• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan hic bir bagim kalmadiiiiiii

İmtihan dünyasında oldugumuz için Allah bazen sevdiği kullarına çok dert verebiliyor sabır mı göstereck yoksa isyanmı edecek diye deneyebiliyor Ya rab. Allah sabır verir inşllah çocuğunuza acil şifalar dilerim

Netten baktım ben de şimdi . Canım yandı resmen.
4 aylık bebek ,benim güzel yavrum.
RABBİM, o büyük RABBİM dilerim iyileştirsin güzeller güzeli bebeğini, ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ olsun ...
Her gece okurum, Bu gece okuyacağım 8 Ayetel Kürsi mi size yollayacağım.
RABBİM ve NURU etrafınızdan hiç eksik olmasın.

Son düzenleme:
canım öncelikle Rabbim miniğine şifalar versin.. Sana da dayanma gücü versin inşallah..
kayınpederine söyleyecek söz bulamıyorum.. Bir anne çocuğu grip olduğunda bile üzgün olur.. moralsiz olur..
senden ne bekliyorlarmış acaba.. deseydin çocuğumun derdi bana yetiyor bu durumda kimseye gülücük saçamam
kusura bakmayın deseydin.. Hayret bişey yaa ne kadar anlayışsız insanlar var.. üzülme canım o kayınpederinin densizliği..
arada sırada ailenin yanına gelme imkanı yok mu?

Allah acil sifalar versin caniim meleginee...Elimden dua etmekten ve derdine az da olsa su serpmekten baska bisey gelmiyor malesef.Allah buyuk insallah yuce rabbim meleginize sifalar verir..Kayinpederinize de diyecek cok sey var ama bosverin belki o da sizin sinavinizdir..Esinizz de sizi goruyor ediyor kendi yavrusu icin uzulup bi care bulmaya caliscagina ailesine uyuyor ona da pes dogrusuu..Size de Allahtan sabir dayanma gucu diliyorum..Siz yavrunuz disinda hic kimseyi umursamayin kulaginiza pamuk tikayin eger olmuyorsa artik gereken cevaplari da verin anlamiyorlarsa da umursamayin artik onlari cunku elinizden geleni yapmissiniz artik..Allah acilll sifalar versin ,Rabbim yardimciniz olsun..

Canım çok üzüldüm, bebişine acil şifalar inşallah. Sabrının mükafatanı alacaksın şüphesiz.

Sana özelden bir tel attım, doktor hanımı bir ara sor, ok? Alternatif tıp'ta bir çare olur belki. Rabbim dertlerine tez derman olsun. Kimse için canını sıkma, ailen seni tanıyor sonuçta; konuş, gereksiz huzursuzluk çıkarmaya çalışıyorlar baba de, onlar senin lafına daha çok itimat edeceklerdir.

Son düzenleme:
bebeğininin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum,allah yardımcınız olsun...sana dayanma gücü versin,tıp her gün yeni bir hastalığa çare buluyor,yavrucuğuna da bir gün şifa bulursun umarım...

Allah'tan acil şifalar dilerim.

Tıpta çaresi yok demişsiniz ya,bu hastalığın tedavisi yok...

Bunlar insana çok çaresiz hissettiren sözler.Evet tıp var,doktorlar,ilaçlar var ...Ama bizim hayatta yaşarak gördüklerimizde var.Bir hasta tedavi görüyor tıp diyor ki bu kişi iyileşti bir bakıyorsun ölüveriyor.Yada tıp diyorki 3 ay ömrünüz kaldı eve gidin, kişi 80 yaşını görüyor.

Ümidi hiçbir zaman kaybetmemek lazım.Allah şifası olmayan hiçbir dert yaratmadı.Modern tıp aciz kaldıysa,başka seçenekler deneyebilirsiniz.Beslenmenin düzenlenmesi,bitkiler,açlık,hacamat,sülük....vb gibi şifa yolları vat tabii bebek olunca daha özenli araştırmak,işin ehlini bulmak lazım.

Siz sadece bebeğinize odaklanın.Sabrınızın mükafatı çooook güzel olur,inşallah.

