Hayattan zevk almamak

Ben de daha kötüsünü düşünüp hep kendimi teskin ediyordum. Evimde huzurum var ,çocuklarım sağlıklı diye. Ama insan ister istemez belli noktadan sonra yoruluyorda. Çocuklar için üzüldüm . Umarım aileleriyle birlikte büyürler

Kursa gitmek için bir zamanım yok. Küçüğü birakabilecegim kimse de yok.
Üniversite mezunuyum ancak iş bulamıyorum. Arıyorum şu anda

Aybi kendimi.gordum sizde
İki ayni yasta cocuk,birakacak.kimse.yok,universite mezunu ve ev hanimi...su.an.ayni durumdayiz...bazen.cok bunaliyorum.ikiside cok.inatci,huysuzluklari beni cok yoruyor

Canım inan benimde küçük 3 yaş büyükte 2. Sınıf aynı durumdayız
Hayatın ne kadar b...tan olduğunu düşünmeye başladım eşimde destekçim oda bunalmış durumda inan
Kafayı sıyırıcaz yakında
Bende ne yaptığım yemekten zevk alıyorum, ne temizlik yapmak istiyorum, nede evi toplamak istiyorum
Hep aynı şeyler bunaldım artık vallahi
Geçermi bu durum onu merak ediyorum

Chelzy senin minikler le yaşıt benim küçük. İki tane olmasını düşünemiyorum benim iki çocuktan biri büyük oldugundan en azından biraz oynatıp oyalayabiliyor. Sana da Allah kolaylık versin

Aynen yasitlar.2 tane olmasi anlatilmaz yasanir ben huniyi ters giydim bile.Bos bos oturdugum,saatlerce yakin arkadaslarimla sohbet ettigim guzel gunleri dusunup ay ne guzeldi deyip biraz icim aciliyor.Onun disinda ben kendim sahsim diye bir sey yok :) Allah hepimize kolylik versin.

Aybi kendimi.gordum sizde
İki ayni yasta cocuk,birakacak.kimse.yok,universite mezunu ve ev hanimi...su.an.ayni durumdayiz...bazen.cok bunaliyorum.ikiside cok.inatci,huysuzluklari beni cok yoruyor
Benimkiler de dışarı da melek evde canavar. Zamanla.durum yapmayın demekten kaslarım çatık ve suratım asik oluyor istem dışı. Normalde çok sabırlı ve gülmeyi seven biriydim

Bende üniversite yıllarımı hatta KYK odamı bile özlüyorum. Hiçbir sorumluluğumun olmadığı seneleri

Yaklaşık 3 gündür temizlik ve yemek zoraki yapıyorum. Üstün körü resmen. Hele yemek pişirmek tam eziyet . Supurdum evi yarım saat sonra çocuklar yemek yedi altı hep ekmek oldu. Kendiniz supurun dedim. Büyük süpürdü biraz ,sonra baktım eşim almış eline süpürüyor. Bende gittim içeri de uzandım . Lambayı da yakmadim küçük bulamasın beni diye

Aynen bende yatak odasına kaçıyorum arada
Sessizlik gerçekten dinlendiriyo ama küçük aaaaaaanneeeee diye bağırmaya başlayınca yada çiş diyince eski moda geri dönüyorum

Yorgunluğunuzu, tükenmişliğinizi öyle iyi anlıyorum ki. İnsan hayatına baktığında (eşi çocukları, evi, düzeni) ben bunun içinde neredeyim diye soruyor? Benim sevdiğim, keyif aldığım şeyler nerede? Hayat sadece görevlerden ibaret geliyor. Bir robot gibi her gün aynı görevleri aynı vakitte yapmak insanı çürütüyor. Ve siz o hayatın hem içindesiniz hem de yoksunuz. Çok üzücü gerçekten. Ama küçüğün 1 senesi kalmış. Seneye eylülde tam gün anaokuluna verince çok rahatlarsınız. Büyüğü yemekhaneye yazdırabilirseniz çok iyi olur. İmkân yok derseniz bence evden koyun yemeğini, okulda kalan arkadaşlarıyla yesin. Her gün git-gel çok yorar sizi. Küçük için verebileceğim çok tavsiye yok aslında. Benim de aynı yaşta çocuğum var ve inanılmaz yoruyor oyalamak, peşini toplamak. Belki arkadaşların güzel tavsiyeleri gelir bu konuda.

Aynen bu şekilde hissediyorum. Kendi hayatim yok gibi. Arkadaşlarıma gidiyorum ,orda da daha eve gidilecek küçük uyutulup büyüğe ders calistirilacak. Ödev saati sarktı , akşam sunsaatte bitecek gibi gibi zihnimde sürekli bir düşünme hali.

