Sebebi neymiş doktora gittinizmiYaklasık 3 gundur makat bolgemde sumuksu akıntı problemi yaşıyorum. Ikındıgımda affedersiniz sadece sarı-kahverdengi renkte mukus cıkıyor dıskı falan yok. Gunde 6-7 kere oluyor bu. Sebebi ne olabilir bilen var mı? Yarın dr.a gidecegım korkuyorum ama.netten baktım cok kotu hastalıkların belirtisi olabiliyormus anlam veremedim. Benim gibi bi durum yaşayan var mı
Siz gittiniz mi doktora geçtiniz şikayetlerinizMerhaba sebebini ogrenebildiniz mi aynı şeyleri şuan yaşıyorum
Bende yaşıyorum şuan internetten baktım çok kötü şeyler yazıyor sebebini yazarmısınız lütfenMerhaba sebebini ogrenebildiniz mi aynı şeyleri şuan yaşıyorum
Bende aynı şeyleri yaşadım belki hala yaşıyormuşumdur ama kolonıskobi oldum hiçbirşeu çıkmadı. Bende o zamandan beri hiçdikkat etmiyorumYaklasık 3 gundur makat bolgemde sumuksu akıntı problemi yaşıyorum. Ikındıgımda affedersiniz sadece sarı-kahverdengi renkte mukus cıkıyor dıskı falan yok. Gunde 6-7 kere oluyor bu. Sebebi ne olabilir bilen var mı? Yarın dr.a gidecegım korkuyorum ama.netten baktım cok kotu hastalıkların belirtisi olabiliyormus anlam veremedim. Benim gibi bi durum yaşayan var mı
Bende aynı şeyleri yaşadım belki hala yaşıyormuşumdur ama kolonıskobi oldum hiçbirşeu çıkmadı. Bende o zamandan beri hiçdikkat etmiyorayni seyleri
Bende aynı durumdayım dört gündür dün acile gittim biseyde yok yani dört gün önce karın agrusi ve kramp ile başladı şimdi karın ağrısı oluyor tuvalete gidince sadece kötü kokulu kahve sarı fakan mukus geliyor ishal de değilim yani neden olur bu normalde catlagim vardı sizin sebebi neymiş gaz ile birlikte mukus atiliyor dışarıBende aynı şeyleri yaşadım belki hala yaşıyormuşumdur ama kolonıskobi oldum hiçbirşeu çıkmadı. Bende o zamandan beri hiçdikkat etmiyorum
Bende aynı durumdayım dört gündür dün acile gittim biseyde yok yani dört gün önce karın agrusi ve kramp ile başladı şimdi karın ağrısı oluyor tuvalete gidince sadece kötü kokulu kahve sarı fakan mukus geliyor ishal de değilim yani neden olur bu normalde catlagim vardı sizin sebebi neymiş gaz ile birlikte mukus atiliyor dışarıYaklasık 3 gundur makat bolgemde sumuksu akıntı problemi yaşıyorum. Ikındıgımda affedersiniz sadece sarı-kahverdengi renkte mukus cıkıyor dıskı falan yok. Gunde 6-7 kere oluyor bu. Sebebi ne olabilir bilen var mı? Yarın dr.a gidecegım korkuyorum ama.netten baktım cok kotu hastalıkların belirtisi olabiliyormus anlam veremedim. Benim gibi bi durum yaşayan var mı
Benimde öyle kramp ve sancı geliyor gidiyorum normal tuvalet ama az ve baya yoğun mukus tuvalet olmasada sadece mukusAyy bende öyleyim üç gündür doktora gitmeye çekiniyorum acı da var akıntıda var
Aynı şekilde benimde zaten ben hep kabızlık yaşayan biriyim sonucunda olacağı buydu yaniBenimde öyle kramp ve sancı geliyor gidiyorum normal tuvalet ama az ve baya yoğun mukus tuvalet olmasada sadece mukus
Ne acaba ben doktora gidicem bugünAynı şekilde benimde zaten ben hep kabızlık yaşayan biriyim sonucunda olacağı buydu yani
Lütfen sonucunu haberdar edermisin bende giderim hemenNe acaba ben doktora gidicem bugün
Olur yaşınız kacLütfen sonucunu haberdar edermisin bende giderim hemen
Anal fissur varmış bende ama hala karın ağrım ve mukus var kramp giriyor siz gittiniz mi26 yaşındayım
Sonuc ne oldu acabaBen oerşembe gününe aldım randevu bakalım ne çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?