Hayattan yaşamaktan zevk almayanlar....

serraerdem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
56
0
16
Sakarya
Ben çok sıkılıyorm.hiç birşey bana zevk vermiyo ne oluryardım edin ..hep olumsuzluklar içindeyim....önerisi olan varmı...

Biz insanlar şükretmesini öğrenip hayattan zevk almayı ne zaman öğrenicez acaba

hiçbir zaman öğrenemiyeceğiz

Bence de bir sayfa da anne oğlu için mücadele ederken başka bir sayfa da yapacak bir şey bulamayan biri sıkıldım diye konu açabiliyor... Diğer taraftaki derdine çare bulamayan hem cinsimize olan saygıdan açma bari böyle bir konu bari...Yazık gerçekten...

Ya arkadaşlar niye böyle karamsarsınız anlayamıyorum kaç gündür herkes bu tarz konular açıyor..Allah dert vermesin sıkıntı vermesin ne güzel bu günleri güzel bol öğrenmeli eğlenceli şeyler yaparak geçirseniz?? Bana da dua edin çok canınız sıkıldıysa bu ara çok ihtiyacım var da

sağlığınız yerinde olduğu için,rahatça yürüyüp,oturup,kalkıp kendi işlerinizi kendiniz yapabildiğiniz için,her sabah nefes alarak uyanıp elinizi yüzünüzü yıkayabildiğiniz için ne kadar şanslı olduğunuzu düşünüp şükrederek mutlu olabilirsiniz.bunları bile yapamayan o kadar çok insan var ki.Biliyorum şimdi bunlarla mutlu olmak saçma geliyordur size ama elinizdekilerin kıymetini bilin, bir gün onlardan sizi mahrum bırakacak dert vermesin Allah,o zaman hayattan zevk almak için geç kalmış olabilirsiniz.

Sukursuz ınsanlarız.duayı,ıbadetı ertelıyoruz,kulluk bılıncı tasımıyoruz,bız Allahı unutursak Allah ta bızı unutacak tabı.en basıtı sevdıgımız bırını arayıp sormayınca o da darılır bızı aramaz dı mıRabbımıze gorevlerımızı yapmayınca da depresıf ınsanlar oluyoruz,kendımızı goz gorefore seytana teslım edıyoruz...!

konu sahıbı de ;eli kolu olduguna,nefes alıp verebıldıgını yuruyen bacaklarının goren gozlerının olduguna tabıkı de sukredıyordur .

ama ınsanlar bazen bır donemden gecer ,ve ne yazık kı umutsuzluga kapılıp yasamaktan zevk almayabılırler .

hepımız bu donemlerden gectık gececegız de,bosluga dustuk dusecegız de

hepımızın hayattan zevk almadıgı donemler elbette olmustur .ılla cıddı sorunların olması gerekmıyor kı dert yapmak ıcın ,

buda cok kısı ıcın cıddı bır sorundur depresyondur bır yer de.

boyle konu actı dıye de bu kadar tepkı sacma bence.

konu sahıbını umutsuzluga ıten sebeplerı olmustur ;cok calısmıstır basaramamıs zafere ulasamamıstır ,

evlenmek uzere ıken belkı de ayrıldı v.s.. bunun gıbı bır cok nedenı olabılır onu umutsuzlaga ıtıp de yasamdan zevk almamasına sebep .

ama gecıcı bır donemdır tatım .zaman zaman hepımız yasıyoruz bu gelgıtlerı .

Son düzenleme:
Hayatta bir amacın,bir hedefin yoksa,geri kalanı ömür tüketmektir.

Büyük hedeflerden sözetmiyorum.Birşeye başlamak,bitirmek,birşey öğrenmek gibi kısa vadeli hedefler bile olabilir.

sasmiha beni anladıgın için tesekürler..gerçekten depresyondayım sıkılıyom...daralıyom..sabrediyom...kendimi çok yıpratıyom....kimse üzülmesin diye hep susuyom....yanlızlıga çok ihtiyacım var..ama imkansız.....

depresyonun tedavisini psikiyatri uzmanları yapar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…