibi devam edeceksin ki sonradan kazık yiyince üzülmeyesin. her koyun kendi bacağından

ooo çokkk...
kimseye hakettiğinden fazla değer verme.
büyük lokma ye büyük konuşma,kınama,asla deme
herkezi kendin gibi bilip güvenme

Bavulların hep hazır duracak, her an gitmeye ve her şeyi bırakmaya hazır olmalısın bunu öğrendim.

Back
X