Büyüğün tüm arkadaşları eve gidiyor. Küçük bir ilcedeyim. Okul yürüyerek 5 dakika. Ama zorunluluk olunca yoruyor insanı. Beslenme saati ve öğle arası ikiside var. Öğlen eve geldiğinde acikmamis oluyor aslında yemek de yemiyor. Ama tek kalmasin diye getiriyor um eve

Benimkiler de dışarı da melek evde canavar. Zamanla.durum yapmayın demekten kaslarım çatık ve suratım asik oluyor istem dışı. Normalde çok sabırlı ve gülmeyi seven biriydim

Benim cocuklar uykuyu sevmez inanki 6.5senedir sabah 8 de uyanmayi.ozledim 7 dediler.mi.ikiside ayakta ve gece 10 dan once uyumazlar...kucuk olan abisiyle cok ugrasiyor,hersey benim diye.diye ortaligi ayaga kaldiriyor...abimizde.ona uyiyor gorme curcunayi sonra...heleki.odev yaparken neler yasiyorumsite duyuyor sesimizi vallahi...ki ben.de cok sabirli biriyimdir ama daha bugun ufaklik bana.cinnet getirtiyirdu...ammaaa ben sosyalliken geri.kalmiyorum misafir severim,caya,kahvaltiya,yemege ve giderimde cevremdeki arkadaslarla ama kiz yorar beni...olsun gececek.bu.donemlerde insaallah

Misafirliğe sürekli gidip,misafir çağırabilecek enerjim asla.yok
. Yapabilen nasıl yapıyor çok şaşırıyorum
. Benim misafir çağırmam demek , ön temizlik ve hazırlık ,ağırlama ,gittikleri günun ertesi temizliği acayip gözümde büyüyor

Biri 8 biri 6 biri 1 yaş üç çocuklu çalışan anneyim.Kafayı çoktan yedim ki okul başladığindan beri sürekli hastalar.Kısır döngüdeyim.Biri iyileşiyor diğeri hastalanıyor.2 numara ateşli şuan.3 numarayı uyutmaya çalışıyorum.Bazen atıyorum fatma uzanmış tv izliyordur ayşe rahatça çayını içiyordur diye aklımdan geçirip kendimle kıyaslıyor ve iyice bunalıyorum inanın depresyona bile girecek vaktim olmuyor ama o kadar yoğun oluyorumki tek dinlendiğim yer evde tuvalet onda da anneeeeee diye arkamdan bağırıyorlar.Bazen birkaç yıl önceki rahat günlerimi hatırlayıp ağlıyorum.Sanki denizin ortasına beni atmışlar yüzme biliyorum ama yüzüyorum yüzuyorum hala kıyıya varamıyorum gibi hissediyorum.Hiç birşeye tam yetişemiyorum.Yatağa yorgun giriyor gece boyu emzirdiğim için uyuyamıyor bir de 1 numarayı okula göndermek için çok erken uyanıyorum.Günü zombi gibi geçiriyorum.Sonra çok şükür rabbime bu da geçecek büyüyecekler sabır diyorum.Allah'ım çocuklarımızı korusun sağlıklı büyümelerini nasip etsin.Gerisi düşe kalka oluyor.

Sınıf Whatsapp grubunuz varsa ordan yazın bence.Belki diger annelerde cocukları tek kalmasın diye ogle arası alıyorlardır cocukları.yaninda bir iki arkadası kalsa almak zorunda kalmazsınız

Bende hep söylerim depresyona girmek bile lüks bana diye. Yaşadığım duyguları yaşayan ne çok insan varmış . Sizde Ayşe şöyle rahat diye düşünmek yerine benim konumdaki bayanları düşünün ,moral olur belki ...
Emzirmek güzel şey ama insan deliksiz uyuduğu zamanı özlüyor. Tabi ki geçecek bu günler ,sağlıkları olsun yeter

Sınıf Whatsapp grubunuz varsa ordan yazın bence.Belki diger annelerde cocukları tek kalmasın diye ogle arası alıyorlardır cocukları.yaninda bir iki arkadası kalsa almak zorunda kalmazsınız
Simdi neyse ama.kisin kar yagdiktan sonra çok zor olacak .o zaman bir sorayım,belki kalan öğrenciler cogalir.

Esim.pandemi döneminde 1 ay eve gelmeden çalışıyordu. İzolasyon bozulmasın diye. Giderken zorlanıyordu . Diyordum 2 Cocukla sen evde dur yerine ben ise gideyim tatil olur bana
Benım eşim 1 sene gelemedi . Çok sancılı bır donemdi. Anne sütünden vs ayırdım. Bırde 18 yaş altı cıkmak yasaktı. Hatırladım bi an ,travmam benım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…