Eskidende cok güzel bulmazdim kendimi ama kendimle alakali takintilarim yoktu. Birsekilde yasiyordum.
Ancak evlendikten sonra esim ve ailesi o kadar kirdi icimdekileri. Inanin resim bile cekinmiyorum! Sürekli onlarin söyledikleri aklima geliyor. Yok iste sol profilin cok cirkin. Önceden böyle oldugunu bilseydim seninle evlenmezdim. Gögüslerin cok büyük ve yumusak. Yok iste tüylerin var. Iyide hergün agdayla alamam ya!!! Ve bircok sey benim özgüvenimi yipratti. Artikkimse sevmiyecek begenilmeyecegim düsüncesi hakim. Ne bileyim cok kötüyüm aslina bakarsaniz.
Çok zor bir süreç ama kendini bir şekilde toparlamak zorundasin ya allah bir şekilde gerçekten bir yerden yardım ediyo bak çok fazla sorun yaşadım senin suan denedim diye yazdığın her şeyi ben de yaptım istediğim hiç bir şeye odaklanamiyodum sıkıntı basıyodu aklımı yaptığım işe veremiyordum sürekli aglıyordum bir an önce gece olsun ilacı içip uyumak istiyodum. Sana bir şey söyleyim mi sen güçlü bir kadınsın ve sorunun ne olduğunu neden olduğunu biliyosun bu çok güzel o yüzden zamanla geçicek ama bu süreç gerçekten zor en iyi ben anlarım çünkü bir gün öyle yalnız kaldım ki yani hepsinin biriktigi gün ben intihara kadar gittim şimdi o kadar pismanlik var ki Allah bir yerden gerçekten bir umut bagliyo sadece ilerde yasicagim çok mutlu hayatın sadece bir sınavı diyceksin ki benim sınavımda hala sürüyo sabrediceksin ve kendin için cabalıycaksin. Ben çok sıkıldığım zaman kötü olduğumda muhakkak dua yasin falan okurum ben bunu yapa yapa alıştım ve suan tek rahatlama yöntemim bu gerçektende iyi geliyo. Bak internetten bu üflemeli müzik aleti Ney var onu aç dinle huzur ve sakinlik verir ben her türlü şeyi denedim bu iki şey en güzeliVerdiginiz o güzel cevaplar icin tsk ederim.
Özgüvenimin gelmesi icin yazilar okuyorum. Kendime notlar yaziyorum vs vs. Ama olmuyor. Kafam o kadar dolu ki hicbirseyi toparlayamiyorum. Hicbirsey yolunda degil ki. Tek basima kalmaktan bile korkuyorum. Ben böyle degildim. Yilginlik var sanki üuerinde. 100lerce liste yaptim zayiflamak icin ihhh yok olmuyor. Birtürlü kendimi toparlayamiyorum. Topuklu ayakkabi aliyorum. Hic giymiyorum. Birsey aliyorum. Giyerim diye kilo aliyorum hic sigmiyorum. Bu seferde iyice yilginlik geliyor bana. Aslinda esime ve ailesine söyledikleri herseyi agizlarina tikmak istiyorum hirslaniyorum ama sonra yine ayni gücsüzlüge bürünüyorum.napcam bilemiyorum. Resim falan yapayim diyorum dikis örgü vs. Sikiliyorum. Kitap okuyayim diyorum kafam almiyor. Beynim sürekli düsüncelrle mesgul. Aksamlari ilaci iciyorum sakinleseyim diye bu seferde direk uykuya daliyorum. Sinirim sürekli aglamakla sonuclaniyor.
