• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan bıktırdılar

28yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
101
0
46
Bursa
Merhabalar benim kendi üyeliğim vardı fakat şifreyi unuttuğum için uğraşamadım arkadaşımın üyeliğinden yazıyorum.annemle babam ayrı.ne annem nede babam bana sevgisini vermedi.hep buruktur içim.annesiyle arkadaş gibi olan kızlara.biz hiç öyle olamadık.sevgisiz büyüdüm.televizyonda yada dışarıda gördügüm ailelere özenip hep ağladım ben.annem hakaret ediyor hep bana.söylediklerimi yanlış anlıyor.kavga çıkartıyor.kavga çıkmasın diye cevap vermediğimde bile beni dövüyor geber diyor bıktım senden diyor.saç yolmakta değil.saçımdan sürüklüyor yerde tekmeler atıyor sopalarla dövüyor.bu yetmezmiş gibi akrabalarıma yalan yanlış şey anlatıp üzerime salıyor.dayım sokak ortasında bana öyle bir bağırmıştı ki herkes bana baktı öyle utanç bir durum ki.gitmiş babama birşeyler söylemiş abartarak babam başka şehirde yaşıyor atlayıp geldi.telefonda beni tehdit etti seni dövdürücem ama kimin dövdüğünü bile anlayamıcaksın diye.telefonu kapattık 1 saat sonra eve bir adam geldi.kapıyı tekmeliyor.dışardan bana tehditler savuruyor.bağırıyor yarım saat gitmemiştir.saklandım evde polisi arayıp aramamak arasına gittim o korkuda ama aramadım o gece dayım geldi evde beni dövdü.(bu dayımda annemin abisinin çoçuğu yaşı büyük diye dayı diyorum.babasını döven biriydi.dayım vefat etti dayımın mezarını yaptırmayı bırak toprağını almadı ama evi dükkanı maaşı kaldı onlara öyle bir adam).anneme dedim beraber psikoloğa gidelim bana sen git psikoloğa dedi devamını siz getirin.komşuları araya soktum olmadı.bunlar yetmezmiş gibi akşam saatlerinde mahallemde yürüyüş yapıyorum çünkü evde durmak istemiyorum mahallede semt gibi bir mahalledir.beni takip etmiş.sen napıyorsun burda s.k.ş.nlerimi izliyorsun diye beni herkesin içinde dövdü bağırdı gene rezil oldum.hem bana sevgi vermediler hemde bana böyle davranıyorlar.gerçekten bıktım artık anne baba sevgisi kalmadı vücudum morluk içinde yıllardır dedim bana sevgi verin diye.annem gel emzireyim dedi.onu bile anlamıyor.üniversite öğrencisiyim harcıda yatırmıcak benim ne yapmam lazım hayattan bıktırdılar beni soğuttular anne babalık doğurduktan sonra büyütmek değil.kendi kendimede büyürdüm önemli olan sevgiyle büyütmek.benim ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back