- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
Anladığım kadarıyla hassas birisin ilk çocuk ee tabii kv yanına da oturunca beklentiye girmişsin ve gerçekleşmeyince çok üzülmüşsün.İnan bana gelmemesi daha iyi ilerde daha çok canını sıkardın.Benim hala kendime kızdığım nokta ilk doğumdan 5 gün sonra kv nin gelmesine izin vermekti.Ozelllikle ilk çocukta akıl vermeye bayılıyorlar yanlışta olsa.O yüzden boş ver hatta bu durumu fırsata cevir mesafeni köy birşey bekleme.yani evlendiğimizden beri sürekli çağırıp durdu her işini eşime yaptırır çünkü diğer çocukları tınlamaz onu ama böyle bi zamanda bi tas yemek yapmadı dikişlerimle ağlayan bebekle ben kalkıp iki büklüm yaptım karantina yüzünden annem gelemedi yapayalnız kaldım hiç tanımadığım bi insan olsa bu durumda dikişli süt veren emziren ben hiç düşünmez yemeğini yaparım bu kadın umrunda olmadı
Eşinizin sonuçta o dönemde izinli olması gerekiyordu.O yapabilirdi yemeğini.3.dogumumdan önce annem ben gelemeyebilirim kv gelsin dedi.Bizde kimseye gerek yok dedik ki bulunduğumuz şehirde kimse yok.2 çocukla bir gece doğuma gittim sezeryan oldum diğer gün annem geldi bir kaç gün durdu gitti.Kv yide istemedik ama kafam rahattı en azından.
Çalışmayı da bakıcı bulana kadar ertele.Kv bakarsa daha çok huzursuz olursun hatta hayatın aynı evde yaşamaktan farksız olur.