hayattan zevk almayı unutmuşsun sen . bir erkeğin seni beğenmesi için illa çok güzel olmayada gerek yok bir dönem çirkin sayılacak bir hanımla yakışıklı sayılacak bir bey birlikteymiş herkes hayret edermiş işte birisi bunların muhabbetlerini dinlemiş işin garip yanı adam kadının konuşma şekline aşık olmuş . mesela islam inancında aşkın insana getirdiği bir şey vardır . ayn -ı nur gibi bir isimi var . kusur görmeden bakan göz demek bence tekrardan karşılıklı bir aşk sizi kendinize getirir bu arad çok merak ettim kaç bedensiniz ki bu kadar özgüveniniz yerle bir
Kimseyi dinleme allah büyük de geç kimseye çok kolay bir şekilde anlatamazsın yani anlatırken bile eminim ki üzülüyosun ona bile takati kalmiyo insanın. Ayrıca yalnızlık allaha mahsus bir şey ve senin suan geçici bir dönem kendini toparlıycaksın. Bak eun123 bayan güzel söylemiş dış güzellik olarak o göreceli bir şey o onun yaptığı ayıp ayrıca ama etkisini anlarım. Benim burnumun kemiği fazla cıkıntılıdır mesela yandan bakıldığında belli olur sadece önceleri rahatsız olmuyodum ama dershane zamanında genç bir çocuk burnumla kuş burnu diyerek alay etmişti o günü hala unutmuyorum ki yıllar geçti o günden sonra ben kafaya taktım ameliyat olucam falan diye ama bir yandanda allahın gücüne gidiyo diye uzuluyodum allahın verdiği bir kusur bu diyodum sonra 3 yıl önce falan eşimle tanıştım ve benim bilmediğim o kadar güzel yönüm varmış ki o onları severken burnumun bile farkında değilmiş hala daha sana çok yakisiyobisey yok sende der ama gel gör ki kesinlikle yan profil fotoğraf çekilmem. Dış görünüşünle ilgili kim ne dediyse unut allah karsinada inşallah bir ömür boyu seni mutlu edicek birini çıkartır inşallahBugün bir olay oldu cok moralimi bozdu. Sanki insanlar mutsuzlugumdan mutluluk duyuyor hissiyati vardi. Bugün teyzemle görüstüm ve telefonda bana gülerek konusuyor iste birsey duydum ayriliyormussunuz vs vs öyle moralim bozulki aglayip durdum. Nasil bu hale geldi insanlar. Zaten kirginim herkese. Alisirsin yalnuzliga duyo bide! Sagol ya icime cok su serpti
Spora filan gitsen , hem sağlık açısından bende psikolojik açıdan iyi gelir ,zumba mesela bana eğlenceli geliyor Doğumdan sonra gitmeyi düşünüyorum.Inanirmisiniz cocuklugumdan bu yana kavga ayrilik ortaminda büyüdüm. Evlendigimde tek istedigim sevgi ve anlayisti. Buda olmayinca hepten inancimi kaybettim. Bosluktayim sanki.
Bugün bir olay oldu cok moralimi bozdu. Sanki insanlar mutsuzlugumdan mutluluk duyuyor hissiyati vardi. Bugün teyzemle görüstüm ve telefonda bana gülerek konusuyor iste birsey duydum ayriliyormussunuz vs vs öyle moralim bozulki aglayip durdum. Nasil bu hale geldi insanlar. Zaten kirginim herkese. Alisirsin yalnuzliga duyo bide! Sagol ya icime cok su serpti
Aska falan inancim kalmadi. Zaten ne diye sevecekler ki. Görüntüyü gectim donanimimda yok sanki. Kendimi salak gibi hissediyorum.
71kg yum 155 boya. Antidepresanlarin etkisi cok fazla. 15 kilo aldim. 40 42 beden giyiniyorum. Gecen yil 57kilo civarindaydim. 36 38 bedendim.
Diyorum ya herseyden süphe ediyorum.
Alti aydir uzmanla görüsüyorum. Kendi kendime düsünceleimle celisiyorun. Antidepresan kullabiyorum. Banamisin demiyor.öncelikle bir uzmanla görüş ve yardım almaya başla çok rahatlatır seni
Sana aslında iyi gelecek şeyler sürekliliği olmadığı için iyi gelmiyor, ondan iyileşemiyorsunVerdiginiz o güzel cevaplar icin tsk ederim.
Özgüvenimin gelmesi icin yazilar okuyorum. Kendime notlar yaziyorum vs vs. Ama olmuyor. Kafam o kadar dolu ki hicbirseyi toparlayamiyorum. Hicbirsey yolunda degil ki. Tek basima kalmaktan bile korkuyorum. Ben böyle degildim. Yilginlik var sanki üuerinde. 100lerce liste yaptim zayiflamak icin ihhh yok olmuyor. Birtürlü kendimi toparlayamiyorum. Topuklu ayakkabi aliyorum. Hic giymiyorum. Birsey aliyorum. Giyerim diye kilo aliyorum hic sigmiyorum. Bu seferde iyice yilginlik geliyor bana. Aslinda esime ve ailesine söyledikleri herseyi agizlarina tikmak istiyorum hirslaniyorum ama sonra yine ayni gücsüzlüge bürünüyorum.napcam bilemiyorum. Resim falan yapayim diyorum dikis örgü vs. Sikiliyorum. Kitap okuyayim diyorum kafam almiyor. Beynim sürekli düsüncelrle mesgul. Aksamlari ilaci iciyorum sakinleseyim diye bu seferde direk uykuya daliyorum. Sinirim sürekli aglamakla sonuclaniyor.
seninde hayatında eksiklikler var benceAlti aydir uzmanla görüsüyorum. Kendi kendime düsünceleimle celisiyorun. Antidepresan kullabiyorum. Banamisin demiyor.
sevgi olablilir huzur olabilir vs vsNe gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?