- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
- Konu Sahibi Samire tmv
Hoşgeldin samire. Ne zamandır yoktun. Sen olayları çok çok çok fazla büyütüyorsun. Sadece bu olay için demiyorum. Genelde böylesin. Ve bence eşimi bu duruma getiren senain
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden hemen ''ben zavallıyım'' triplerine giriyorsunuz?Ailemde bin beter zaten birazda babamin anneme yaptiklarindan yuz buluyor hic bir zaman mutlu olamadim ne ailemden ne esden
Mesela ben dusunemiyorum ne yapiyorm da öyle yapiyor esimHoşgeldin samire. Ne zamandır yoktun. Sen olayları çok çok çok fazla büyütüyorsun. Sadece bu olay için demiyorum. Genelde böylesin. Ve bence eşimi bu duruma getiren senain
Ne yapmam lazim elimden birsey gelmiyor kiHayatini kontrol edemiyosun ki eski konularini ac oku anlarsin yaptigin hatalari mutsuz olmaman normal
Hayir tabiki neden öyle dusunuyumdeErkektir yapar kafasıyla devam ederseniz böyle g.tleri kalkar işte.
Psikolojik destek oneriyorumNe yapmam lazim elimden birsey gelmiyor ki
Evet onun icin diyor inanki yoruldum sustum olmadi konustum olmadi ne yapacagimi sasirdimGidemeyeceginizi bildigi icin git babanin evine diyor... Keske sizi kaybetme korkusu olsaydi
bende geçtim o yollardan yeni yeni düzeliyoruz çevre maddi ve manevi sorunlar tetikliyor sorununuz ne tam olarak ne zman böyle oldu bu hale geldinizSuan o kadar icim yaniyor ki cok moralim bozuk bende birgun mutlu olacammi bilmiyorum onceden en azindan tartismalar aile icinde olurdu simdi ise hic saygisi kalmadı kim olursa olsun bağırıp cagiriyor esim valla bıktım gururum inciniyor artik beni sevdiginede inanmiyorum sadece kızım icin ayni evde oturuyorum neden boyle anlam veremiyorum ona karsi sevgi gostermek istiyorum ama boye yapinca cok agresif oluyorum onume gelene bagirmak istiyorum icimi kimseye dokemiyorum bunalimdayim
4 gün önce eşim yine git dedi bana bende emin misin dedim evet dedi annemi aradım bavulu hazırladım tam çıkacam bırakmadı yuvamızı yıkmayalım diye ilk kez tepki verdim önceden aglar dım gitmeyecem derdim bu defa beklemediği bi tepki verdim bakalım inşaallah bi daha yaşamayız aynı şeyiGidemeyeceginizi bildigi icin git babanin evine diyor... Keske sizi kaybetme korkusu olsaydi
Sorunlar bastan bu yana vardi benim esimi kiskanmam esimin yaptıkları tartismalar oluyordu ama simdi herkesin onunde yapiyor cocuk azarlar gibi azarliyor bıktım artik gun gectikce soguyorum beni sevdigini düşünmüyorum artik bilmiyorum nereye kadar devam eder boyle amabende geçtim o yollardan yeni yeni düzeliyoruz çevre maddi ve manevi sorunlar tetikliyor sorununuz ne tam olarak ne zman böyle oldu bu hale geldiniz
ben deEvet onun icin diyor inanki yoruldum sustum olmadi konustum olmadi ne yapacagimi sasirdim
Ins bilmiyorum belkide ben yaptım sorunlarda giderdim ailemin yanina ama hep oyle soylerddi yoksa benim gideyecegimden veya gitmeyecegimden degil4 gün önce eşim yine git dedi bana bende emin misin dedim evet dedi annemi aradım bavulu hazırladım tam çıkacam bırakmadı yuvamızı yıkmayalım diye ilk kez tepki verdim önceden aglar dım gitmeyecem derdim bu defa beklemediği bi tepki verdim bakalım inşaallah bi daha yaşamayız aynı şeyi
tek sorun kıskançlık mı neden kıskanıyorsunuz biraz zor olacak ama kıskandığınızı belli etmeyin bakalım ne olacak bizim ki kıskançlık ama kv de sorunumuz da varSorunlar bastan bu yana vardi benim esimi kiskanmam esimin yaptıkları tartismalar oluyordu ama simdi herkesin onunde yapiyor cocuk azarlar gibi azarliyor bıktım artik gun gectikce soguyorum beni sevdigini düşünmüyorum artik bilmiyorum nereye kadar devam eder boyle ama