kesinlikle katılıyorum bir dönem bende yasamıştım ama soru sahıbının durumu farklı benceseni o kadar iyi anlıyorum ve hissediyorum ki. bir sene öncesine kadar ben de benzer durumdaydım. ben evlenip ayrılmadım, ailemle yaşıyordum ama işim yoktu evdeydim, mutsuz ve depresiftim. kendime bakmıyodum dışarı çıkasım bile gelmiyodu. bakımsız ve silik sönüktüm. geleceğimi göremiyodum. sürekli ıvır zıvır yiyodum yaklaşık 6-7 kilo almıştım. hayatımda beni seven bir adam yoktu. bir amacım isteğim hevesim yoktu. ruh gibiydim. sonra ne oldu diyeceksin. bir yerden tutunmam lazım dedim ve bir işe girdim. işe gidip gelirken mecburen üstüme başıma özen gösterdim. kendi paramı kazanmak beni çok mutlu etti. akşam yorgun geldiğim için fazla bişey düşünmeye zamanım olmuyodu. hayatım yine rutindi ama en azından bir meşgalem vardı. böyle böyle kendime güvenim geldi. ha, kilolarımı veremedim ama olsun mutluyum.
bence mutlaka işe gir. inan o zaman kendini dinlemeye vaktin kalmayacak.
sevgi olablilir huzur olabilir vs vs
Zaten hayatimda bunlari göremiyorum. Mutduzluk hakim daha dogrusu bir bosluk. Resmen sevgi dilenecegim neredeyse. Hep baskalarina yardima kosmak özellikle ailemin sürekli yaninda dirmak ve sürekli benden birsey istemeleri. Kimse dönüp demiyor ama senin neye ihtiyacin var. Bos bos yasiyorum sanki. Evliligim bir nevi kacisti sevgi görecegime dair. Oda yalan oldu. Bilmiyorum nerede hata yapiyorum. Kendimi bile sevemez hale geldim. Kendim icin neyi hakediyorum onu bile bilmezlerdeyim. Az önce yine tüm düsünceler aklima geldi ve ben yine vanalari acip aglamaya basladim. Cok mutsuzum ve gücüm yok bu aralar. Kaybettim kwndimi sanki. Hayatta ne para ne pul istedim. Sagligim yerinde olsun seveyim sevileyim. Insanlarla saglikli iletisim icinde olayim. Karnimi doyurcak kadar isim olsun istedim. Hocbiri olmuyor. Mutsuzum hemde cok. Mitluluk cikartmaya calisiyorum ama olmuyor. Hep sahte yalanciktan. Kalbim o kadar agriyor ve sizliyor ki.
Zaten hayatimda bunlari göremiyorum. Mutduzluk hakim daha dogrusu bir bosluk. Resmen sevgi dilenecegim neredeyse. Hep baskalarina yardima kosmak özellikle ailemin sürekli yaninda dirmak ve sürekli benden birsey istemeleri. Kimse dönüp demiyor ama senin neye ihtiyacin var. Bos bos yasiyorum sanki. Evliligim bir nevi kacisti sevgi görecegime dair. Oda yalan oldu. Bilmiyorum nerede hata yapiyorum. Kendimi bile sevemez hale geldim. Kendim icin neyi hakediyorum onu bile bilmezlerdeyim. Az önce yine tüm düsünceler aklima geldi ve ben yine vanalari acip aglamaya basladim. Cok mutsuzum ve gücüm yok bu aralar. Kaybettim kwndimi sanki. Hayatta ne para ne pul istedim. Sagligim yerinde olsun seveyim sevileyim. Insanlarla saglikli iletisim icinde olayim. Karnimi doyurcak kadar isim olsun istedim. Hocbiri olmuyor. Mutsuzum hemde cok. Mitluluk cikartmaya calisiyorum ama olmuyor. Hep sahte yalanciktan. Kalbim o kadar agriyor ve sizliyor ki.
be de mutsuzum ama aglamiyorum..Merhaba hanimlar,
Öncelikle konu acarak sizi rahatsiz ettigim icin özür dilerim.
Evliligim bitti. Eski sevdigim adam cikti karsima. Karmasik duygular icerisindeyim.
Hayatimda hersey kötü gidiyor. Cocuklugumdan bu yana mutlu animi dahi hatirlamiyorum.
Soguk cekingen, sönük biriyim. Ve özgüvenim sifir noktasinda. 15 kilo aldim. 6 aydir depresyon tedavisi gördüm. Ama hic isime yaramadi. Hala antidepresan kullaniyorum.
Mutlu olamiyorum. Isime geri dönmeye korkuyorum. Hep korku hali. Kendimibegenmiyordum kilo alinca dahada kötü oldum.
Ayaklar üzerinde degilde yerlerde sürünüyorum sanki. Kalp agrilarim panik cok oluyor. Inanabilirmisiniz. 8 yildir ehliyrtim var araba sürmeye korkan bir tipim. Herseyden korkuyorum. Insanlar benim mutsuzlugumdan mutluluk duyuyor sanki. Hep gülüp durup durumumu soruyorlar. Gercekten bikmis ve bitmis durumdayim. Keske yeniden dogabilsem. Sevilmek saygi duyulmak istiyorum.
Herkese söyle bakiyorumda erkekler peslerinde deli divane. Bende hic öyle olmadi. Esime belkide bu yüzden cok baglanmistim. Ama evlenince ailesine baglandi. Sevilmiyormus gibi hissdiyorum kendimi. Sonrada diyorum ben kendimi ne kadar seviyorum? Sevemez oldum kendimi. Sürekli agliyorum. Ben nasil bu hale geldim. Herkes giyinip güzel güzel takistiriyor. Ben yapamiyorum hep salasim en ucuz neyse onu kullaniyorum. Gerekirse ikinci el bile.
Neden böyleyim. Kendinden bikar mi bir insan((
Bana lütfen yardimci olun.
ooooo cok sadesin ya..O kadsr güzel yardimci oluyorsunuz ki cok cok tsk ederim. Allah tuttugunuzu altin etsin. Ne muradiniz varsa versin. Bunlari okurlen bile duygusallasip agliyorum. Cok asiri duygusal bir insanim.bunu törpülemem gerekiyor sanirim.
Kendimi hic begenemiyorum. Sürekli söylenen laflae geliyor aklima. Birsekilde unutmaya calisiyorum olmuyor. Kendime bakiyorum aynada. Seni kim begenir ki diyorum. Sen bile kendini begenmiyorsun. Kilo vermek icin disimi sikacagim.
Makyaj yapmaya calisiyorum evde olsamda biraz iyi geliyor. Ama giyim konusunda cok sikiciyim. Yasli nineler gibiyim. Basit short hirka ve kot pantolon. Gösterisi sevmiyorum sade olmayi seviyorum.
be de dogal gazi nasil odeyecehim diye dert ediyordum..Bunu okurken bile agliyorum. Kendimi cok yalniz sevgiye ac biri gibi hissediyorum ki. Zaman kaciyor sanki. Kendime zaman ayirayim diyorum. Aklima is falan calismam gerektigi geliyor. Kirami vs nasil ödeyecegim. Isimden cikmak istiyorum. Mutzusum. Neyin beni mutlu ettigini bile bilmiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?