Bebeğin için çok üzüldüm açıkcası.Ancak tedavisini ihmal etme.Dr.lar ne diyorsa yap .
Belli olmaz atlatabilir.Değişik tedavi olanaklarını-diğer ülkelerde mesala-araştırın.
Allah sabır versin canım.İmtihan dünyasında hertürlü hastalık bizler için bir sınav.
Bir annenin evladı ile sınanması ise en zorlarından.
kayınpederin anlayışsız -düşüncesiz ve kaba biri anlaşılan.
Araya biraz mesafe koyabilseniz olmuyor mu.
Ayrıca onun her dediğini de kafana takma.Sen yavrunun sağlığına odaklan.
Gurbette sana destek olacak kimsen yokmuş bu seni zorlar tabi
Ama bu şartlarda kendi kendinin ilacı olmaktan başka çıkışın yok gibi.
Eşinin davranışları da önemli tabi.
O biraz babasına dur dese.
Eşim çok hassas,çocuğumuz için çok üzülüyor onun da hasta olmasından korkuyorm üstüne gitmeyin dese.
Seni korumak için biraz gayret gösterse yapmaz mı.
Dediğim gibi kayınpederinin her davranış ve sözüne takılma.FAzla da önemseme.
Bazen kulak arkası edebilmeyi,he deyip geçmeyi bilmek gerekiyor.
Sen zor durumdasın onların seni idare edip destek olacağı yerde sana davranışları hoş değil ama değiştirme şansın yok ki.
Sadece eşin bir miktar müdahele edebilir diye düşünüyorum.
Allah sabır ve kolaylık versin canım.

Bebeğin için çok üzüldüm açıkcası.Ancak tedavisini ihmal etme.Dr.lar ne diyorsa yap .
Belli olmaz atlatabilir.Değişik tedavi olanaklarını-diğer ülkelerde mesala-araştırın.
Allah sabır versin canım.İmtihan dünyasında hertürlü hastalık bizler için bir sınav.
Bir annenin evladı ile sınanması ise en zorlarından.
kayınpederin anlayışsız -düşüncesiz ve kaba biri anlaşılan.
Araya biraz mesafe koyabilseniz olmuyor mu.
Ayrıca onun her dediğini de kafana takma.Sen yavrunun sağlığına odaklan.
Gurbette sana destek olacak kimsen yokmuş bu seni zorlar tabi
Ama bu şartlarda kendi kendinin ilacı olmaktan başka çıkışın yok gibi.
Eşinin davranışları da önemli tabi.
O biraz babasına dur dese.
Eşim çok hassas,çocuğumuz için çok üzülüyor onun da hasta olmasından korkuyorm üstüne gitmeyin dese.
Seni korumak için biraz gayret gösterse yapmaz mı.
Dediğim gibi kayınpederinin her davranış ve sözüne takılma.FAzla da önemseme.
Bazen kulak arkası edebilmeyi,he deyip geçmeyi bilmek gerekiyor.
Sen zor durumdasın onların seni idare edip destek olacağı yerde sana davranışları hoş değil ama değiştirme şansın yok ki.
Sadece eşin bir miktar müdahele edebilir diye düşünüyorum.
Allah sabır ve kolaylık versin canım.

Allah razi olsun durumumu o kadar iyi anlamissin kii ...bilmiyirum esim hep bende yana olurdu ama ravirlari degisti bi
Haftadir yuzume bakmiyo seslemiyo ustune ustluk benim hakli oldugumu bile bile anlamak istemiyi
Ve bana dun ates olmayan yerden duman cikmaz dedi cok ama cokkk agirma gitti...; ((((((
Sonra anladm ki gercekten rabbimden baska dayanagim yokkk maalesefff...

Yuce rabbım hepıınızden razı olsun...okudukca yuregıme su serpılıyo resmen
ınsaaallah bır an once bu hastalıga cozum bulunur..derdı veren rabbım dermanınıda
tez zamanda verır ınsaallahhh...; (((

çok geçmiş olsun rabbim şifalık versin meleğinize

Rabbim kimseyide evlatla imtihan eylemesin

boşverin çevreniz ne söylüyosa söylesin kulak dahi asmayın siz meleğinize odaklanın sadece.çare rabbimden doktorlar sadece vesile ve bahane.Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yoktur
meleğinizin üzerinizden dua eksik olmasın inşallah

öncelikle çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm kızınızın hastalığını duyunca tabiki burdan konuşması kolay olur biraz ama öncelikle insanların ne söylediğine kulak asmayın herkes her zaman konuşacak bişeyler bulur ak getirirsin kara derler kara getirirsin ak derler siz sadece kızınızla ilgilenin ona yapabileceğiniz en güzel şey bu durumda ona btün sevginizi şefkatinizi vermek olacaktır dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun

zannedersem biraz da yaşın küçük
ve kayınvalideyle yaşıyorsun
Allahtan başka kimsem yok diyorsun
aslında doğru söylüyorsun
hepimiz Allaha emanetiz
inşallah bebeğin iyileşir
inşallah dertlerin de geçer

zannedersem biraz da yaşın küçük
ve kayınvalideyle yaşıyorsun
Allahtan başka kimsem yok diyorsun
aslında doğru söylüyorsun
hepimiz Allaha emanetiz
inşallah bebeğin iyileşir
inşallah dertlerin de geçer

Once beraber oturdum simdi evim ayri yolum ayri kafami penceden bie cikarmiyorum
Yinede bu dedikodukardan kurtulamiyorumm yaaa kizimin derdi bana yetiyo artiyo bile nereye koyacagimi
Bbilmiyirum artik..Allahimmmm bir care bir derman bir sifaaa gonderir insaallahhhh...Allah razi olsun tesekkurler...

