aşk acısı..Buna sebep olan ne peki ? Bu kadar hayattan kopmak isteyecek kadar ?
aşk acısı..İyi gitmeyen bir ilişki diyelimValla aşk meşk mevzusu çıkarsa altından, çok sinirlenirim
Kötü giden bir ilişkiii.. Kötü giden aile olayları vs.Kötü bir olay mı yaşadın? Görünümünden mi memnun değilsin? Sevdiğin birini mi kaybettin? niye hayata karşı bu kadar umutsuzluk?
Allah başka dert vermesin. Psikolojik sorununuz varsa doktora gidin. Yoksa bir kaç güne geçer.aşk acısı..
Bu konu hakkında ne desem boş üzgünümaşk acısı..
Aynısını yaşadım. Müdürü aradım o gün okula gitmedim, yemek yiyemedim, çöp gibi olmuştum. Hayattan zevk almiyordum resmen. Ama geçiyor. Sadece zaman lazım. Benimki tam ben iyilesmisken geri döndü sonra da evlendik falan ama yani donmese de iyilesmistim benaşk acısı..
ciğerimi söküyolar gibi bir his var.. psikolojik bir rahatsızlığım yok onu biliyorum ama bu aşk denen şey ne kötü şeymişAllah başka dert vermesin. Psikolojik sorununuz varsa doktora gidin. Yoksa bir kaç güne geçer.
İnan bana unutacaksın bir gün hatta eskilere dönüp daha önce bitirmediğin için kendine kızabilirsin. Hiçkimse senin varlığından daha önemli değil ama esas olan senin de bunun farkına varman gerektiği. Sen kadınsın. Her ay fiziksel ağrılara katlanan biri duygulara mı yenilecek :)aşk acısı..
Neden ayrılmış peki?Aynısını yaşadım. Müdürü aradım o gün okula gitmedim, yemek yiyemedim, çöp gibi olmuştum. Hayattan zevk almiyordum resmen. Ama geçiyor. Sadece zaman lazım. Benimki tam ben iyilesmisken geri döndü sonra da evlendik falan ama yani donmese de iyilesmistim ben
bir haftada nerdeyse 4 kilo verdim.. ciğerimi söküyolar gibi de bir his. Ahh sadece yaşayan bilirAynısını yaşadım. Müdürü aradım o gün okula gitmedim, yemek yiyemedim, çöp gibi olmuştum. Hayattan zevk almiyordum resmen. Ama geçiyor. Sadece zaman lazım. Benimki tam ben iyilesmisken geri döndü sonra da evlendik falan ama yani donmese de iyilesmistim ben
Ailesi iflas etmişti, atanamamisti, bunalimdaydi. Ama bana eski sevgilimi unutamadım demişti giderken. Aylarca kendime gelemedim bu yüzden.Neden ayrılmış peki?
ayrılmadık aslında..imam nikahı kıyıcaz hatta. ama instagramdan mankenlere bakmayı normal olarak gören bir hödük var.. Büyük bir mide krampı çekiyorumİnan bana unutacaksın bir gün hatta eskilere dönüp daha önce bitirmediğin için kendine kızabilirsin. Hiçkimse senin varlığından daha önemli değil ama esas olan senin de bunun farkına varman gerektiği. Sen kadınsın. Her ay fiziksel ağrılara katlanan biri duygulara mı yenilecek :)
Hiç yaşamadım empati yapamıyorum. Ailenle, arkadaşlarınla paylaş belki iyi gelir.ciğerimi söküyolar gibi bir his var.. psikolojik bir rahatsızlığım yok onu biliyorum ama bu aşk denen şey ne kötü şeymiş
nasıl geldi peki nasıl sana tekrar aşık olduAilesi iflas etmişti, atanamamisti, bunalimdaydi. Ama bana eski sevgilimi unutamadım demişti giderken. Aylarca kendime gelemedim bu yüzden.
Vallahi o günlere gittim. Hatta ayrıldığımız güne. Resmen fiziksel acı biliyorum. Ama dediğim gibi zaman cidden her şeyin ilacı. Şu an durmuş gibi geliyor sana ama akıyor aslında inan. Odaklanacak başka şeyler bulmaya bak derim.bir haftada nerdeyse 4 kilo verdim.. ciğerimi söküyolar gibi de bir his. Ahh sadece yaşayan bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?