Böyle bir kadını çek sende küfürbaz biri etmediği hakaret yokSoğumaya yer aramayın lütfen ne olursa olsun anneniz...
Geçmiş konularınıza baktım sevgili baba anne herkes yanlış sen doğrusun bi de iyi bişeye odaklanın herkes kötüyse ve şikayetçiyseniz şapkayı önünüze alıp düşünme vakti gelmiştirBöyle bir kadını çek sende küfürbaz biri etmediği hakaret yok
2 sinin de psikolojisini bozuk oldugu sadece ben degil diger insanlara söyleniyor zaten iyi zamanında küfret sonra gel bak de neresi adalet senin annen sana or*osbu derse ne yaparsın bunu ben 13 yaşından beri söylüyorGeçmiş konularınıza baktım sevgili baba anne herkes yanlış sen doğrusun bi de iyi bişeye odaklanın herkes kötüyse ve şikayetçiyseniz şapkayı önünüze alıp düşünme vakti gelmiştir
Anneni eskiyi getir yeniyi götür yapamıyacağına göre aman de arkana at söylediklerini2 sinin de psikolojisini bozuk oldugu sadece ben degil diger insanlara söyleniyor zaten iyi zamanında küfret sonra gel bak de neresi adalet senin annen sana or*osbu derse ne yaparsın bunu ben 13 yaşından beri söylüyor
Hastalıgı yok her işini kendi yapıyor kendi mezardaki annesine salak karı diyen biri bakın bu insan hastalıgı sadece çok büyük degilİlgilen istiyor .ilgisiz misin ?Uzakta mısın?
Güzel sansür2 sinin de psikolojisini bozuk oldugu sadece ben degil diger insanlara söyleniyor zaten iyi zamanında küfret sonra gel bak de neresi adalet senin annen sana or*osbu derse ne yaparsın bunu ben 13 yaşından beri söylüyor
yanlışlıkla oldu normal bir insan olsa canım fedaGüzel sansür
1 haftalıgına burdayımsiz yalnız yaşamıyormuydunuz yanlış mı kalmış aklımda ?
Güzel sansür
bu cevapta iyiydiSen yıllarca ağlayıp zırlarken boklu donlarını yıkarken emin ol annen de hayattan soğumuştur.
1 haftalıgına burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?