Kizimin doustan cilt hastaligi var vee tedavisi yokk ; ((((( cok kotu bir
Hastalik Yuce rabbim kimseye yasatmasinn surekli pansuman yapiorum ellimden baska bi sey
Gelmio
; ( Her gun kendi kendime aglayip konusup duruyorum. BU kayinbabamdan cektigimi kimse cekmemistir
Ben babamlara uzulmesinker die hic bi seyimi kizimin hastaliini felan anlatmiyirum
Ama bunlar nasil bi seyler cozemedim aklim ermiyor gidip beni sijayet ediyo babam bugun
Aradi beni vok uzulmuss dolasiyla bende bin kat uzuldum sabahten beridir agliyorum
Kimse de yok etrafimda hel yalanci cikarci onsanlarr zaten doktor disariuyida
Yasakladi tum hun evdeyim dorrt duvar arasinda kafayi yiyorummm :(((?

Lütfen ümidinizi yitirmeyin ...

Bebeğiniz çok küçük olsada sizin hissettiklerinizi hisseder.

Yakın zamanda bir yakınımın bebeğindede tedavisi imkansız gibi denilen bir hastalık çıktı.

Bebek aylarca kemoterapi aldı.Arkadaşım hep güçlü durdu, bebeğim hissediyor dedi ve bu hastalığı Yenicez dedi.

Geçen hafta hastalığın oldukça gerilediği haberini aldık.

Ne kocanız, ne ailesini umursamayın ve bebeğiniz için savaşın lütfen.

Lütfen ümidinizi yitirmeyin ...

Bebeğiniz çok küçük olsada sizin hissettiklerinizi hisseder.

Yakın zamanda bir yakınımın bebeğindede tedavisi imkansız gibi denilen bir hastalık çıktı.

Bebek aylarca kemoterapi aldı.Arkadaşım hep güçlü durdu, bebeğim hissediyor dedi ve bu hastalığı Yenicez dedi.

Geçen hafta hastalığın oldukça gerilediği haberini aldık.

Ne kocanız, ne ailesini umursamayın ve bebeğiniz için savaşın lütfen.

Evet bende oyke diyorum agliyorum kizim gozlerimin icine bakiyo gozleri yasariyo ; ((( Ben inancli
Biriyim umudumu kaybetmiyorum Rabbime inaniyorum kii tez zamanda bir sifasini gonderecek insaallah..
Ama insan ogluyuz iste bazem umid felan gidiyi kendimi kaybediyorm minicik kizim ilk bebegim oda kiyamiyorum bile opmeye
O kucuk vucudu ; ((((( yaaa gercekten cokkk zorrrrrrr Rabbim kimseye ama kimseye yasatasinnnnn...

Allah binlerce kez şifa versin...Kızımı düşündüm içim yandı :( Nasıl bir acıdır ya :( Allah böyle sınıyor sizi de demek ki...İnşallah atlatırsınız.inşallah bir tedavi yolu bulunur inşallah...Keşke eşin bari destek olsaymış :( Allah yardımcınız olsun her zaman....

Çok geçmiş olsun kızınızın hastalığı nedir ?

Rabbim tez zamanda kizinizin sifasini versin insallah cook uzuldum arkadasim. Kocan da gercekleri gorur ve durmasi gerektigi yeri bilir insallah. Sana uzulme diyemem ki sen bir annesin evladina tabi ki uzulursun ama dik dur arkadasim. Guclu ol. Rabbim yardimcin olsun. Dua edicem kizin icin insallah.

Ben de internetten baktım biraz.Tıp çok ilerledi ki yurt dışındasınız orada imkanlar daha çabuk gelecektir.Allahım şifasını versin yavrunuza.Eşiniz de stresten size tepki göstermiştir onun da yavrusu üzülmüştür elbet.Ama kayınpederiniz çok ayıp etmiş.Aile içine karışılmaz.Sanki sizin hiç derdiniz yokmuş uğraştıklarınız yetmezmiş gibi laf etmesi çok ayıp.

Back
X