• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan vazgeçmek üzereyim, lütfen bi akıl verin bana..

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
...............................................................................................................................................

Son düzenleme:
Merhaba...
Hatalarla yaşamayı öğrenmek zorundayız ne yazıkki... Kendini değersiz görmekten vazgeçmelisin öncelikle, geçmişte hata yapmışsın unut gitsin kötü bir deneyimdi ve bununla yaşayıp önüne bakman lazım. Ama bu kadar içine kapanman düşünmen tek başına aşabileceğin bir sürece benzemiyor, psikolojik yardım almayı düşünmelisin, en azından hafif bi ilaç tedavisiyle daha olumlu bakmayı öğrenebilirsin

Canım daha yaşın kaç daha 22 yaşındasın.aldatılmak evet berbat bi durum ama keşke bu kadar koyvermeseydin kendini.canım o ara boşlukda olduğun için hatalar yapmışsın ama mühim olan bi daha yapmaman sanki dünya üzerindeki iğrenç pisliğin tekiymişsin gibi konuşma lütfen hayat benim gibi birine bi şans daha verirmi falan noluyorsun yahu.daha önüne kimler çıkacak..eğer maddi durumun iyiyse psikoloğa git bence çünkü depresyona girmişsin gibi kendinden nefret etme hatalar yapma asosyallik..burdaki herkesin diyeceği şey benim gibi daha yaşın çok genç vs.tarzı şeyler çünkü.umarım toparlarsın..

[ı]merhaba hanımlar uzun zamandır bu siteyi takipteyim hatta "bir derdim var" kategorisine hergün bakıyorum diyebilirim. Insanların dertlerini anlatması, aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti ve bende konu açmak için üye oldum. Umarım cvp verirsiniz şimdiden hepinize teşekkürler.. Lütfen sonuna kadar okuyun, rica ediyorum sizden, çok büyük bir boşluktayım. Ben 22 yaşında bir bayanım annemle birlikte yaşıyoruz maddi durumumuz oldukça iyi ama yinede hiç mutlu olamıyorum. Eskiden çok sosyal biriydim ama son 1 senedir tam tersi durumdayım. Içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor evden çıkmak istemiyorum şuan dostum diyebileceğim yalnızca 1 insan var sadece onunla görüşüyorum. Onunda ciddi bi ilişkisi olduğu için genelde onunla vakit geçiriyor ben yanlarında fazlalık gibi olup rahatsız etmemek için gitmiyorum pek. Ilişkilerimde bi türlü dikiş tutturamıyorum. çok mükemmelliyetçiyim sanırım en ufak bi hatada siliyorum karşımdaki insanı. Aslında bu durumum "sevilmemek, kendini sevilmeye layık görmemek" düşüncesinden kaynaklanıyor sanırım. 7 aylık bir ilişkim vardı ve aldatıldım. 1 sene geçti üstünden her türlü hakaretime, kızmalarıma rağmen sürekli aradı kendisi. Hemde hayatında beni aldattığı kadın varken! Cvp vermedim, verdiğimde de tersledim ve asla görüşmedim tabiki ama o aramaya devam etti halada arar msj atar. Bu durum benim erkeklere olan güvenimi yerle bir etti. Hayatıma giren hiçbir adam beni sevmedi. çok hatalar yaptım ve kendimi sevilmeye layık görmüyorum. Iğrenç, çirkin, erkeklerin sadece yatağa atmak için görüştüğü biri olduğumu düşünüyorum. Aldatıldığım ilişkimde erkek arkadaşımla en fazla sarılıp, öpüştüm. Evlilik öncesi cinselliği karşı olan ve bunu savunan ben aldatıldıktan sonra o boşlukla biriyle birliktelik yaşamaya başlayıp ilişkiye girdim. Ondan da kendimden de soğudum ayrıldım ve sonra biriyle daha tekrar aynı hatayı yaptım. Yine ayrılan ben oldum gerçi onunla sevgili bile değildik. Kimden intikam alıyorum kendimden mi bilmiyorum. Kendimi bu kadar değersizleştirmek ve bunu bilerek yapmak midemi bulandırıyor ve bundan kurtulmak istiyorum. Karşıma biri çıksın ve beni sevsin istiyorum gerçekten sevsin. Kendimi buna layık görmesemde içimde bi umut var hala. O umut olmasa çoktan hayattan vazgeçmiştim zaten. Sizden istediğim bana bir akıl verin, yaptığım bu hataları yok sayıp hayatıma devam etmem mümkünmü? Hayat benim gibi bir insanın karşına doğru insanı çıkarırmı? Yada bir doğru insan varmı.... Kendimi nasıl toparlayabilirim eski değerimi güvenimi nasıl geri getirebilirim bu mümkünmü? Kendimden nefret ediyorum, bütün hatalarımında farkındayım. Artık yanlış yapmak istemiyorum lütfen bana akıl verin..[/ı]

