- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi Samire tmv
Anladım kaç yıllık evlisinizIns bilmiyorum belkide ben yaptım sorunlarda giderdim ailemin yanina ama hep oyle soylerddi yoksa benim gideyecegimden veya gitmeyecegimden degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım kaç yıllık evlisinizIns bilmiyorum belkide ben yaptım sorunlarda giderdim ailemin yanina ama hep oyle soylerddi yoksa benim gideyecegimden veya gitmeyecegimden degil
Ben durduk yere kiskanmiyorum tabiki o birsey yapıyor onun ustune kiskaniyordum ama artık onuda yapmiyorum ya herseye bi ters cevabi olmazki insanin ama ben agzimdan çıkan her kelimenin tersini soluyor evde olursa aksama kadar ugrasiyor en nefret seylerden birisi benle ugrastimi birisi deli olurum ama anlamıyor beni hep kendi kafasina göre herseytek sorun kıskançlık mı neden kıskanıyorsunuz biraz zor olacak ama kıskandığınızı belli etmeyin bakalım ne olacak bizim ki kıskançlık ama kv de sorunumuz da var
IkiAnladım kaç yıllık evlisiniz
daha küçükmüş benim oglum 28 aylık eşimin maddi sorunlardan dolayı sıkıntıları var aile desen sadece para avcısı kv de ayırmaya çalışır eşimde bırakamam diyor şaşırdım ailem destek olsa bile durumları belli 3 çocuk okutuyor babam şaşırdım1 yasinda
sabret canımBen durduk yere kiskanmiyorum tabiki o birsey yapıyor onun ustune kiskaniyordum ama artık onuda yapmiyorum ya herseye bi ters cevabi olmazki insanin ama ben agzimdan çıkan her kelimenin tersini soluyor evde olursa aksama kadar ugrasiyor en nefret seylerden birisi benle ugrastimi birisi deli olurum ama anlamıyor beni hep kendi kafasina göre hersey
Hayirlisi ins düzelir hersey sıkma caninidaha küçükmüş benim oglum 28 aylık eşimin maddi sorunlardan dolayı sıkıntıları var aile desen sadece para avcısı kv de ayırmaya çalışır eşimde bırakamam diyor şaşırdım ailem destek olsa bile durumları belli 3 çocuk okutuyor babam şaşırdım
anladım ask evliliğimi ydi yoksa görücü usulü mü
Gorucu ama sevmistim oda beni sevdigini düşünmüştümanladım ask evliliğimi ydi yoksa görücü usulü mü
inşallah son 2 3 yıldır eşimle sorunlarımız var ayrı yatıyor ama sorsan deli gibi aşık bana ailesi çok ugraştı ugrasıyor ama 2 3 aydır pek beni görmüyorlar kaynım evlendi görümceminde yakında düğünü var eşim i seviyorum hemde çok ama bazen yoruluyorumHayirlisi ins düzelir hersey sıkma canini
ilk sorunlar ne zaman başladıGorucu ama sevmistim oda beni sevdigini düşünmüştüm
Ilk sorunlar kv esimi cocuk gibi besledigi baktigi zaman basladiilk sorunlar ne zaman başladı
anladım kv de sorunuIlk sorunlar kv esimi cocuk gibi besledigi baktigi zaman basladi
Benim dunyaya gelmem sorun olmus zaten aman neyse ya bosverinanladım kv de sorunu
öyle deme boşver kızına sarıl biliyorum çok zor ama geçecek neler geçmiyor kiBenim dunyaya gelmem sorun olmus zaten aman neyse ya bosverin
Zaten kızım var ama ben uzulunce onuda mutlu edemiyorum o zaman daha cok üzülüyorumöyle deme boşver kızına sarıl biliyorum çok zor ama geçecek neler geçmiyor ki
sıkma canını inşallah herşey düzelirZaten kızım var ama ben uzulunce onuda mutlu edemiyorum o zaman daha cok üzülüyorum
Ins tesekkur ederim sagolunsıkma canını inşallah herşey düzelir