çalışsam bile pek verimli olamıyordum insanlar adına.. baş sorumlumda rahatsızdı surat ifademden ve en son çalışamayacağımı anladımBôyle bir durumda isi neden biraktin.
Kötü zamanlarda calismak insana ilac gibi gelir. Kafani dagitip oyalanirdin.
Acilen bir ugrasi bul, yoksa düsündükce diplerden cikamazsin
İyi affetmişsiniz. Böyle bir yalana gerek var mıydı? Gerçi kendisi daha çok üzülmüştür. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz.Ailesi iflas etmişti, atanamamisti, bunalimdaydi. Ama bana eski sevgilimi unutamadım demişti giderken. Aylarca kendime gelemedim bu yüzden.
Tamam küçük bir olay değil ama çok büyük bir olay da değil en büyük hatayı mesleğini bırakarak yapmışsın.Keske devam etseydin işine en azindan kafan dağılırdı.Arkadaslarinla ailenle paylaş içine atma? Aile olayın ilişkinle mi alakalı yoksa maddi meseleler mi ?Kötü giden bir ilişkiii.. Kötü giden aile olayları vs.
Beş ay sonra yazdı. Reddettim, tersledim vazgeçmedi ki ısrar edecek bir tip değildir. İyi tamam eyvallah derdi hep eskiden. Ama farklıydı sonuncuda. Uğraştı etti aldı gönlümü. Zaten aşıktım çok direnemedim. Ha o nasıl aşık oldu onu bilmiyorum ona sormak lazım.nasıl geldi peki nasıl sana tekrar aşık oldu
Ozaman tekrar basla, yeni hayat yeni is.çalışsam bile pek verimli olamıyordum insanlar adına.. baş sorumlumda rahatsızdı surat ifademden ve en son çalışamayacağımı anladım
Aile sorunlarım çocukluktan beridir var .. Mesleğimde inanın insanlara karşı verimli olamıyordum sağlık bu şakaya gelmez.Arkadaşlarla paylaştım ama acım geçmiyorTamam küçük bir olay değil ama çok büyük bir olay da değil en büyük hatayı mesleğini bırakarak yapmışsın.Keske devam etseydin işine en azindan kafan dağılırdı.Arkadaslarinla ailenle paylaş içine atma? Aile olayın ilişkinle mi alakalı yoksa maddi meseleler mi ?
Diger taraftan umudu kesmiştir de ondanBeş ay sonra yazdı. Reddettim, tersledim vazgeçmedi ki ısrar edecek bir tip değildir. İyi tamam eyvallah derdi hep eskiden. Ama farklıydı sonuncuda. Uğraştı etti aldı gönlümü. Zaten aşıktım çok direnemedim. Ha o nasıl aşık oldu onu bilmiyorum ona sormak lazım.
yok hayır..imam nikahı olmadan senle artık yan yana gelmem resmi nikaha daha var dedim.Yani hazır hissetmiyorum resmi içinNeden imam nikahi ile resmi nikah anlamadım. Adam ev li mi
Benim gibisini bulamayacağını bildiğinden uğraştı zaten muhtemelenİyi affetmişsiniz. Böyle bir yalana gerek var mıydı? Gerçi kendisi daha çok üzülmüştür. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz.
Ne şanslısın :)Benim gibisini bulamayacağını bildiğinden uğraştı zaten muhtemelenGülüyorum ama çok zor zamanlar geçirdik. O günden sonra da ayrılık lafı etmedik daha. Dört yıldır evliyiz bir de oğlumuz var. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
ayrılmadık aslında..imam nikahı kıyıcaz hatta. ama instagramdan mankenlere bakmayı normal olarak gören bir hödük var.. Büyük bir mide krampı çekiyorum
Valla diğer taraftan ayrılan da kendisiydi. O kadar maddi sorunla uğraşırken bunlarla uğraşacak kafayı bulduysa madalya takarım yarın uyanıncaDiger taraftan umudu kesmiştir de ondan
Bence şanslı olan oNe şanslısın :)
Malesef şaka değil gerçek.. Hatta iş yerlerinden güzel bir kıza bakmış ve bunu görünce çıldırdım.İnsta şifresi ben de.Ve arama motoruna kadar bunlaltıldığı için çok sinirliymiş beyfendi.. Senin yüzünden mankenlere bakıp siliyorum dedi bide bana.Nasıl üzüldüm anlatamamLütfen şaka yapıyorum de. Gerçi bunun şakası bile nahoş. Yarın bir gün seni bırakıp gitmeyeceği ne malum. Bu örneği vermek istemezdim ama Müge Anlı nın programındakileri görüp hiç ibret almadın mı. Aynı adam eminim sen bir aktörün resmine bakınca deliriyordur. Allasen başka insan mı yok sana. Yetişmiş mesleği olan bir kadınsın. Yarın bir gün daha üzücü konular açmamak için şimdiden ilişkini gözden geçirmen hayırlı olur.
Resmi için şuan ben de uygun değilim.Resmiyete kadar imam nikahı olsun istedimBu arada imam nikahı bence de ters iş.
Yaşlarınız kaç?Malesef şaka değil gerçek.. Hatta iş yerlerinden güzel bir kıza bakmış ve bunu görünce çıldırdım.İnsta şifresi ben de.Ve arama motoruna kadar bunlaltıldığı için çok sinirliymiş beyfendi.. Senin yüzünden mankenlere bakıp siliyorum dedi bide bana.Nasıl üzüldüm anlatamam
23Yaşlarınız kaç?
Uygun olmama sebebin nedir bilmem ama imam nikahı biraz nasıl desem erkege gereksiz rahatlık veren bir durum bence.Resmi için şuan ben de uygun değilim.Resmiyete kadar imam nikahı olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?