• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan yoruldum

Bu işin göbeğinden bildiriyorum çocuk rızkıyla gelmiyor

Çocuk telef oluyor

Ucuz mamadan hipernatremiye girip yoğun bakımlık oluyor
Et yememekten demir eksikliği anemisi olup zeka geriliği oluyor
Ucuz bezden pişik oluyor
Kreşe oyun gruplarına gidemiyor konuşma geriliği oluyor
Özel aşıları yapılamıyor rotavirus oluyor, menenjit oluyor.

Hiçbir şey olmazsa büyüdüğünde benliğinde bu yokluklar travma oluyor
En acısı anneler bu eksiklikleri fark bile etmiyor. Eltisiyle kıyaslıyor genelde eltinin çocuğu da çünkü öyle oluyor.

Pişik olması mesela o kadar normal geliyor ki ailelere.
Siz hiç yetişkin halinizle pişik oldunuz mu yazın mesela? Olmuşsunuzdur belki. Ufacık bir kıvrım yerimiz pişik olsa acısından kaşıntısından duramıyoruz.
8 aylık bebek poposu kıpkırmızı geziyor ama derdini anlatamıyor ki yavrum. Pişik diyip geçiyor aileler. Evet bizimki hep pişiktir zaten diyor mesela. Bezini 4 saat tutmaya devam ediyor. Ne yapsın bez pahalı. Çocuk rızkıyla gelmemiş çünkü
Hele en dandik mamayı kullanıp ziyan olmasın diye saatlerce biberonda bekleyen bayat mamalarla besleyenler 😔

Kızlar böyle birkaç senedir her şeyden bıkmış gibiyim. Tahammül seviyem o kadar azaldı ki. İki senedir çocuk için uğraşıyoruz olmuyor, olmuyorsa zamanı gelmemiş demek ki diyorum ama nereye kadar. Eşimin sağlık sorunları var ondan kaynaklı şu an olmuyor. Ve eşimin yakın arkadaşları dışında kimse bilmiyor. Bende eşimde ailelerimize söylemedik öyle uygun gördük. Ama çocuk ne zaman hadi torun sevelim falan gibisinden laflar çok canımı acıtıyor. Geçenlerde de bir arkadaşım aradı evleneli daha 1,5 ay olmuştu. Hamileyimm dedi sevinçle. Elbette onun adına sevindim ama bir yandan içim burkuldu dedim Allahım ben iki senedir uğraşıyorum neden yani? Allah affetsin amacım isyan etmek değil ama insan gerçekten yoruluyor. Bir yandan diyorum keşke maddi açıdan rahat olsaydım gezer tozar umursamazdım kimseyi ama o da olmuyor. Böyle sıkıştım kaldım koca dünyaya sanki. Gece gece içimi dökmek istedim 🥲
Bende 3 senelık evlıyım bızımde cocugumuz yok esımden kaynaklı sorunlarımız var bende bu donemde herkesten uzaklastım gıttıgım yerde cocuk muhabbetı acılacak dıye odum kopuyor ve herkeste sureklı o konuyu açıyor mutlaka. Esımın iş arkadaslarının eslerıyle gorusuyordum hepsı benden sonra evlendı sımdı hepsının cocugu var kıskanmıyorum asla ama kendımı eksıklı gormekten alakoyamıyorum o yuzden de eskısı kadar gorusmek ıstemıyorum. Tup bebege baslayacagız eylul gıbı kendımı bır nebze daha rahatlamıs hıssedıyorum. sızı cok ıyı anlıyorum ama hepsı gecıcek ınsallah
İnanın bende arkadaşlarımla görüşmeyi sınırlandırdım. Çünkü ben kafa dağıtmak için görüşüyorum, onlar ne zaman buluşsak bebek muhabbeti açıyorlar. Bebekli reelsler gönderiyorlar dm'den, 1,5 ayda hamile arkadaşım haberi verdi sürekli bebekli paylaşımlar atmaya başladı bana. Kıskanmıyorum ama nispet yaptığını düşüneceğim artık. O yüzden görüldü atıp çıkıyorum. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla afiyetle hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ♥️
ınsallah gercekten oyle benım ablamda hamıleydı bana sureklı bebek reelslerı atıyordu kotu nıyetlı oldugunu bende sanmıyorum ama uzuluyordum sızın sperm durumu nedır belkı tedavısı olan bıseydır ınanın erkeklerın spermlerı hemencecık degısıyor

Back