seni öyle iyi anlıyorumki.bende cok acı cektim.düğün günü sevdiğim adamdan yani nişanlımdan ayrıldım.bende hatalar yaptım.intihara kalkıştım.ama sonunda oturdum düşündüm.ölsem ne olacak .belki de zaman karşıma güzel şeyler çıkaracak.bunları görmektense ölümü tercih etmek ne demek ???? Hayattan vazgecme sakın umutluu ol.hata yaptıysan tekrarlama o hataları.ama hatalarının bedelini kendi kendine sen ödetme. Yaşımız küçük daha nelerrr yaşıycaz kimbilir.artık yanlış yapma olurmu.yanlışlarını tekrarlama umudunu hiç kaybetme.şunu düşün artık tecrübelisin sen.neler neler yaşadın değilmi? Bunlar sana ders olmalı ve hayatına alacagın insanları bunlara göre secmelisin. ömrünü gecirebilecegin bir insanı hayatına almalısın,herkesi degil.elbet karşına cıkar öyle birisi.ve hep dua et.allaha sıgın .hayatının olumlu yönde değiştiğini göreceksin. Bi söz var '' yaşamak istiyorum,çünkü filmin sonunu merak ediyorum'' ....hepimizin hayatı bir film.ve sonu nu belirlemek bizim elimizde.

Merhaba hanımlar uzun zamandır bu siteyi takipteyim hatta "bir derdim var" kategorisine hergün bakıyorum diyebilirim. İnsanların dertlerini anlatması, aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti ve bende konu açmak için üye oldum. Umarım cvp verirsiniz şimdiden hepinize teşekkürler.. Lütfen sonuna kadar okuyun, rica ediyorum sizden, çok büyük bir boşluktayım. Ben 22 yaşında bir bayanım annemle birlikte yaşıyoruz maddi durumumuz oldukça iyi ama yinede hiç mutlu olamıyorum. Eskiden çok sosyal biriydim ama son 1 senedir tam tersi durumdayım. İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor evden çıkmak istemiyorum şuan dostum diyebileceğim yalnızca 1 insan var sadece onunla görüşüyorum. Onunda ciddi bi ilişkisi olduğu için genelde onunla vakit geçiriyor ben yanlarında fazlalık gibi olup rahatsız etmemek için gitmiyorum pek. İlişkilerimde bi türlü dikiş tutturamıyorum. Çok mükemmelliyetçiyim sanırım en ufak bi hatada siliyorum karşımdaki insanı. Aslında bu durumum "sevilmemek, kendini sevilmeye layık görmemek" düşüncesinden kaynaklanıyor sanırım. 7 aylık bir ilişkim vardı ve aldatıldım. 1 sene geçti üstünden her türlü hakaretime, kızmalarıma rağmen sürekli aradı kendisi. Hemde hayatında beni aldattığı kadın varken! cvp vermedim, verdiğimde de tersledim ve asla görüşmedim tabiki ama o aramaya devam etti halada arar msj atar. Bu durum benim erkeklere olan güvenimi yerle bir etti. Hayatıma giren hiçbir adam beni sevmedi. Çok hatalar yaptım ve kendimi sevilmeye layık görmüyorum. İğrenç, çirkin, erkeklerin sadece yatağa atmak için görüştüğü biri olduğumu düşünüyorum. Aldatıldığım ilişkimde erkek arkadaşımla en fazla sarılıp, öpüştüm. Evlilik öncesi cinselliği karşı olan ve bunu savunan ben aldatıldıktan sonra o boşlukla biriyle birliktelik yaşamaya başlayıp ilişkiye girdim. Ondan da kendimden de soğudum ayrıldım ve sonra biriyle daha tekrar aynı hatayı yaptım. Yine ayrılan ben oldum gerçi onunla sevgili bile değildik. Kimden intikam alıyorum kendimden mi bilmiyorum. Kendimi bu kadar değersizleştirmek ve bunu bilerek yapmak midemi bulandırıyor ve bundan kurtulmak istiyorum. Karşıma biri çıksın ve beni sevsin istiyorum gerçekten sevsin. Kendimi buna layık görmesemde içimde bi umut var hala. O umut olmasa çoktan hayattan vazgeçmiştim zaten. Sizden istediğim bana bir akıl verin, yaptığım bu hataları yok sayıp hayatıma devam etmem mümkünmü? hayat benim gibi bir insanın karşına doğru insanı çıkarırmı? yada bir doğru insan varmı.... Kendimi nasıl toparlayabilirim eski değerimi güvenimi nasıl geri getirebilirim bu mümkünmü? Kendimden nefret ediyorum, bütün hatalarımında farkındayım. Artık yanlış yapmak istemiyorum lütfen bana akıl verin..

