bilmiyorumUygun olmama sebebin nedir bilmem ama imam nikahı biraz nasıl desem erkege gereksiz rahatlık veren bir durum bence.
Bence bundan vazgeç. Bak mankene vs bakar her insan. Yani kadınlar da bakıyor inan. O anlık bir şeydir görürsün a ne hoşmuş dersin biter. Ama çalıştığı yerdeki kızın instasina girip incelemek normal değil. Sapla samanı karistirmamak lazım. Sen şu an imam nikahı ile ona ödül vermiş olacaksın. Yanlış pekiştireç. Oo istediğimi yaparım baksana nikah için bile tereddüt etmedi buna rağmen der yarın daha beterini yapar.bilmiyorum
Sen bide oturmuş bu adam için bunalıma mı giriyorsun! Aklını başına topla da işine devam et. Bu adama aşık oldun bir hata yaptın bırakarak ve unutarak hatandan geri dön. Başıma başka türlüsü geldi. Sürekli kısıtlardı bir dargın bir barışık devam etti. Sonunda temelli bitti ve iki ay sonra başkasıyla evlendi. En kötü zamanımda eşimle tanıştım ve şimdi bir oğlumuz var. Bu yüzden bu adama zerre üzülme önüne bak.Malesef şaka değil gerçek.. Hatta iş yerlerinden güzel bir kıza bakmış ve bunu görünce çıldırdım.İnsta şifresi ben de.Ve arama motoruna kadar bunlaltıldığı için çok sinirliymiş beyfendi.. Senin yüzünden mankenlere bakıp siliyorum dedi bide bana.Nasıl üzüldüm anlatamam
Boşanmak istersen seni ölümle tehdit edecek bir profil. Güven bana işim bu diyebilirim.Malesef şaka değil gerçek.. Hatta iş yerlerinden güzel bir kıza bakmış ve bunu görünce çıldırdım.İnsta şifresi ben de.Ve arama motoruna kadar bunlaltıldığı için çok sinirliymiş beyfendi.. Senin yüzünden mankenlere bakıp siliyorum dedi bide bana.Nasıl üzüldüm anlatamam
Daha çok gençsiniz evlilik için. Böyle bir hata hayatın kalanında yara olur yüreğine. Bir iş bulmadan ayrılıp sonra yeni sosyal ortamlara karışman lazım. Gençliğini yaşamadan bir sorumluluk altına girmeni tavsiye etmem.
Resmî nikahtan önce imam nikahı tavsiye etmem. Sebebi ayrılırsanız o sizi boşamadan boşanamazsınız. Tekrar başkası ile evlenirseniz dini nikahınız geçersiz olur. Bu arada din konuşmak yasak o yüzden çok konuyu uzatmayalım.Resmi için şuan ben de uygun değilim.Resmiyete kadar imam nikahı olsun istedim
İçinizden ne geliyorsa yazınMesajları okuyunca gece gece yattığım yerde tansiyonum düştü. Yazacak çok şeyi olup da tek kelime edememek, çünkü bir işe yaramayacağını bilmek. Hiç tanımadığım birine, bu derece sinirlenmek. Neyse, Allah herkese akıl fikir versin, gerisi hallolur. İyi geceler
Yahu gercekten anlamiyorum sizi iyi gitmeyen bi iliskin varsa ayril bitsin ! Insanlar ne hastaliklarla ugrasiyor maddi manevi ne zorluklar yasiyor degermi ask ugrunaO kadar mutsuz hissediyorum ki.. Hiç bişey yapmıyorum artık.Hastanedeki işimden ayrıldım,çünkü artık içimden çalışmak bile gelmiyordu.Tek yaptığım evde uyumak ve sanki bu mutsuzluğum geçmeyecek gibi.dışarı çıkıp gezmeye yeltensem dahi hoşuma gitmiyor daha kötü oluyorum sanki.Yemek bile yemiyorum,ondan da keyif almıyorum..Şu gencecik yaşımda ecelimin gelmesi için dua ediyorum,şaka gibi..Var mı böyle olup da kurtulan? gezmekten bile bi insan nasıl keyif almaz bilmiyorum.Resmen gezmek dahi istemiyorumİyi gitmeyen ilişkimden dolayı bu haldeyim ( aşk acısından dolayı… Nasıl biter yardım edin ölücek gibiyim
Çok kötüyüm gerçektenAmcanız yaşındaki herif için mi böylesi amansız bir hâle düştünüz? Gençsiniz, mesleğiniz var, yarın antropoza girecek bir herif için değer mi? Aşk değil ki bu, aşk sanıyorsunuz.
ben istedim.. cinsellik için kullandığını düşündüm ve ona imam nikahı olmadan bir araya gelemeyiz dedimHepimiz yaşadık hemen hemen ama sizinki bana hastalıklı bir ilişki gibi geldi.Normalde insanların dertlerini dinlemeyi,yardım etmeyi çok severim ama imam nikahı falan ne alaka anlayamadım.
Peki bu adam evli mi?ben istedim.. cinsellik için kullandığını düşündüm ve ona imam nikahı olmadan bir araya gelemeyiz dedim
HayırPeki bu adam evli mi?
Anlam veremedim.İmam nikahı yaparsanız daha azmı kullanılmış olacaksınız?Boşol dediği anda nikahınız düşüyor da,o açıdan dedim.
Resmi nikah yerine imam nikahi mi geldi akliniza?ben istedim.. cinsellik için kullandığını düşündüm ve ona imam nikahı olmadan bir araya gelemeyiz dedim
O kadar mutsuz hissediyorum ki.. Hiç bişey yapmıyorum artık.Hastanedeki işimden ayrıldım,çünkü artık içimden çalışmak bile gelmiyordu.Tek yaptığım evde uyumak ve sanki bu mutsuzluğum geçmeyecek gibi.dışarı çıkıp gezmeye yeltensem dahi hoşuma gitmiyor daha kötü oluyorum sanki.Yemek bile yemiyorum,ondan da keyif almıyorum..Şu gencecik yaşımda ecelimin gelmesi için dua ediyorum,şaka gibi..Var mı böyle olup da kurtulan? gezmekten bile bi insan nasıl keyif almaz bilmiyorum.Resmen gezmek dahi istemiyorumİyi gitmeyen ilişkimden dolayı bu haldeyim ( aşk acısından dolayı… Nasıl biter yardım edin ölücek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?