hayattan sogudum artık

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
İyi akşamlar kızlar çok çalışıyorum bu ara bide annem hasta biraz ama yaşla olan şeyler zaten ama kadın o kadar takti ki sürekli hastayım olayda zaten kireçlenme gibi bişey normal ayağa kalkıyor herşeyi yapıyor kendi ihtiyaçlarını karşılıyor yarın gitme benimle ilgilen diyo bu arada yaşı fazla da degil 55 ben zaten stresten mide agrıları ile uyanıyorum derdim bitmiyor sürekli küfür eder bu arada herkese manyak deli der psikoloji bozuk biri en küçük şeyde hastayım ben diye aglıyor bıktım gerçekten hiçbir sorunu olmayan bişey sürekli eleştirir beni bıktım artık

Olabilir zamanında o sizin bütün nazlarınızi çekti şimdi sizde annenizi karşı son derece sabırlı olmalısınız insanlar yaşlandıkça çocuklasirlarmis

Annem kanser hastası idi yıllarca yattı ve tek kız çocuğu olarak onunla ben ilgilendim.
Birgün bile bıktım demedim.
Rahmetli oldu malesef
Lütfen sizde sabırlı olun ve annenize ne olursa olsun saygı gosterin

Geçmiş konularınıza baktım sevgili baba anne herkes yanlış sen doğrusun bi de iyi bişeye odaklanın herkes kötüyse ve şikayetçiyseniz şapkayı önünüze alıp düşünme vakti gelmiştir
2 sinin de psikolojisini bozuk oldugu sadece ben degil diger insanlara söyleniyor zaten iyi zamanında küfret sonra gel bak de neresi adalet senin annen sana or*osbu derse ne yaparsın bunu ben 13 yaşından beri söylüyor

İlgilen istiyor .ilgisiz misin ?Uzakta mısın?

2 sinin de psikolojisini bozuk oldugu sadece ben degil diger insanlara söyleniyor zaten iyi zamanında küfret sonra gel bak de neresi adalet senin annen sana or*osbu derse ne yaparsın bunu ben 13 yaşından beri söylüyor
Anneni eskiyi getir yeniyi götür yapamıyacağına göre aman de arkana at söylediklerini

Emin olun annenizi kaybettiginiz zaman ( allah gecinden versin ) keske olsaydi da boyle seyler soyleseydi dersiniz..
Bu yastan sonra belli ki hastalıklar dayanilmaz olmuss napsin kadinda size nazlaniyo dayanin sonucta o sizin anneniz...
Bu hayatta sizi herkesten ve her seyden daha cok dusunen kisi...

valla hiçbir cevabı yorumu begenmiyorsun öldür ozaman ne diyelim arkadaş alla alla

atamazsın, satamazsın, bırakamazsın, hiçbirşey yapamazsın yaşlı bir kadın sonuçta, yaşıda yok diyorsun 55 az mı ? maddi durumun iyiyse tut bir bakıcı haa olmadı ver rehabilite ve bakım evine rahat edecekmisin ? ederim diyorsan yap.

insan kınadıgını yaşamadan ölmez derler,

Konularının başlıklarına bakmak yeterli bence sorun sen de ayrıca bir hafta mı annene katlanamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…