şu konuyu actıgın ıcın sana o kadar tesekkur ederımkı yasadıklarımız nerdeyse aynı bende 24 yasındayım ve benımde hayattan bı beklentım yok artık gunlerdır bende konu acmayı dusunuyodum:14::14:

Kızlar sakin olun... Bu yaşlarda yaşadıklarımız çok ağır geliyor ağır şeyler elbette, ama bu kadar çaresizliğe kapılmamalısınız. Kendinizi sakın değersiz görmeyin bu hayatta sizden daha değerli hiç bir şey yok ve inanın hepsi bir bir geçiyor bu sıkıntıların

hatalarını bir yana bırak canım burda hiç kimse sütten cıkma akkasık degil.herkesin bir hatası var.insan hata yapa yapa olgunlasır.sen ilerisine bak o insanları düsünüp kendini üzme ve degersiz hissetme.suna inan bir gün karsına dogru insan cıkacak o cıkana kadar kendini kötü insanlardan koru.bende cok kötü günler yasadım aldatıldım ve sorunlar ard arda geldi bunalımlar sorunlar.bak benim karsıma dogru insan cıktı kötü insanı sildim gecmişi çöpe at bi laf varya ben gecmişimi dürdüm büktüm cöpe attım.cüpü karıstırmak köpeklerin işidir..seni sevende gecmişini karstırmayan olacak.sende bekle ve sana deger veren seven insanla ol olurmu..

Son düzenleme:
ya konu sahıbınden ozur dılerım konusunu sahıplenmıs gıbı oluyorum ama bu kadar acı cekıceksem nıye geldım dunyaya ve bu dunyada guvenılebılcek sevılebılcek kımse yokmu anlamıyorum ya:14:

Tatlim oncelikle kendine guvenmlisin buda ruh halini degistirmekle baslar oncelikle coook gencsin umutsuzluga kapilma herkesin bir nasibi vardir seninde sevdigin sevildigin biri olacak gecmis oldu ve bitti bundan sonrasi onemli egitimine adapte ol ya da isine hobiler edin kurslara katik alis veris yap kuafore git herzaman kendine ben iyiyim de bunu adapte edersen oyle hissedersin gulumse pozitiflik iyi gelecektir

