• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan hic bir bagim kalmadiiiiiii

Ruya93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
100
14
28
Mrb.Ben evlenip gurbete gelenerdenim.hayat beniii o jadar yipratiyo ki...
Dort aylik bir kizim var vee tedavisi olmayan bir hastalikla ugrasiyoruz.
Kizimmm gozlerimin onunde eeriyo resmenn ve elimden hic bi sey gelmiooo
Burda ailem dostum arkadsm kimsem yokk. Esim ve esimin ailesi burda destek
Olacak lari yerde kostek oluyolar.artik ne laflari nede kimsenin derdii kaldiramiyck durumdayimmm
Esimden de bugn itabariyle umidi kestim.Allahtan baska kimsem yok burda...
Esimin babasi couk gibiii resmenn yaaa hic bir sey yokken neymiste suratimi
Asiyomusum yok sudur budur diee beni aileme sikayet ediyorrr
Cok sinir oldummm ne yapmam gerek bilmiyorummm.Kizimin gastaligi yetmiyo
Mus gibi birde bunlarla ugrasiyorimmm.Buda benim zorlu Hayat siavim isteee Kurban
Oldugum Rabbimin vardir bir bildigi...

Siz kızınızın hasta oldugundan bahsedıyosunuz, oncelıkle gecmıs olsun ama sızın bundan baska hıcbıseyı takmamanız gerek bence, bırakın bu dusuncelerı aılenızı arıyosada arıyo benım kızım hastayken sıze karsı kahkahalar atamam derdım bana yetıo sızınle ugrasamam deyın boyle bı durumda bunları soyluyosa o ınsan ınsanlıgından suphe etmek lazım boyle ınsanlar bana gore ne saygı ne sevgıyı hak etmıyo torunu hastayken o kımın suratı guluyo kım asıyo bununmu derdıne dusmus ve annesınız sız sıze bunu yasatmaya hakkı yok destek olmuyo köstekte olmasına ızın vermeyın hıcbırsey ımkansız degıldır Allah ısterse hersey olur ınsallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur kızınızda bı an once ıyılısır.

Kizimin doustan cilt hastaligi var vee tedavisi yokk ; ((((( cok kotu bir
Hastalik Yuce rabbim kimseye yasatmasinn surekli pansuman yapiorum ellimden baska bi sey
Gelmio
; ( Her gun kendi kendime aglayip konusup duruyorum. BU kayinbabamdan cektigimi kimse cekmemistir
Ben babamlara uzulmesinker die hic bi seyimi kizimin hastaliini felan anlatmiyirum
Ama bunlar nasil bi seyler cozemedim aklim ermiyor gidip beni sijayet ediyo babam bugun
Aradi beni vok uzulmuss dolasiyla bende bin kat uzuldum sabahten beridir agliyorum
Kimse de yok etrafimda hel yalanci cikarci onsanlarr zaten doktor disariuyida
Yasakladi tum hun evdeyim dorrt duvar arasinda kafayi yiyorummm :(((?

geçmiş olsun canım Allah inşallah şifasını verir çok üzüldüm.sen onları tınma üzme kendini.kızının sana ihtiyacı var..Allah yardımcın olsun..

öncelikle kızına şifalar diliyorum nesi var hiç mi çaresi yok?bu dert varken de sana sorun çıkaranlara da pes diyorum

Allah razi olsun hepizden insAllah bi sifa bulur hergun duaa ediirum yalvaiyrum rabbime...
DERTDE ONDAN DERMAN DA...; (

Fransadyim burda bile caresi yok...Kockoca proflar ellimiDen bir sey gelmio diolarr
Hergun eve hemsire gonderiolar pansuman gonderiar ilac felan hic bi sey yokkk maaleseffff...; (

canım benımde kızım 4 aylık senı cok ıyı anlıyorum:43:
rabbım evladını sana bagıslasın rahatsızlıgı ne yavrunun?

canım benımde kızım 4 aylık senı cok ıyı anlıyorum:43:
rabbım evladını sana bagıslasın rahatsızlıgı ne yavrunun?

