Hayattan birşey istediysemde 10 kez istemez olaydım dedim..

Beklentintilerinizi isteklerinizi Allah teala ya acin dua edin vesvese yapmayin ilmi bilgileriniz olsun namazlarinizi daha guzel.kilmaya bakin mesru seylerde cabalayin ve tevekkul edin Allah tealaya guvenin o size her dardan bir cikis kapisi acar
elhamdulillah herseyi Allahtan istedim ona tevekkül ederek istedigim cogu sey oldu sükürler olsun hele ko bir zamanlar karsima cok güzel seyler cikardi.. tabi zamanla oldu istegim sabirdan sonra.. fakat o sey olduktan sonra cok kötü imtihan oldum... bu saatten sonra da kendime diyorum ki su akar yolunu bulur elimden geleni yapicam gerisini Allaha birakicam. birsey istemicem dünyalik artik sonucu biraz zahmetli oluyor cünkü birde hayirli mi hayirsiz mi bilmeden istiyorum.. o nedenle Allahtan sadece beni bagislamasini ve ibadetlerimi kabul etmesini isticem bundan sonra sanirim en hayirlisi bu

öyle dualarımız vardır ki;kabul edilse daha bedbaht olurduk.(cenap şahabettin)çok sevdiğim bir sözdür.sizinki yaşanmışı olmuş
gercekten öyle artik dua etmeye birsey istemeye cekinir oldum. Artik sadece bagislanmami ki günah deryasi dünyasinda yasiyoruz bir yandan da ibadetlerimin kabul olmasini isticem yüce Rabbimden ki diger türlüsü hep imtihan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…