Merhaba. Hayat çok enteresan bir olay canım, sen küçük minicikken çok masumdun değil mi, herkes gibi. Ve büyüdün, belki yanlış insanlar, yanlış kararlar seni hatalara sürükledi ve hatalar yaptın, yine herkes gibi. Kendinle barış. Sev kendini. "Çok güzel hatalarım var, hepsini ayrı ayrı severim" diyor bir kadın, çok hoşuma gitmişti bu cümle. Hatalarınla eğrinle doğrunla sen sensin, yaptıklarını asla yargılamam ama belli ki senin hayatına senin şartlarına uygun olmayan şeyler bunlar. O yüzden onlardan sadece ders al.
Hayat üzülmek için çok çok kısa. Ve herşey kadın erkek iliskilerinden ibaret değil. Mutlu olmanın binbir türlü yolu var, kalan bin yolu denesen? :) Eğer güvenini sarsmışsa birşeyler ilişki konularında, bir süre kendini dinle, yalnız kal derim, naçizane. Güçlü olabilmek yalnız kalmayı başarabilmektir demiş söyleyen, ne güzel söylemiş değil mi? Biri hayatında olmak zorunda değil. Emin ol herkes gider, herkes. Yalnızlık ömür boyu.. İnsanlar ailelerini kaybediyorlar ve ayakta kalıyorlar, sen değmeyecek gelip geçici biri için ilerde hatırlamak istemeyeceğin şeyler yapma canım. Okuduğum bir kitapta size kötü şeyler anımsatanlara nötr olun ve unutun diyor, unut ve önüne bak, gerçekten etkili. İnsanların içine karış kendini soyutlama bence, aksi takdirde sürekli kendine kalır düşünür düşündükçe kurar kendini meşgul edersin.
Bi kez yaşıyoruz bu hayatı. Sadece bir kez. Reenkarnasyona inanmıyorsan tabi :) Zehir etmenin ne gereği var? Mutlu ol. Beklentini minimuma indir hayatta. Sana aşık olacak birini bekleme mesela. Çünkü beklersen gelmez. Sen sadece anı yaşa. Anı mutlu yaşa. Olur mu? :) Sevgiler

Hayattan vazgeçmek de ne demek oluyor gelmeyeyim bak oraya :34: Şaka bir yana canım benim, herkesin hayatında böyle dönemler olabiliyor.. hayat benim gibi igrenç bir insanın karşısına iyi birini çıkarır mı yazmışsın, ben yazdıklarından iğrenç bir insan olduğuna dair bir ayrıntıya rastlamadım kendine haksızlık etme:70: Bunalımda olduğun zamanlarda bazı hataların olmuş, olabilir.. Herkesin başına gelebilir.. Önemli olan insanın hatalarından ders alabilmesi.. Bunların hepsi tecrübe, kendini yıpratma geçmişi kendine takıntı yapma. Biraz zaman ver kendine ve hayata.. Bak gör ne kadar güzel günler geçirceksin. unutma her gecenin bir sabahı vardır.. bu arada okuyor musun canım benim kafanı meşgul edebileceğin, dört elle sarılabileceğin hayatında neler var?

şu konuyu actıgın ıcın sana o kadar tesekkur ederımkı yasadıklarımız nerdeyse aynı bende 24 yasındayım ve benımde hayattan bı beklentım yok artık gunlerdır bende konu acmayı dusunuyodum:14::14:

Kızlarrrrrr....bende 25 yasindayim senin bahsettigin hatalari yapmasamda 4 senelij iliskim bitti hemde evllilik arifesindeyken vee aldatildim hemde hayat kadini ile...çöp gibi hissettim...degersiz biri gibi...ama pardon daa yaa niye böyle hissediyoruz ki dedim kimki karsimdaki uckuruna karakterine yenik düşen adamlar...ve biz dürüst olan tarafiz...sonra girdim soguk buz gibi dusun altina deli gibi agladim bagira cagira agladimm ve dedim kiii ebru son bu son olsun....asla bu adam icin kendini üzüp hayata kusme hayatta ne güzellikler var...kendimi eve kapatmadim gezdim tozdum bütün arkadaslarimla görüştüm italyanin tum şehirlerini fransayi slovenyayi gezdim zihnimk bosalttim orda bile aklima geldi inanin ama öyle kendimi adapte ettim ki mutluluga mutsuzluk bana cok uzakti o insanlar bir sekilde kendilerini mutlu ediyor siz neden yapmayasiniz ki...hayatta birileri karsimiza cikacakki biz biz olalim onlar sayesinde daha gucluyum bosverin yaa ben sumugu mu bile atmam bazi insanlara o gozle bakıyorum o kim ki ya onlar kim ki diyip gecistiriyorum..sen hata yapmisin ve hata insanlar için canim uzulme önemli olan şimdi su an....hatalarin geçmişte kalsin sen simdiye odaklan