Allah razi olsun cumemizin insAllah evatlarini bagisasin...Dogusundan cilti rahatsiz ...Surekli yara oluuo yanik yarasi gibi su topluyo vucudu ; ((((

Allah razi olsun cumemizin insAllah evatlarini bagisasin...Dogusundan cilti rahatsiz ...Surekli yara oluuo yanik yarasi gibi su topluyo vucudu ; ((((

amın canım benım amın bır adı varmı hastalıgının:26:tıp cok ılerledı bır caresı bulunur elvet gun dogmadan neler dogar canım benım

kıyamam ben ona ya:43::43::43:ıcım cız ettı
canım benım baska doktora goturun lutfen mutlaka vardır bır caresı
RABBIM tez zamanda yavruna acıl sıfalar verır ınsallah çooooook üzüldüm.

Adi epidermolizis ve tippp herseyde ierlemiss ama bu hastaliga karsi tek
Bir care bulamamiskar ne yazikki fransa paris gibi bir ulkedeyimm yok yaniii yokkk...; (((((((

kıyamam ben ona ya:43::43::43:ıcım cız ettı
canım benım baska doktora goturun lutfen mutlaka vardır bır caresı
RABBIM tez zamanda yavruna acıl sıfalar verır ınsallah çooooook üzüldüm.

INSAAALLAHH tek umudum Yice Rabbim...Allah razi olsun arkadasim
Belki senin duanla kizim sifa bulur insaAllah... ; (

Allah sabir versin arkadasim..bir mucize olur insallah kayinpederinede sinir oldum

allah evladınıza şifa versın sızede dayanma gücü kp yi takma dicem olmıycak sen evladına odaklan gerisini düşünmemeye çalış

Allah şifa versin , inşallah bir an evvel iyileşir miniğin.

Eşinizin ailesiyle beraber mi oturuyorsunuz ? Mümkün olduğu kadar az görüşmeye çalışsanız.

Eşiniz neden destek olmuyor size ?

INSAAALLAHH tek umudum Yice Rabbim...Allah razi olsun arkadasim
Belki senin duanla kizim sifa bulur insaAllah... ; (

canım netten bıraz baktım kızının rahatsızlıgına erken tanı koyuldugunda kontrol altına alınır ıyı bakıldıgında ama tekrarlaması engellenemez felan yazıyo nasıl olur boyle bırsey ya cok uzuldum amın canım benım yer gok dua zaten RABBIM Duvamızı kabul eylesın senın mınık melegıne sıfalar versın ınsallah...yatarken mınık melek ıcın dua edıcem
canım pekı ne boyutta bebegının rahatsızlıgı?yanı cokmu fazla :26:vucudunun nerelerınde cok soru sordum ama coooooook uzuldum ya

Son düzenleme:
canım netten bıraz baktım kızının rahatsızlıgına erken tanı koyuldugunda kontrol altına alınır ıyı bakıldıgında ama tekrarlaması engellenemez felan yazıyo nasıl olur boyle bırsey ya cok uzuldum amın canım benım yer gok dua zaten RABBIM Duvamızı kabul eylesın senın mınık melegıne sıfalar versın ınsallah...yatarken mınık melek ıcın dua edıcem
canım pekı ne boyutta bebegının rahatsızlıgı?yanı cokmu fazla :26:vucudunun nerelerınde cok soru sordum ama coooooook uzuldum ya

Orta derecede hastaligi ve bir yasina kadar enfeksiyon acisindan tehlike tasiyo heerseye hazirlikli olun diolarr benim aglamktan artik..; (((((( bilmiyorum yaaaa
Rabbim kimseye yasatmasin...Allah binlerce kez razi olsun...konusmak gercekten iyi geliyomus ; (((

Back
X