Hayattan nefret ediyorum bazenn

nesssli

egem benimle :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
875
32
318
42
İstanbul
Bazen çok mutluyum bazen çok mutsuz bu aralarda mutsuz olduğum zamanlardan birini yaşıyorum neden derseniz kocamı seviyorum ama bana karşı bazen o kadar ilgisizki anlamıyorum sebebi ne ? başka biri olabilirmi diyorum olamaz cep tel hattı dahi benim üstüme bakarım yani bi kaç ayda bir bu aralar birbirimize karşı hiç tahammülümüz yok halbukii nerelerden geldik biz halimizeee ama insan öküz olunca anlamıyo heralde iş çıkışı hergün kahveye uğramazsa 2 oyun oynamazsa duramazzz eksiklik hisseder hayatında haftasonu bekliyorum gel biyerlere gidelim dolaşalımm hiiiiç yokk ben ilgisizliğe gelemeyen birisiyimm çocuklarım olmasa bugün çeker giderim sabır sabırrr neden böyle yapıyooo mesela evde tartışıyoruzz başlıyo çocuklar gibi sıkıldımm üfff sıkıldım ben kimden ahh aldım acaba falan filan bunun bu hallerinden yemin ediyorum çok sıkıldım çocuk ağlıyo uykusu geliyo mesela üüfff ben bu hallere düşücek birimiyim bekarlığımı özledim sıkıldım demeyeee
Napıyım sizce ben arkadaşlarrr ??

hayat herşeye rağmen yaşamaya değer bence. çocuğum var demişsiniz onlarla beraber dahada güzel. umutsuzluğa kapılmayın eşinizle konuşmayı denedinizmi? onun bu hallerinden hoşlanmadığınızı belirtin. malesefki bazı erkekler böyle tuhaf. ellerindekilerin değerini bilmiyorlar.

kız ben bıraz once okudum senın hıkayenı demek degıstı sonradan yuh ya

Aaaaa ne kötü. :s Sizin için deli olan adam artık sizinle ilgilenmiyor demek... Ne bahtsızlık bu ya.!

eee ne demişler eden bulur...
halinize şükredip,daha beterinden koruması için allaha dua edin
ve elinizden geldiğince bu yuvanızı da yıkmamak için çaba gösterin.

2 konuyu da bugün açmış hangisi gerçek veya şimdiki zamanda gerçekleşen ?

Ayrıca 25 kasımdan bugüne ne değişti ki... Diğer konuyu açmışsın aşk hikayesi olarak daha 5 gün önce. Bu kadar kısacık zamanda mı oldu ilgisizlik... Senin yapın sıkılgan olabilir bence. Değişik.

simdi senin yasadigin bu olay anladigim kadariyla ikinci evliliginle alakali oyle mi ? hata uzerine hata yapiyorsunuz, basindan belli siz hatalisiniz madem ilk esinizi sevmediniz neden evlendiniz onunla, kotu birimiydi size siddet mi uyguladi ilgisizmiydi sorun neydi ? ustelik ilk esinizi bana gore resmen aldatmissiniz yani 1.5 yillik evlilikten sonra nette takilip eski askinizi bulmussunuz, madem o eski askinizi o kadar cok seviyordunuz neden onunla evlenmediniz ??? halen anlamadiniz mi cocuklu bi kadin kolay kolay tekrar yuva kuramaz hic bir erkek baskasinin cocuguna babalik yapmaz simdiki esinizden bi cocugunuz var evet peki ya sizce hic aklina gelmez mi sizin evli oldugunuz halde onunla yazistiginiz ??? size nasil guvenebilir ki ???

Son düzenleme:
Diğer konuyu 25 Kasım'da açmış bugün değil.

Hımm anladım. Sonuçta çokda zaman geçmemiş.
Ki evliyken başka biriyle görüşmek, o kişinin evli olduğunu bilmesi...
Bunlar hassas konular birilerinin ahı tutmuş olabilir.

bana öyle geliyoki şimdi de başka birine bi ilgi bi beğeni hissediyor olabilir de olmayabilir de. çok sıkılgan değişken bi yapıya sahipmiş gibi hissediyorum...

yapma güzel kardeşim yapma o çocuklara yarın nasıl hesap verirsin?

hayatını mahvetme

evet cok SIKILGAN degisken ve sunu eklemek istiyorum hic zora gelemiyor kimsenin hayati dort dortluk degil hepimizin eslerimizle ailemizle sorunlarimizi var ama mucadele ediyoruz ki sende bu yok sana ne desek bos sen zora gelemessin !!! etme bulma dunyasi eski esini mumla arayacan gunlerde gelecek

25 kasimda acmis oldugun konuyu okuyunca sana hic birsey soyliyemiyecegimi anladim.

Dunya iste surekli donuyor!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…