hatalarını bir yana bırak canım burda hiç kimse sütten cıkma akkasık degil.herkesin bir hatası var.insan hata yapa yapa olgunlasır.sen ilerisine bak o insanları düsünüp kendini üzme ve degersiz hissetme.suna inan bir gün karsına dogru insan cıkacak o cıkana kadar kendini kötü insanlardan koru.bende cok kötü günler yasadım aldatıldım ve sorunlar ard arda geldi bunalımlar sorunlar.bak benim karsıma dogru insan cıktı kötü insanı sildim gecmişi çöpe at bi laf varya ben gecmişimi dürdüm büktüm cöpe attım.cüpü karıstırmak köpeklerin işidir..seni sevende gecmişini karstırmayan olacak.sende bekle ve sana deger veren seven insanla ol olurmu..

Ne kadar güzel ifade etmişsiniz, yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum. Bu arada hayatınızdaki doğru insanla ömür boyu mutluluklar dilerim:16:

Kızlarrrrrr....bende 25 yasindayim senin bahsettigin hatalari yapmasamda 4 senelij iliskim bitti hemde evllilik arifesindeyken vee aldatildim hemde hayat kadini ile...çöp gibi hissettim...degersiz biri gibi...ama pardon daa yaa niye böyle hissediyoruz ki dedim kimki karsimdaki uckuruna karakterine yenik düşen adamlar...ve biz dürüst olan tarafiz...sonra girdim soguk buz gibi dusun altina deli gibi agladim bagira cagira agladimm ve dedim kiii ebru son bu son olsun....asla bu adam icin kendini üzüp hayata kusme hayatta ne güzellikler var...kendimi eve kapatmadim gezdim tozdum bütün arkadaslarimla görüştüm italyanin tum şehirlerini fransayi slovenyayi gezdim zihnimk bosalttim orda bile aklima geldi inanin ama öyle kendimi adapte ettim ki mutluluga mutsuzluk bana cok uzakti o insanlar bir sekilde kendilerini mutlu ediyor siz neden yapmayasiniz ki...hayatta birileri karsimiza cikacakki biz biz olalim onlar sayesinde daha gucluyum bosverin yaa ben sumugu mu bile atmam bazi insanlara o gozle bakıyorum o kim ki ya onlar kim ki diyip gecistiriyorum..sen hata yapmisin ve hata insanlar için canim uzulme önemli olan şimdi su an....hatalarin geçmişte kalsin sen simdiye odaklan

hayat yorgunlugu cok kotu ve değer verıpte değer gormemen en ama en fenası valla artık tasıyamıyorum :14:

hayat yorgunlugu cok kotu ve değer verıpte değer gormemen en ama en fenası valla artık tasıyamıyorum :14:

Canim degerli hissetmek icin birilerinin sana deger vermesi gerekmiyor once sen degerini anla...sen teksin ozelsin ve inan yeryuzundr iyi insanda cok fazla...

Biraz sakin olup dusunmelisin, hatta bunu tek basina yapamazsin...
Piskolojik destek.almalisin, herkes hata yapabilir bukadar
kendine yuklenmen dogru degil, hic kimse ama kimse Mukemmel degil.
Herkesin yanlislari var herkesin hatalari var..
gecmiste ne yasadiysan Yasandi ve Bitti bukadar ustunde durma..
kendini doldurusa getirme...

bende terkedıldım ve hıssetıklerım tamda arkadasın anlattıklarıyla aynı 24 yasındayım ama yasama sevıncım yok artık:14:

canım az önce bir yorumda bir arkadaş "hayat kadın erkek ilişkilerinden ibaret değil" demiş, düşününce ne kadar doğru değil mi? Sanırım suan yaşadıkların çok taze, kendini iyi hissetmemen çok normal, ama böyle umutsuzluğa kapılmak, yaşama sevincim yok demek de olmaz, bırakmaman lazım kendini.. O seni terk etmeden önce de yasıyordun sen, bu canı sana o vermedi ki o gitti diye yaşama sevincin gitsin

Back
X