• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan hic bir bagim kalmadiiiiiii

Evet bende oyke diyorum agliyorum kizim gozlerimin icine bakiyo gozleri yasariyo ; ((( Ben inancli
Biriyim umudumu kaybetmiyorum Rabbime inaniyorum kii tez zamanda bir sifasini gonderecek insaallah..
Ama insan ogluyuz iste bazem umid felan gidiyi kendimi kaybediyorm minicik kizim ilk bebegim oda kiyamiyorum bile opmeye
O kucuk vucudu ; ((((( yaaa gercekten cokkk zorrrrrrr Rabbim kimseye ama kimseye yasatasinnnnn...

Rabbim size güç ve sabır versin.

Zor olmaz mı hiç?

Bu dünyadaki en büyük acı ve imtihanı yaşıyorsunuz şuan.

Umarım bebeğiniz sağlığına kavuşur.

Bu süreci ümitsizliğe kapılmadan, kızınız grip olmuş ve iyileşecekmiş gibi düşünmeye çalışarak geçirin.

Yüksek moralle kanser bile yeniliyor, bebeğinizinde iyileşeceğine inanın..

Orta derecede hastaligi ve bir yasina kadar enfeksiyon acisindan tehlike tasiyo heerseye hazirlikli olun diolarr benim aglamktan artik..; (((((( bilmiyorum yaaaa
Rabbim kimseye yasatmasin...Allah binlerce kez razi olsun...konusmak gercekten iyi geliyomus ; (((

amin canım benım amin...
canım ALLAH yardımcın olsun dun cok yazdım gene yazıcam RABBIM Melegıne acıl sıfalar versın tez zamanda ıyılestırsın ınsallah
umarım yakın bır zamanda ıyı haberlerınızı alırız.

Allah hepinizden razi olsun hep8miz din kardesiyiz bilemeyiz ki kimin duasi kabul olur da ki dua saati vardir denk
Gelir o saate insAllahh...InsAllahhh dediginiz gibi olur Yuce rabbim dayadimisim sirtimi
Iyi haberleride yazarimm size insAllahhhhhhhhh... (amin)

Allah şifasını versinn bebeğinin geçmiş olsun bol bol dua et inşallah iyi olur gurbetlik çokkk zorrr seni anlıyorumm:43:

Back
X